-
Identična priča kod mene, jedino što ja tako ne mogu precizno kao ti detektirati kad koji ovulira. Ciklusi variraju kao i kod tebe, produljeno znači, obilni, bolni, PMS koma (prije nego što sam krenila na IVF-ove i sad u pauzi između IVF-ova, ono 2-3 mjeseca nakon IVF-a kod mene uopće nije normalno i nemam nikakav PMS). Evo sam pogledala hormone - kod mene nije ustanovljen službeno PCOS, iako mi ga na VV-u lakonski pišu svi osim mog ginića (tipa dr. za štitnjaču kod koje sam došla na kontrolu, i androlog, koji kad je čuo za te cikluse, odmah me pitao da jesam li dlakava
(uopće nisam) i ništa nije dalje htio čut - samo je napisao kod žene problem, PCOS, a MM raznorazne dijagnoze, samo jednom normozo, ali nije uopće tako loš spermiogram - na granici prema normalnom). Moja privatna ginićka, ginić s VV-a i ginić iz Maribora, na pitanje imam li PCOS - rekli su da nemam. Moja priv. gini me vodi kao "mikrocistične jajnike".
Moji hormoni su OK, nema LH FSH inverzije, testosteron normalan, progesteron kad sam ga vadila 21. dc vrti se oko 10 tj. 12,5 mol/I, a kad sam ga vadila 24. dc bio je 52,79 (ovulacija je kod mene isto oko 18 dc). Nadam se da ti ovo pomaže.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma