Hm, MartinaP, ja sam rodila u našem prekrasnom rodilištu skoro tri mjeseca nakon tebe i imam čisto drukčije iskustvo.
Nama su vizite bile svaki dan,ujutro i navečer.I svaki dan su nas gledali.Mene pogotovo jer sam bila užasno zašivena i užasno me šav bolio.Poniženja koliko hoćeš,od nevjerojatno neljubaznih sestara do doktora koji to obave samo zato jer moraju.(čast izuzećima).Jedamput,mislim prvi dan,dođu oni svi u sobu a ja pojma nisam imala po kaj su došli.Veli sestra" raširite noge da vas doktor pregleda" a ja zbunjena si mislim pa imam uložak koji nije čisti,pa kak da sad tu širim noge a nisam svježe oprana.Oni svi čekaju a ja bi od neugodnosti najradije nestala.I raširim ja noge i pođem s rukom da maknem uložak dok je sestra zagrmila" Kud s rukom???" Velim ja "Pa da si maknem uložak" a ona,najneljubaznije kaj je mogla" Ruke vam nisu sterilne,ne? Bude vam cura maknula."Mislila je na praktikanticu.I ja tak sva u krvi,raširena na krevetu čekam dok mi nije praktikantica s nekakvom metalnom hvataljkom maknula uložak,pa su svi buljili u ranu i nakon toga otišli.Trajalo je sve skupa par minuta ali meni su bile duge ko vječnost.Ponavljam.poniženja koliko hoćeš.