Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: KB Merkur SUPER rodilište

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno KB Merkur SUPER rodilište

Stigla sam u rodilište 24.04.2007 u 7:25 i rodila već u 11:00. Porod je protekao super zahvaljujući svesrdnom angažmanu i pomoći osoblja.
    Primila me neka mlada, lijepa i ljubazna doktorica, sve mi objasnila, i u vezi prisustva mog muža na porodu i ostalo. Tada su me stavili u box i stalno su mi pomagale primalje na praksi i njihova profesorica, kojoj sam puno zahvalna, jer su njene riječi da tiskam i da ću roditi u dva truda stigle u pravo vrijeme, bas kada sam htjela malo odmoriti, i stvarno sam rodila u dva truda.
    Muž mi je bio prisutan na porodu iako nismo tečaj prošli u Merkuru već u Vinogradskoj.
    Nakon toga su me stavili na odjel babinjača i ubrzo u sobu sa još jednom rodiljom.
    Sobe su SUPER, uredne čiste i komodne za dvije osobe. Imali smo svoje kupatilo, veliki prozor i krevetiće za bebe pored svojih.
    Meni je hrana bila dobra, name ja bi uvijek sve pojela. Osobljem sam oduševljena, sestre iz dječije sobe su bile ljubazne i uvijek spremne dati neki savjet. U početku smo cimerica i ja znale zvoniti na zvonce i usred noći i uvijek bi netko došao i pomogao nam. Doktore sam znala gnjaviti svojim opširnim pitanjima i uvijek dobivala odgovor. Čistaćice i ostalo osoblje su također bile drage i simpatične.
    Iako sam bila u rodilištu 13 dana, jako homesick, osjećala sam da smo bebica i ja u dobrim rukama i to me držalo.
    Moj Jere je bio dva puta pod lampom, a u međuvremenu je dobio i virus influence pronađen u brisu nosića. Primirus mi je ljubazno objasnila da je to najverojatnije dobio od osoblja i morao je proći terapiju od 7 dana.
    Ja sam to vrijeme iskoristila da se naviknemo na isključivo dojenje i uspjela.
    Ja sam oduševljena uvjetima za bebice i rodilje u KB Merkur, cijeli odjel je jako čist, sobe se čiste 2-3 puta na dan, bebice su dobro zbrinute kao i rodilje. Još spomenimo i kafe aparat....
    Ako budem imala još djece, imam za sada dvoje, sigurno idem roditi u Merkur.
    Želim zahvaliti cijelom osoblju KB Merkur na njihovom radu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

lijepo je čuti ... drago mi je

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Re: KB Merkur SUPER rodilište

Citiraj MihaelaMJ prvotno napisa
    a u međuvremenu je dobio i virus influence pronađen u brisu nosića. Primirus mi je ljubazno objasnila da je to najverojatnije dobio od osoblja
    Opet!
    Pa pisalo se da su izvršili dezinfekciju! A to nije virus nego bakterija, Hemophilus influenzae, inače za novorođenčad jako opasna.

Ako budem imala još djece, imam za sada dvoje, sigurno idem roditi u Merkur.
    Hvala, ja bih 2. put samo u Feldbach ili kod Felberice!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Baš mi je drago. Uvijek imam osječaj da samo ja hvalim to rodilište i osoblje. Meni je bilo kao i tebi, pa zato idem i treći puta tamo.
    Što se tiče virusa i bakterija, ima ih i u drugim rodilištima. - žao mi je što ste ga pobrali.
    bebanu!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bit će da sam ja preosjetljiva, al ja zbog iskustva u Merkuru nemam hrabrosti za novu trudnoću.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj iki prvotno napisa
    Bit će da sam ja preosjetljiva, al ja zbog iskustva u Merkuru nemam hrabrosti za novu trudnoću.
    Ne samo realna..............

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •