Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 401

Tema: iskustva s Montignac prehranom

  1. #301
    Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Na svom mjestu.
    Postovi
    1,905

    Početno

    Ma karikiram. Nisam jela bijeli kruh i ništa bijelo (tjestenina, riža, krumpir...)
    Pojedem Müsli 5 vrsta žitarica, bez dodanog šećera s jednim Bioaktiv jogurtom za doručak, a evo danas sam u kelj ćušpajz umjesto krumpira stavila zelenu leću, i bijeli grah iz konzerve (i malo slanine), a ostalo mi je pečene puretineod jučer, koju sam s tim sprašila.

    Irchi THX!

  2. #302
    Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Na svom mjestu.
    Postovi
    1,905

    Početno

    Dobar sajt sa puuuno recepata hrane niskog GI
    BTW, ova cura je u godinu dana skinula 32 kg, pročitajte malo sajt. Dobar je za motivaciju.

  3. #303
    Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    on the edge
    Postovi
    3,230

    Početno

    Citiraj Irchi prvotno napisa
    A za ovisnice o Coli, informacija da Cola Light ima GI 0, znači mogle bi je nekako ukombinirati u Montija.
    Majko mila, meni je ta Cola Light ttalno bljak. Prezaslađena (okej, umjetnim sladilima, ali prestrašno nešto) i sva mi je brrrrr. No, ja sam čudan lik, meni ni obična kola nije nekaj. Mogu bez nje zauvijek. A čokolada mi je padala na pamet samo kad sam radila kolače. Kad sam ju imala pred nosom pojela bih moooožda kockicu dvije.
    Nutella mi je bila glavno zlo, ali to isto tek od trudnoće. Prije ne.

    Meni fali ono što i Summer, njokice, krumpirići iz pećnice, pire, burek (šalim se za ovo zadnje, iako bih ga sad rado slistila)...

    Navikli smo jesti mesinu i prilog (krumpire, rižu, tjesteninu..) i to je baš grozno.

  4. #304

    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    347

    Početno

    Jučer sam papala integralnu rižu i salatu za večeru.
    Danas na posao si donjela dinstane mahune i pojest ću i salatu u kantini.
    Ujutro pojela 2 kuhane hrenovke i šnitu sira.
    Jučer vježbala 50 min na traci-brzo hodanje. :D

  5. #305
    Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Na svom mjestu.
    Postovi
    1,905

    Početno

    Bravo lola, ja nisam taj karakter. Dolazim s posla oko 9-10 navečer. Ručam oko 12 prije posla i dotle sam već smoždena za nekakva kuhanja.
    Sinoć pureća prsa sa sirom i krastavcima na integralnom kruhu. Jedino sam za to imala snage.

  6. #306
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    Rene2
    od ručka do večere ubaci bar crnu čoksu, nećeš biti pregladna
    i čitavu tablu ako treba
    ili pojedi one integralne krekere

  7. #307
    ~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    793

    Početno

    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    Rene2
    od ručka do večere ubaci bar crnu čoksu, nećeš biti pregladna
    i čitavu tablu ako treba
    ili pojedi one integralne krekere
    Bolje bi bilo da pojede šaku oraha, lješnjaka, cveba, suhih šljiva i marelica (suho voće, naravno, nezaslađeno štaubom, jer zna biti).

  8. #308
    buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,873

    Početno

    jesam ja fulala sa onom tunom kada sam ju ubacila u pome i paštu?

  9. #309
    summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005
    Lokacija
    St
    Postovi
    4,600

    Početno

    buby, mislim da jesi, jer je tuna protein, pa ne bi smjela ici sa tjesteninom...

  10. #310
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    jel zna tko koliki GI ima batat?

  11. #311
    Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,219

    Početno

    MGrubi čitaš mi misli .

    Food Name and Manufaturer: Sweet potato (Ipomoea batatas),boiled (Australia) Australia

    GI (vs Glucose): 44 +/-

    Serve Size: 150

    Carb per Serve (g): 26

    Glycemic Load: 11.4

    Time Period of Test: 3h
    Evo link s puuuuuuno GI-a:
    http://www.glycemicindex.com/

  12. #312
    ~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    793

    Početno

    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    jel zna tko koliki GI ima batat?
    Izbaci batat. K'o i krumpire. Skroz.

