Linaxx, Malo me čude te cijene u Viliju, no dobro. Valjda je zato što je prvi put, bla, bla... Biti će jeftinije poslije. Ja bi još napravila cervikalne briseve (aerobe, anaerobe, mikoplazmu i chlamidiu). Vrlo je bitno za trudnoću da budeš čista od svega navedenog, odn. da su ti svi ovi nalazi negativni. Zato najbolje papu, hormone i briseve napravi socijalno, i onda sa nalazima u Vili po mišljenje i eventualno terapiju. Možda bi ti ovi 1,5 mj stari nalazi hormona mogli vrijediti.(Ako nisi u međuvremenu pila neke hormone tipa Dabroston, provera ili kontracepciju).
Što se tiće trakica POZNATO! Ne možeš kupiti na American (jer su glupi! - ne znam ni ja zašto ali sam pokušavala frendici kupiti na njen i tako se zezala 2 sata s tim),pokušala sam joj i s Visa Electron ali ništa, a obzirom da smo mi ipak balkan, naša država ne podržava ni Paypal (privatni account s kojeg se skida lova - to ima USA, UK i druge svijetske i sofisticirane zemlje) Tako nama smrtnicima ostaje jedan jedini način plaćanja, a to je čudesni MasterCard! Probaj posuditi (ako nemaš ti) od nekoga Master (mislim da ga ima svatko tko ima otvoren devizni rn. u Zabi), ili ako ima netko od tvojih.
Geisha, koji užas! Poznato mi je da je u bolnicama totalna katastrofa, ali da je ovako... Baš mi je žao što si se bespotrebno naživcirala i izmučila. Ali svejedno odi po knjižicu, jer vaditi novu ti je još veća komplikacija! Objaviti u Narodnim novinama, opet stajanje u redovima, pa čekanje... Oboružaj se živcima i uzmi SVOJU knjižicu i uputnicu - i pošalji ih sve "v rit"!