Stigla sam u rodilište 24.04.2007 u 7:25 i rodila već u 11:00. Porod je protekao super zahvaljujući svesrdnom angažmanu i pomoći osoblja.
Primila me neka mlada, lijepa i ljubazna doktorica, sve mi objasnila, i u vezi prisustva mog muža na porodu i ostalo. Tada su me stavili u box i stalno su mi pomagale primalje na praksi i njihova profesorica, kojoj sam puno zahvalna, jer su njene riječi da tiskam i da ću roditi u dva truda stigle u pravo vrijeme, bas kada sam htjela malo odmoriti, i stvarno sam rodila u dva truda.
Muž mi je bio prisutan na porodu iako nismo tečaj prošli u Merkuru već u Vinogradskoj.
Nakon toga su me stavili na odjel babinjača i ubrzo u sobu sa još jednom rodiljom.
Sobe su SUPER, uredne čiste i komodne za dvije osobe. Imali smo svoje kupatilo, veliki prozor i krevetiće za bebe pored svojih.
Meni je hrana bila dobra, name ja bi uvijek sve pojela. Osobljem sam oduševljena, sestre iz dječije sobe su bile ljubazne i uvijek spremne dati neki savjet. U početku smo cimerica i ja znale zvoniti na zvonce i usred noći i uvijek bi netko došao i pomogao nam. Doktore sam znala gnjaviti svojim opširnim pitanjima i uvijek dobivala odgovor. Čistaćice i ostalo osoblje su također bile drage i simpatične.
Iako sam bila u rodilištu 13 dana, jako homesick, osjećala sam da smo bebica i ja u dobrim rukama i to me držalo.
Moj Jere je bio dva puta pod lampom, a u međuvremenu je dobio i virus influence pronađen u brisu nosića. Primirus mi je ljubazno objasnila da je to najverojatnije dobio od osoblja i morao je proći terapiju od 7 dana.
Ja sam to vrijeme iskoristila da se naviknemo na isključivo dojenje i uspjela.
Ja sam oduševljena uvjetima za bebice i rodilje u KB Merkur, cijeli odjel je jako čist, sobe se čiste 2-3 puta na dan, bebice su dobro zbrinute kao i rodilje. Još spomenimo i kafe aparat....
Ako budem imala još djece, imam za sada dvoje, sigurno idem roditi u Merkur.
Želim zahvaliti cijelom osoblju KB Merkur na njihovom radu.