Da li mi oni koji su ostali bez istog mogu opisati bolove (u kojem dijelu ih je bolilo, kak je pocelo i kak je zavrsilo)... jer sam se oko podne vratila iz bolnice nakon sto se internisti i kirurzi, nakon sto sam tamo prenocila i boravila nekih 15 sati, nisu mogli dogovoriti jel da me operiraju ili ne pa su rekli nek idem domai dodjem brzo ak me opet pocne bolit
Pregledali su me na sve nacine, slali na RTG, na ultrazvuk.... ma sve... al mene je od nesnosnih i nepodnosiljivih bolova koji su trajali par sati i bili za umrijet nakon par sati jednostavo SVE prestalo bolit ko da nikad i nije...
Pocelo je visoko gore, medju rebrima, u sredini ispocetka kratki, mlaki, sporadicni bolovi, ko grcevi koji su postepeno prelazili u sve jace i jace i jace, od kojih sam jedva mogla disati... i u takvom stanju dosla, bolje reci dopuzala na hitnu jer ni hodat nisam mogla... povracala u vise navrata neku tekucinu... ma koma... Na hitnoj u Smb mi dali injekciju da me prestane bolit i posali me u vinogradsku.. gdje sam dosla u strasnim bolovima koji su nakon nekoliko sati jednostavno NESTALI... ko da ih nikad nije bilo... Ujutro moram jos jednomic vadit krv da vide jel ono sto je poviseno doslo u normalu...
Kaj mi je? :? :? :?
Jel to mene prestalo bolit nakon sto su mi uvalili brunile i rekli da cu na operaciju pa sam podsvjesno, u strahu od operacije, ozdravila ili je to samo neka infekcija ili napad zucnih kamenaca za koje su utvrdila da ih IMAM, ali da oni ne misle da je to od toga...
Od kad me prestalo bolit i evo do sad, znaci skoro cijeli dan nije mi bas nista, ma bas mi je super iako sam nocas misla da cu ak tak nastavi umrijeti u navjecim mukama...