:D
Sretan Božić svima na Montici

Baš sam vesela, stooo godina tražim nekaj ovakvo i konačno sam našla.

Malo ću proučiti i nakon sutrašnjeg ubijanja (a hebi ga idemo mojima na Božićni čakru i nemrem to propustit ) krećem u nove pobjede!!

Ja sam naime nakon poroda morala na nekakvu dijetu koja mi je recimo sličila na prvi pogled ovome o čemu pričate (rečeno mi je da izbacim ugljikohidrate i jedem samo meseko na naglo, povrće, juhe, neslano isl) pa sam u mjesec dana istopila nekih 15 ak kg (ali to je bila velikom većinom voda, zbog koje sam i bila na dijeti). Od tada, svojim prežderavanjem nisam uspjela pomoći skidanju ostatka iako je sveukupno otišlo nekih 28. Sad sam došla do kritične točke s koje ni makac već duže vrijeme. Trebam skinuti još 10 kg da bi se osjećala dobro (ili bar 8 da bih bila zdravija). Nadam se da ću uspjeti. A i da ćemo se naviknuti na tu klopu pa će i MM i malac s vremenom klopati zdravije.

Kakvu podršku imate doma? MM na žalost staaaalno kupuje grickalice, čokolade, fante i cole, pistacije i kikirikije, bijela peciva.. a i obožava krumpir, mesinu i sve kaj jako teško kasnije sjedne na želudac. I nemrem ga osolit s voćem - uredno poslije klope smlati nekoliko voćki (to rade i njegovi doma)

Jesam se rasisala.... odoh spavati.. sutra je dan kad zadnji put jedem gluposti u kompletu