ej curke evo jedne nove priče.. u 12 mjesecu 2006 sam bila kod gin na domu zdravlja na pregledu jer mi je m kasnila tamo su rekli da je sve u redu?? od tada ja i suprug radimo na bebici i nista. bila sam u velikoj brigi.. u 6 mjesecu 2007 odlučili smo se ponovno na pregled ali privatno. da bi tamo ustanovili da imam policistične jajnoke.. bila sam u šoku jer je sve kao bilo u redu 6 mjeseci prije... obavila sam sve pretrage,hormone.. suprug spermiogram... sve je bilo u redu. nemam problema s masnom kožom,kilama i ostalo.. ustanovilo se da nemam ovulacije pa mi je gin dala klomifen tablete i prvi mjesec se ovulacija desila i gin mi je rekla da imam 20 % šanse za trudnoću ali se nije ništa desilo... klomifen pijem svaki treći mjesec jer je gin rekla da ima produženi učinak ali ni to nisam primjetila. nisam više sigura dali da vjerujem ili samo gubim vrijeme.. nisam više optimistićna jer kad se okrenem iza sebe već je prošlo 1,5 god. i sve to vrijeme je bilo truda i nade... u ostalom znam da vam je teško cure ali mene jedino izvlači to što znam da su neke potpuno zdrave žene radile na bebi dugo.. ustvari mislim da je samo stvar u psihi jer dok razmišljamo o tome ništa se ne dešava pa se zato ne želim zamarati trakicama,brojati,mjeriti temp itd.. jer je gin rekao da je to sve nepotrebno da se treba opustiti ne razmišljati i imati redovite odnose.. iskreno rečeno imam osjećaj da mi se život okrenuo otkad sam saznala... i pomisao na to da ne mogu biti žena,osječam se kao pola osobe.. mislim da sam previše pisala,sorry curke...