Citiraj varaždinka1 prvotno napisa Vidi poruku
Kaže prim. kolar da ima oko 300 op hipospadije u hrvatskoj godišnje, komplikacije su 20 posto, a tu sam evo listala i našla vas 10tak nesretnika s lošim iskustvom, žao mi je uistinu zbog djece, mora da je to strašno kad se desi, ali to mi se ne čini tako veliki broj ljudi kad ih se toliko tu operira kod nas. Evo vidim da se baš ne javljaju ljudi sa dobrim iskustvima, osim par vas .Gosp. Anonimni jako mi je žal zbog vas, ali da toliko pričate protiv naših dobrih doktora nije u redu. Svako ia loših iskustava, i mene su poslali doma kao enterokolitis, a imala sam rupturirano slijepo crijevo, pa su me hitno morali operirati kad sam bila u sepsi već. Ali to je težak posao, ja ne bi mogla medicinu nikako. Vi ste imali nesreću pa je teško biti objektivan, ali nemojte ljude slati tamo van, jako je skupo, a dobiješ sve kao i tu. Drago mi je da vam je sad bolje, ali ogorčeni ste i sad će ispasti da se tu nikad neće dobro operirati, a ima puno mladih doktora koji se uče i sigurno će biti odlični.
Ne, meni je jako žao. Jer niste u pravu =). Uopće. Loše iskustvo bi nazvao kada bi mi liječnik dao krivu dijagnozu ili kada mi u bolnici nebi dali ništa za jest ili kad sestre nebi radile svoj posao. A kad vas kirurg blago rečeno upropasti i ni u jednom trenutku mu ne padne na pamet da možda ipak kaže: "hej ja ovo neznam odi kod nekog drugog". To bi nazvao malo više od lošeg iskustva. Vi mi pričate kako sam ja imao nesreću i sad prodajate već ovaj poznat moto koji je govorio i onaj otac na prošloj strani i majka doktor na forum.hru kako ima 300 različitih tehnika i sve daju isti rezultat.
Imao ih jako puno vjerojatno.
Ali ne, ne daju sve isti rezultat.
Stvarno ne daju.
A ako daju i ako su naši doktori tako stručni zašto smo ja i puno drugih mama ovdje trebali ić na zapravo "popravak" u Beograd kod prof. Perovića i dr. Đinovića. Rezultati svakako nisu bili isti. Objasnite mi molim vas ove slike ako sve operacije daju isti rezultat:
http://www.failedhypospadias.com/fil...11Djinovic.pdf
Zanima me sada biste li vi nazvali operaciju uspješnom da vašem sinu izgleda penis kao jedan od ovih na 2., 3. ili 4. strani.
Toliko o istim rezultatima kod svake operacije.