  13. #313
    thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    1,861

    Početno

    Citiraj ~lex~ prvotno napisa
    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    jel zna tko koliki GI ima batat?
    Izbaci batat. K'o i krumpire. Skroz.
    Lexica, jel ti smetala dijeta za dojenje?

    Naime, moj potomak komada jedan i dalje isključivo cica i ne interesira ga što ima već sedam mjeseci i neke tablice očekuju, a i otac mu , da prigrize nešto drugo.

    Pitam da ne bi mlijeko otišlo pa-pa

  14. #314
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    7,247

    Početno

    Citiraj ~lex~ prvotno napisa
    Bolje bi bilo da pojede šaku oraha, lješnjaka, cveba, suhih šljiva i marelica (suho voće, naravno, nezaslađeno štaubom, jer zna biti).
    kaj nisu cvebe na listi zabranjenog? ucinilo mi se da jesu, a ja ih bas volim pa mi je to nekak ostalo u pamcenju.
    lex, jel ti i dalje zivis na montiju ili si normala?

  15. #315
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    BATAT (povrće) je veliki izvor minerala i vitamina pa tijelo opskrbljuje važnim antioksidansima. Najveća mu je vrijednost velika količina beta-karotena (200 g batata daje istu količinu beta-karotena kao i 5 kg brokule). Količina od samo 140 g kompletno osigurava potrebu za vitaminom E, koji je izuzetno važan jer štiti organizam od srčanih tegoba, i začepljenja krvnih žila.
    Antioksidansi su ujedno važni za dobro funkcioniranje mozga (Alzheimerova bolesti i sl.).
    Visoki sadržaj beta-karotena daje i kvalitetnu zaštitu protiv nekih tipova karcinoma.
    BATAT, kao energetski vrijedna namirnica je izuzetno važan i za ljude koji imaju problema s povišenim šećerom i čije zdravlje ovisi upravo o stabilnoj razini glukoze u krvi. Naime, zbog vrlo niskog glikemičkog indeksa, koji omogućava slabiju absorpciju glukoze, konzumacijom BATATA nema štetnog stresa za organizam.
    Osim toga BATAT je praktički bez masti, kolesterola i sadrži vrlo malo natrija (čija prevelika količina može biti uzrokom povišenog tlaka). BATAT je veliki izvor dijetarnih vlakana, koji su neophodni za pravilno funkcioniranje probave, čime se smanjuje rizik od raka debelog crijeva i sličnih bolesti.
    moram priznati da me zaintrigirao 8)

    a i ima manji GI nego integralna riža (50)

    kao pravi kuhar, odbijan ga zvati slatkim krumpirom, pa ću i pristup receptima odrediti tek kad ga probam (ako ga uopće nađem)

  16. #316
    Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,219

    Početno

    Imaš ga sigurno kod nas za kupiti. Ja se baš spremam ovih dana ponuditi ga T. da proba. I meni se čini da se batat može papati, ali tek u drugoj fazi, jer u prvoj je i int. riža .

  17. #317
    Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Na svom mjestu.
    Postovi
    1,905

    Početno

    Ne znam što su cvebe. Na poslu imam vrećicu s kikirikijem u ljusci, pa onda kad dođe kriza, očistim jednu šaku, ali nemam puno vremena, a i dosadi mi to čišćenje tak da pojedem svega 10-15 komada.

    ~lex~ vidim da imaš puno iskustva. THX na savjetima.

