Bila sam danas kod svog gin. upće neću komentirati njegove izjave i uvredjenost sto želim drugo mišljenje.Naime on tvrdi da je meni to sve od debljine (ajde to mu i dozvoljavam) ali njegova tvrdnja da ja 99,9 posto imam ovulaciju kad mi je on izazove kontracepcijskim pilulama je stvarno apsurdna??? Pa menstruacija izazvana kontrac. i nije menstruacije nego samo krvaranje (ispravite me ako sam u krivu).
Posto znam sto zelim u zivotu lijepo sam m rekla da nebude uvrjeđen da mi da fino te uputnice na koje imam pravo ( 20 min je gledo u prazne upunice kao dijete kad mu uzimaš najdražu igračku i tek onda napisao)da zelim i drugo mišljenje i želim da se moj PCSO napokon dovede do kraja ako je to moguće ( da nebi bilo prekasno).

:D ja sad imam uputnice pričekat ću M još kojih 10-tak dana , pa ako je ne dobijem odlazim vadit hormone.
PAPU sam danas napravila a briseve ovaj ili slijedeći tjedan jel je malo kompl. kod mog dr. (navodno moram ici po briseve u Jav.Zdr pa kod njega na bris pa sama odnijeti i sve to samo ujutro - ja ja radim samo ujutro). Riješit cu ja to.

evo sad sam primjetila kao sam se raspisala sorry cure ak sam vas zagnjavila .

[/b]