Haj marijaa
meni je jucer bio dan kada se mogu jesti kolaci i uzivala sam u svakm zalogaju ali je zato danas post voćni dan, a necu ti niti pricati kako nevolim voce: otprilike takva mi je faca svaki put kad zagrizem neko voce ali mora se... Ja jos ne radim na bebecu ali se pripremam na pripremu ako me razumješ
(tko rano rani dvije sreće grabi).Jel isto imam cistčne janike i neredovitu mestruaciju godišnje 2-3 puta ako.Pila sam kontrac. pilule i to Logest ali u 2 navarta sam dobila nekakvu alergisku reakciju koja nije bila nimalo ugodna pa sam prestala. Tako da se vise ne upsutam u te hormone il sta jesu vec.
Probala sam sa homeopatijom i ide ali je skupa tj. zdavlje nije nikad skupo al. nemarna sam i nisam redovita...
Uh bas sam se zapricala sorry
drži se !!!

: otprilike takva mi je faca svaki put kad zagrizem neko voce ali mora se... Ja jos ne radim na bebecu ali se pripremam na pripremu ako me razumješ
(tko rano rani dvije sreće grabi).Jel isto imam cistčne janike i neredovitu mestruaciju godišnje 2-3 puta ako.Pila sam kontrac. pilule i to Logest ali u 2 navarta sam dobila nekakvu alergisku reakciju koja nije bila nimalo ugodna pa sam prestala. Tako da se vise ne upsutam u te hormone il sta jesu vec.
Odgovori s citatom