  18. #318
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    Citiraj Irchi prvotno napisa
    Imaš ga sigurno kod nas za kupiti. Ja se baš spremam ovih dana ponuditi ga T. da proba. I meni se čini da se batat može papati, ali tek u drugoj fazi, jer u prvoj je i int. riža .
    nisam ga vidila u supermakretu u kojeg idem pa ću pogledati u Plodine i Konzum

    int. riža i tjestenina kao jedan obrok dolaze u dane s voćnim doručkom ili proteinskim (ja dojim pa ionako ne smijem prebrzo skidati kile, stoga mi je doručak s int. kruhom uvijek), nije mi bitna brzina skidanja kila (jutros 90.9kg) trebam ovako biti najmanje 6mj do -25, a to je dug put i ako se prebacim na strogog Montija neću izdržati, ovo mi postaje stil kuhanja

  19. #319
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    7,247

    Početno

    cvebe su grozdice. suho grozde. mislim da imaju visok GI, al nisam sigurna
    mislim i da se slatki krumpas ne smije jesti u fazi "brzog mrsavljenja" (kako to super zvuci), nego tek u onoj drugoj, "odrzavanje tezine". bu. ja obozavam krumpir, i sve pripravke od njega. uvijek mi je bio namirnica br 1. (od slanog, naravno. u slatko sad ne ulazim.)
    bas me zanima postoji li dijeta ili nacin prehrane na kojem mozes smrsaviti a da jedes slatko i krumpir

  20. #320
    Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Na svom mjestu.
    Postovi
    1,905

    Početno

    Aha!
    To jedem ujutro uz müsli. Mislim da se to ne jede u prvoj fazi samo. Ipak kikiriki ima GI samo 15.

    Meni nije problem biti bez kruha i krumpira, problem mi je što imam grozan raspored u školi, pa jedem u svakakvo doba.

  21. #321
    ~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    793

    Početno

    Citiraj thalia prvotno napisa
    Lexica, jel ti smetala dijeta za dojenje?

    Naime, moj potomak komada jedan i dalje isključivo cica i ne interesira ga što ima već sedam mjeseci i neke tablice očekuju, a i otac mu , da prigrize nešto drugo.

    Pitam da ne bi mlijeko otišlo pa-pa

    Ja dojim blizance. Imaju dvije i pol godine. Dok sam bila na Montignacu / što odgovara na pitanje
    Citiraj mikka prvotno napisa
    lex, jel ti i dalje zivis na montiju ili si normala?
    nisam imala nikakvih problema što se tiče nestanka mlijeka. I moji su gotovo pa isključivo cicali u to vrijeme. Jako malo su jeli. Jedan obrok dnevno i to bi tako zbrljali da je više jeo pod oko njih, negoli oni.

    Cue, ovo nije redukcijska dijeta. Vi ne smanjujete unos količine hrane, već mijenjate prehrambene navike. Pazite što s čim kombinirate. U tome je bit.

  22. #322

    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    347

    Početno

    Ja ubacim 1-2x tjedno integ.rižu ili tijesto.
    Fino mi je riža sa porilukom-kao rižoto .
    Tijesto pojedem sa umakom od rajčice,gljiva ili kao sataraš.
    Jednostavno nemogu bez toga
    Danas papam dinstane mahune za večeru...ne znam jel smijem žličicu vrhnja staviti?

  23. #323
    Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,219

    Početno

    Lola24 mislim da smiješ staviti malo vrhnja.
    Jučer sam za ručak radila one kuglice od int. brašna i jabuka i bilo je mljac. Nisam iz prelila prženim prezlama jer to je kruh, već sokom od jabuka koji se iscjedio i s malo pekmeza bez šećera i na kraju umjesto vrhnja malo jogurta 0,9 %. I moram priznati ubila sam se u tome. Čak mi je bilo preslatko.
    Inače sam kod kuhanja, vrhnje zamijenila s jogurotom s minimalno masnoće i ok je. Nije to identično, ali može proći.
    Kile stoje, nikako da dođem na 69, a to sam BTW zadnji put vidjela na vagi prije točno 6 mjeseci. Iako sad izgledam puno tanje, sami mišići .

  24. #324

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    Imam par pitanja za iskusne Montignac-ovice :?
    Juce sam pekla batak u onim vrecicama za pecenje (znaci bez masti samo sa malo vegete) da li se to sme???? Uz to sam napravila kao prilog skuvanu brokulu i u to izmesala nasekane ispecene paprike i dodala malo slatke pavlake(vrhnja) na biljnoj bazi (ima onaj Hole, mislim da se zove)


    Danas prodinstala praziluk i iseckano belo pilece meso na malo maslinovog ulja i dodala u to sl. vrhnje i na kraju narendala svezu sargarepu sitno (posto ona ima nizak GI kada je sveza oko 30 mislim d asam negde procitala).

    palo mi na pamet kako bi se mozda isto tako mogao praziluk preliti sa zamucenim jajetomi malo sl. vrhnja (na biljnoj bazi naravno) i zapeci u rerni??? Da li???

    E, sad kazite sta mislite??? Da li sam negde "zgresila" :? :/ :?

  25. #325

    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    347

    Početno

    Ja ponekad poriluk samo dinstam,dodadm razmučena jaja bez vrhnja i ispečem do kraja (bez rerne).Super fino!

  26. #326

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    pa da Lola, moglo bi i tako :D
    samo ne znam da li se to sme???

  27. #327

    Datum pristupanja
    May 2006
    Postovi
    347

    Početno

    Pa smije...povrće i jaja!

  28. #328

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    o.k. a za ostalo???

  29. #329

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,467

    Početno

    Cure, moze jedno pitanje? Mislite li da je hrana sa visokim gl. indeksom losa, bez obzira na tezinu?
    Za bijelu tjesteninu, brasna i zitarice znam. Ali, nije mi jasno ovo s vocem i povrcem koje ima visoki gl. indeks.

  30. #330
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    kako je gospon Monti to opisao: visoki GI znači da nakon konzumacije takve namirnice količina šečera u krvi naglo poraste (puno šečera) što izazove gušteraču da u krv izbaci puno inzulina, kad on dospije u krv počima prebacivati šečer u okolno tkivo (skladišti) no u tom procesu zbog visoke koncetracije inzulina, on počme i skladištiti sve masnoče na koje naiđe, i tako povečava količinu sala
    kod niskoglikemijske ishrane količina šečera u krvi je manje-više stabilna i ne zahtijeva nikakve jake intervencije od gušterače, kad se šečer potorši radom mišiča, organizam oslobađa masti iz sala i pretvara ih u šečer

    ugljikohidrati idu s povrčem bez masnoće (strogi)
    sve ostalo se može kombinirati kako paše , po mogučnošću s manje masnoće

  31. #331
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    7,247

    Početno

    Citiraj Zorana prvotno napisa
    Cure, moze jedno pitanje? Mislite li da je hrana sa visokim gl. indeksom losa, bez obzira na tezinu?
    Za bijelu tjesteninu, brasna i zitarice znam. Ali, nije mi jasno ovo s vocem i povrcem koje ima visoki gl. indeks.
    osim ovog sto je MGrubi objasnila, kombiniranje samo hrane s niskim GI je potrebo ako se zeli brzo smrsaviti.
    kod odrzavanja tezine se ide prema nacelu PGI-prosjecan glikemicki indeks svih ugljikohidrata koje su pojedeni u jednom obroku. npr. kuhani krumpir (visok GI), brokula kuhana na pari (vrlo nizak GI), i losos na zaru. brokula ce sniziti PGI krumpira pod uvjetom da se ugljikohidrati jedu ovim redoslijedom:
    brokula prva, jer ima GI samo 15. njezin nizak GI ce sniziti GI krumpira.
    krumpir poslije brokule. kuhan u kozi ima vrijednost 65,+15 (brokula)=80.
    PGI je 80/2, znaci 40, sto je savrseno prihvatljivo na planu odrzavanja tezine.
    napomena-uzimati normalne, a ne goleme kolicine namirnica niskog GI kako bi se kompenzirale namirnice visokog GI.
    eto, to je bilo iz knjige. ne znam koliko je hrana s visokim GI zapravo losa (primjer-lubenica ima GI 75!! vise od krumpira kuhanog ili pecenog u ljusci.) znam jedino da je lex smrsavila 15 kila u 2 mjeseca-meni dosta da probam nisam sigurna da bi nastavila zivjeti po montinjaku. mislim da je univerzalni trik-umjerenost u svemu. ali s tim ne mogu smrsaviti.

  32. #332
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    7,247

    Početno

    lex, malo sam kopala po starim postovima, ali nisam vidla (mozda sam preskocila ) kako ono pohas celer u parmezanu? zvuci bajkovito. sad citam, celer ima GI 15, tako da je strava namirnica.

  33. #333
    ~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    793

    Početno

    Citiraj mikka prvotno napisa
    lex, malo sam kopala po starim postovima, ali nisam vidla (mozda sam preskocila ) kako ono pohas celer u parmezanu? zvuci bajkovito. sad citam, celer ima GI 15, tako da je strava namirnica.
    Naribaš parmezan, ili granu, na tanjur. Umočiš šniticu celera u izmućeno jaje (s malo slatkog vrhnja), uvaljaš u parmezan i baciš na vruće ulje. Kad je zlatno-smeđe, okreneš, čekaš da bude isto tako i s druge strane - voila!

    Glede vrhnja u klopi - stavljajte slatko vrhnje, bez problema. Po mogućnosti što nemasnije. Ja nisam uspjela naći neko posebno pa sam koristila ili Hola ili neko na B... Zaboravila sam ime.

  34. #334

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,467

    Početno

    Pitam zato sto sam u jednoj knjizi citala (mislim od C. Northrup) da je opcenito dobro izbjegavati hranu sa visokim GI. Zato sto takva hrana, svaki put kad se konzumira, zadaje svojevrsni sok organizmu.
    Pa me zanima sto vi mislite o tome.

    Kao izuzetak, sto se povrca tice, navodi se krumpir. Sve ostalo je manje-vise ok.
    Mrkva je kao namirnica sa visokim GI, ali je njezino glikemijsko opterecenje koje se temelji na velicina porcije, nisko. (pretpostavljam da se ovdje misli na mrkvu kao dodatak varivima)
    I ostalo je klasika, bijela riza, bijela tjestenina, kukuruz...to nije ok..


    U knjizi se navode znakovi zloupotrebe inzulina, koja kod velike vecine ljudi pocinje jos u djetinjstvu.
    - umor i slabost nakon obroka
    - zudnja za ugljikohidratima i nekontrolirana glad
    - emocionalno hranjenje
    - nocno hranjenje
    - polagano sirenje struka
    - povecana otpornost prema smanjivanju tezine


    I stvarno, kad pogledam oko sebe, jako puno ljudi pati od ovih simptoma. Ukljucujuci i mene. Sto me dovodi do otkrivanja tople vode vecini nam prehrana ne valja.

  35. #335

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    meni u stvari najvise nedostaje slatko.
    kupila sam neki integralni keks, pa ne znam jel' to moze?? :?

  36. #336
    buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,873

    Početno

    poznato? smažeš gablec, slatko i onda ti se spavaaaaa, a trebaš raditi

  37. #337
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    onda uliješ kavu, crnu, extra kofein

  38. #338
    ~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    793

    Početno

    Citiraj taniaz prvotno napisa
    meni u stvari najvise nedostaje slatko.
    kupila sam neki integralni keks, pa ne znam jel' to moze?? :?
    Ma može, ali malo, kao poseban obrok. Cure, ako vam je bed gorka čokolada, pa napravite si neki desert od te iste gorke čokolade. Neki mousse ili kremu. Bude bolje.
    Ili jedite Lindtovu Intense Orange, s narančom i bademima - nije tako jako gorka.

  39. #339

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    I??? moze??
    inace preporucujem praziluk koji sam danas pravila probajte!!!
    ostalim ukucanima koji nisu na Montiju dodate malo krompira, ili nesto slicno i super je :D
    mada meni je jaaako ukusno i bez krompira :D

  40. #340

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    sorry. pisale smo u isto vreme

