-
Stelerina, e sada sam i ja malo zbunjena. Išla sam provjeriti hormone koje sam ja po uputi Ujevićke vadila, i u nalazima niti I od Inzulina??!?!! A rekla mi je kad je čitala iz tih nalaza da vidi da je inzulin povišen. :? Zato ja mislim sljedeće: Oni kako vide iz vrijednosti LH i FSH da su PCOS, valjda tako iz nekih drugih vrijednosti nekih hormona vide i stanje inzulina. Mi to ne znamo jer nismo doktori. Ovdje nema mjesta sumnji, ja vjerujem njima i da rade najbolje za nas... možda je nekad ipak bolje što manje znati zašto ovako i zašto onako. Miislim da nas sa detaljima ne žele opterećivati, jer znaju da opterećene, na silu i u grču nebumo niš napravili, a kamoli male bebonje!!!
Vidim da je super bilo kod njega, i sviđa se i meni! Ti ništa ne brini, radi prema njegovoj uputi, milim da je super taj lipidogram-malo sam gledala po netu i našla da je to nalaz "glucose in blood" znači vezano za taj šečer, inzulin, glukozu što već. Vjerojatno primjenjuju istu metodu za sličnu dijagnozu, samo malo različit pristup.
Mi smo u sličnoj situaciji, ja sam se nedavno riješila E.Coli i to mi je prvi puta da sam imala išta virusno. HPV mi je negativan. Papa super, brisevi zadnji odlični, samo su mi hormoni malo "veseli" i jajnici "rupičasti"!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma