-
Moji blizanci imaju 23 meseca i tek od skora (mozhda svega mesec dana) zhele da mi daju ruku. Prvi put smo ih za ruchicu vodili na moru kad su imali 19 meseci ali tada je i tata bio sa nama pa je on mogao da vodi jednog a ja drugog. Negde sa 20 meseci sam probala jedan krug oko zgrada sa njima i toliko sam ih stezala jer su se otimali da su im ruchice bile crvene sat vremena nakon shetnje. Odustala sam do nekih boljih vremena.
Pre mesec dana sam se usudila da ponovim shetnju oko zgrada i fino su saradjivali. Nekoliko dana kasnije smo udarili jedan dobar krug po gradu a onda smo se par puta vratili peshice iz jaslica. Pre nedelju dana smo prvi put otishli u jasle peshice i vratili se iz istih bez problema. Meni je to jako bitno jer se josh uvek pomalo bune kad krenemo tamo i s obzirom da su miroljubivo hodali iako znaju gde ih vodim daje mi nadu da cemo uskoro potpuno izbaciti dupla kolica.
Shetnje su nam sad sve cheshce bez kolica a jsh kad nam se i tata pridruzhi onda se opcija vozanja uopshte i ne uzima u obzir.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma