-
Linaxx, ja trakice koristim već 4 mjeseca - zadnjih dana sam prestala jer imam drugi izvor informacija da li imam ili neama O, pa ih čuvam za kasnije. One ti stvarno pouzdano mogu pokazati da li imaš i kada o, i iako meni još nisu niti jednom pokazale, znam da su vrlo pouzdane i točne (ja imam anovulatorne cikluse, i trakice nisu lagale
- nisu pokazale O). Imaš topice o toj temi, puno njih je jako zadovoljno, i stvarno pokazuju kada je najveća šansa da zatrudniš.
Ja idem u Polikliniku Vili (nedavno se preselila on ginekologa sa kojim sam bila nezadovoljna), kod dr. Martine Ujević, i "preporodila" se! NIsam sigurna da li prima pacijante jer je odnedavno na porodiljnom, ali najbolje da nazoveš tamo i pitaš. Svi u Viliju su super, i bez obzira otišla kod nje ili bilo kojeg drugug doktora tamo, nećeš pogriješiti. I o Poliklinici Vili imaš već puno na Rodi, pa vidi kako su cure koje idu tamo zadovoljne, i kojeg još doktora preporučaju. Znam da su svi tamo stvarno stručnjaci, puno znaju o PCOS, istinski se trude za svoje pacijente, pokušavaju i uspjevaju pomoći, i jedni od rijetkih vrijedni te titule! Ja svoju ne bi mijenjala ni za što! Tek sam sada shvatila koliko je bitno imati doktora kojem vjeruješ, koji o tebi nesebično brine, i kojem je stvarno stalo. I da, Vili je u Zagrebu, u Deželićevoj. Pogledaj na netu.
Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj.
Nadam se da sam pomogla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma