-
Linaxx, za kontracepciju si potpuno u pravu! Sa njima se ne može izazvati O! Možda je mislio na Diane koje se koriste za lječenje PCOS, ali to je zastarjela metoda, dugo traje, jaka je i postoje puno bolje i spofisticiranjje nove metode.
Pitaj u Viliju koliko su brisevi kod njih, mislim da je puno jednostavnije kod njih, pa ako nije skupo, da radije odeš kod njih. Na uputnice imaš potpuno pravo, on za tebe od HZZO dobiva novac, i s pravom ga tražiš (a tražiš minimalno). Oni nikako ne vole da njih "koristimo" za uputnice a idemo privatniku, ali to je kod nas normalno jer se na njih i njihovo znanje i pomoć NE možeš osloniti! Ne obaziri se na te socijalne doktore, meni su oni koma (svaka čast iznimkama, ali malo ih je ok), i zadnji put kad sam bila kod svjega isto radi uputnica, više sam ja znala i pričala "što i kako" sa mnom, nego on.Jednostavno je bio blago rečeno nezainteresiran i mrtvo puhalo! I onda sam shvatila zašto "razmaženo" idem kod privanika, i plaćam! Nedaj se, pojednostavi si koliko možeš, u početku je najteže.
Držim fige za M!
Sunshinee, moja doc. prvo temeljem progesterona u 2. fazi (24DC) želi vidjeti dolazi li već do ovulacije i nečem slićnom, pa ako da, onda sljedeći ciklus na UZV na praćenje folikula u 1. fazi i ovulaciji! Meni se to čini ok. Da ne dolazim svaki dan/svaki drugi dan na folikulometriju "bez veze", dok nema O! Ona bi prvo htjela utvrditi dolazi li uopće do O, a onda tek vijeti kada... Ti misliš drugačije?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma