Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Koji DVD recorder?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Koji DVD recorder?

spremam se na zamjenu videa starog 15-ak godina koji u zadnje vrijeme tvrdoglavo odbija snimiti bilo što što ga zamolim!

pregledala sam cijeli net i glava mi je puna svih mogućih podataka, mogućnosti, name/no name firmi i sličnog i sad želim praktične savjete.

dakle, ono što od dvd recordera tražim je:

- hard ne manji od 80GB,
    - da vrti DivX,
    - da ima ulaz za DV,
    - da na njega mogu priključit video i prebacit rokove snimke s vhs-a
    - da radi bar godinu-dvije bez greške...

eto, tražeći neku jeftiniju varijantu našla sam neki HYUNDAI za 1800kn, a zatim i GRUNDIG za 2300kn. ali za te novce već polako mogu dobiti i neki jeftiniji panasonic ili sony :/ ...

nemam ništa protiv no name firmi (opečena na panasonic TV-u od 72cm koji je već prve godine riknuo 2x), ali bi mi bilo lakše kad bi mi netko ipak rekao nešto lijepo o njima .
    inače, moji starci imaju masu quadro tehnike i za sad se pokazuje kao jako dobra!

dakle, imate li dvd recorder? koji? kakva su iskustva?

e, da! sad se više ne sjećam o kojem je bila riječ, ali netko je na nekom forumu kao manu svog dvd recordera naveo da kad izrezuješ reklame sa snimljenog materijala da na tom mjestu ostavi 2sek rupe... eto, i takvo nešto ne bih htjela...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...-mi imamo svu tehniku Panasonic ( Tv,video,DVD, kamera...) i prezadovoljni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pioneer. Prepreprezadovoljni smo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Konkretno, naš je ovaj 433H (četvrta slika po redu).

http://www.audiovideoshop.hr/detail.php?t=2&p=4&v=dvdr

Kupili smo ga prošlog Božića i jedino što bih ti preporučila je da uzmete verziju sa 160 GB (iako je i ovo nemoguće napuniti - ono što želiš ostaviti spržiš na DVD, a ono što ne želiš, brišeš), tad ih kod nas još nije bilo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imamo hyundai, bio je najjeftiniji , mm je odlučio ne dati previše novaca i tako će za 3 godine kupiti novi, a ovaj vjerovatno proslijediti nekome.
    Uglavnom, spor je, ventilator preglasan, ali služiu svrsi, ja ga da me ponovno pitaju ne bih kupila, bio je oko 1800 kunića.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj pikulica prvotno napisa
    Uglavnom, spor je, ventilator preglasan, ali služiu svrsi, ja ga da me ponovno pitaju ne bih kupila, bio je oko 1800 kunića.
    Citiraj luna rocco prvotno napisa
    Pioneer. Prepreprezadovoljni smo.
    e, vidiš - to tražim! hyundai dakle otpada...
    ajmo još - ima li tko?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •