Cure, da vam se i ja pridruzim.
Imam 29god, PCOS mi je dijagnosticiran pred koju god u jednoj od pauza od kontracepcijskih tableta i nazalost nisam previse paznje pridavala tome. Pocetkom ove god sam prestala piti yasmin i nakon tri mjeseca ciklusi vise nisu ni postojali, samo spotting daaanima. Plus sitne aknice na bradi i masna kosa, a srecom nemam bas problema s kg (variram 50-55kg na 166cm).
Sad sam vec 4mj opet na yasminu, jer se ujedno i cijelo ovo vrijeme borimo s E.Coli pa ustvari jos ni ne idemo na trudnocu.
Nadam se uskoro (sto prije!!!) rijesiti se i E.Coli i tog nesretnog Yasmina pa da pocnemo raditi na bebici.
Zanima me koja je procedura kod PCOS, ima li kakvih pravila ili totalno ovisi od slucaja do slucaja? Doc je spominjala vadjenje hormona pa ocekujem da cemo to prvo napraviti? Koje hormone je vazno prekontrolirati? Takodjer je rekla da joj se javim kad cu planirati trudnocu da mi da tablete. Ima li netko nekakvu ideju o kojim bi se tabletama moglo raditi?
Jasno mi je i da je pitanje postoji li ovulacija.
Ne zamjerite na duzem postu, imam hrpu pitanja i ne znam sto me sve ceka, osim hrpa problema...
Hvala unaprijed na odgovorima