  41. #341
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    7,247

    Početno

    Citiraj Zorana prvotno napisa
    U knjizi se navode znakovi zloupotrebe inzulina, koja kod velike vecine ljudi pocinje jos u djetinjstvu.
    - umor i slabost nakon obroka
    - zudnja za ugljikohidratima i nekontrolirana glad
    - emocionalno hranjenje
    - nocno hranjenje
    - polagano sirenje struka
    - povecana otpornost prema smanjivanju tezine
    uf.. sve ono, sto znas o meni..
    2,4,5 i 6-to sam ja! mozda bi stvarno trebalo razmisliti o modificiranju prehrane. sto se tice deserta, tj. slatkog, moje najvece ljubavi: maloprije sam otopila crnu coksu (kombinacija 65 i 75%-tne, lindt kolekcija madagaskar i ekvador) s mrvicu slatkog vrhnja, pomijesala s jogurtom i-hopa! mene zadovoljava. te lindtice su mi skroz jestive. nije mi ni palo na pamet da kupim nes drugo, kao npr. cupavce u pan-peku ili kolace i ivici i marici ili kojesta drugo. fala ti bogek, da se bar nekaj slatko smije jesti!

  42. #342
    buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,873

    Početno

    ja žnjupam one iz dm-a: alnatura bitter orange, 70%
    niš mi ne fali
    kombiniram i sušene marelice (alnatura) sa bademima i lješnjacima

    sada sam već skoro 3 tjedna (vaga mi je otišla na skijaču, pa neću znati rezu još par dana )

  43. #343

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    i meni slatko najvise nedostaje..
    ja malo "zgresim" i sa integralnim keksicima...
    a nisam nasla cokoladu od 70% kakaoa, nego od 60%

  44. #344
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    7,247

    Početno

    moram prijaviti: ne znam tocno na koju foru, ali imam 3 kg manje! znaci nemam vise 80 nego 77. :D :D
    stvarno ne znam kako, a ni tocno kad sam "pocela" posto sve nesto brljavim. jedino znam da vec 5 dana ujutro pijem ulje i iscijedeni sok od limuna i narance, i trudim se jesti redovito i bar djelomicno po montiju. jucer-tuna steak i povrce s rostilja. mmmmmmmmmmmmm. ubila sam se. navecer-topljena tamna coksa s jogurtom. jupi!

  45. #345

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Backa Palanka, Vojvodina
    Postovi
    94

    Početno

    Citiraj mikka prvotno napisa
    moram prijaviti: ne znam tocno na koju foru, ali imam 3 kg manje! znaci nemam vise 80 nego 77. :D :D
    stvarno ne znam kako, a ni tocno kad sam "pocela" posto sve nesto brljavim. jedino znam da vec 5 dana ujutro pijem ulje i iscijedeni sok od limuna i narance, i trudim se jesti redovito i bar djelomicno po montiju. jucer-tuna steak i povrce s rostilja. mmmmmmmmmmmmm. ubila sam se. navecer-topljena tamna coksa s jogurtom. jupi!
    pa da nije to ulje + sok od limuna??? :?
    ali u svakom slucaju CESTITKE!!!!!! :D

    ja necu tako skoro :/

  46. #346
    Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,219

    Početno

    Mikka :D :D :D ! Kad se vidimo, nećemo se prepoznati .

    Cure, meni kile stoje, a ja na očigled imam manje sala. Zar je to moguće? Tako je već 2 tjedna. Samo prvi tjedan mi je otišla jedna.

  47. #347
    Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Na svom mjestu.
    Postovi
    1,905

    Početno

    Vidim da ste se dale u teoriju. Pazite da puno ne citirate, jer će vas naklada zadro (koja izdaje knjigu) tužiti.

    Ja od ponedjeljka krećem iz početka. Do sada sam brljavila svakako, a od sada u svoj dnevni raspored ubacujem svakodnevno kuhanje. Nabavila sam nekoliko plastičnih posuda, i na posao nosim klopu od doma, koja mi je prihvatljiva.
    mikka svaka čast, samo tako nastavi!

    Nemam se vremena često javiti, ali vas redovito čitam!!

  48. #348
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    :D :D
    bravo mikka

    moja vaga jutros kaže 90,5kg ili -3 kg u 17 dana

  49. #349
    Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,219

    Početno

    MGrubi :D :D :D ! Vrijeme je za promjenu avatara .

  50. #350
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno


    triban staviti: we have crnu čoksu

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •