Bokić Linaxx !!!
S obzirom na činjenicu da imaš problema s ciklusima, stvarno bi ti savjetovala da što prije provjeriš imaš li ovulaciju unatoć izostanku krvarenja, ili možda i u tim rijetkim krvarenjima ne dolazi do ovulacije. Vjeruj mi da nikad nije kasno. S "tim" stvarima nije se zezati i nikad nije rano, neovisno o tome dali u skorije vrijeme planiraš ili neplaniraš zanjeti. Bolje da na vrijeme reagiraš,jer jednom kad se odlučiš za roditeljstvo svaki dan bit će ti dragocjen i nedao Bog toga, ali nemoj se dovesti u situaciju da žališ što si čekala. Znaš onu "preventivom do zdravlja", zato rješavaj to dok se ne zakomplicira i ne shvačaj to olako, pa makar i godinu dana uzimala hormonske tbl. izdrži, jer ima puno gorih stvari u životu od hormončića. Ja sam prije par godina imala sličan stav tvom i nisam baš vodila računa o naredovitim ciklusima i tabletice su mi iskreno išle na živce, ali... od toga nemožemo pobječi, pa olakšaj sebi i odi doktoru da otkriješ uzrok neredovitih mjesečnica,jer nemaš što izgubiti,a dobiti možeš puno. Eto, znam da sam te "upilala", ali moram malo čisto poticaja radi. Pusa!