Tea, otidji opet u taj privatni lab gdje si radila TSH prvi put kad ti je bio 0.9 i napravi opet TSH i FT4. Znam da nije jeftino ali napravi to ovaj put.

Ne svidja mi se da jedan dan pijes jednu dozu a drugi dan drugu, to su neki stari sistemi a doktori ih pripisuju jer ne postoje tablete sa odgovarajucim dozama. Moj endo koji me vodio tijekom trudnoce nije nikako dozvoljavao da uzimam razlicite doze svaki drugi dan i rekao mi je da je to losa praksa. Srednja vrijednost tvoje dvije tablete je 37.5mcg , znaci uzmi svako jutro (NA TASTE i onda nista pola sata) jednu tabletu od 25mcg i jos jednu polovicu od 25mcg (12.5) i to je 37.5mcg. Prekini nozem ili kupi aparatic za kidanje tableta u apoteci.

Medjutim ono sto bih ja napravila (na temelju mog osamnaestogodisnjeg iskustva a u isto vrijeme ne bih nikome preporucila da radi nista solo bez konsultacija s lijecnikom), posto si trudna i TSH ti je, ja bih dozu digla na 50mcg dnevno i nakon 2 tjedna isla opet na vadjenje TSH i Ft4. I stalno bih vadila TSH i FT4 (svaka 2 tjedna) dok god mi se ne stabilizira oko 1.

Otidji jos jednom vadit TSH u isti lab, vadi ga u isto vrijeme kao i prosli put (jer postoje i dnevne varijacije TSH ako nisi znala a postoje i druge varijacije ali nemojmo sad o tome) otidji onda lijecniku i javi nam rezultate.

Naravno da imas vremena korigirati terapiju ali dobro je reagirati odmah.