Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: kada u rijeci

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno kada u rijeci

vidjela sam nekoliko fotki kade u rijeci i jedna stvar me malo muci. naime shvatila sam da je to manji format kade koji ne omogucuje bilo kakve polozaje kao sto je to kod onih bazenskih tipova kada gdje mozes klecati, pa ako bas hoces i plivati.
    koliko sam shvatila u rijeckoj kadi je izgon u nekom plolezecem polozaju. ali imam dojam da je dosta uska, kako uopce rasiris noge u njoj, odnosno u kojem su tocno polozaju noge dok zena radja?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne moze se plivati u kadi. dovoljno je duboka i moze se noge rasiriti.
    ali radja se u nekom polusjedecem polozaju. pokusaj drugacije, ako uspijes nagovoriti primalju. malo im je nezgodno, pa onda inzistiraju na tom polusjedecem.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja bila u njoj i baš je velika! Možš mjenjati položaje, klečat, ležat, okretati se... plivati baš ne, ali zar misliš da će ti biti do plivanja!?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma ne, pa plivanje sam spomenula vise u sali...nego sam imala osjecaj da se ne mogu posteno rasiriti noge. ali valjda samo na fotografiji izgleda tako mala...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mogu, mogu - možeš napraviti špagu i po dužini i po širini

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Veeeelika je, ja sam izmedju trudova plutala kao mrtvac, imam 1,67m, pa procijeni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sasvim dovoljno mjesta za vratolomije.
    Jedini nedostatak, bar po meni je što je skliska (a i kako ne bi kad je mokra ), pa baš nemaš nekog pametnog oslonca kada trebaš tiskati. Mene su na kraju za noge držale babice (svaka svoju nogu), a treća je bila u sredini i čekala Lauru! MM je bio iza mene i za njega sam se isto čuvala (imao je modrice na leđina od mojih prstiju i noktiju)

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Winnie The Pooh prvotno napisa
    Sasvim dovoljno mjesta za vratolomije.
    Jedini nedostatak, bar po meni je što je skliska (a i kako ne bi kad je mokra ), pa baš nemaš nekog pametnog oslonca kada trebaš tiskati. )
    potpisujem, ja sam rodila prije nepuna 2 mjeseca i dosta mi je svježe u pamćenju. Smatram da sam srednje velika osoba i imala sam sasvim dovoljno mjesta za bilo koji položaj. U kadi mi je bilo super roditi, a i spasila sam međicu od rezanja (tako mi je rekla babica Barbara koja je SUUPER)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

super cure, hvala svima na informacijama, odagnale ste mi svaku sumnju. valjda su te fotografije koje sam ja vidjela snimane bas iz takvog ugla da kada izgleda maleno i usko, a ocito da nije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •