varaždinka1 prvotno napisa
Kaže prim. kolar da ima oko 300 op hipospadije u hrvatskoj godišnje, komplikacije su 20 posto, a tu sam evo listala i našla vas 10tak nesretnika s lošim iskustvom, žao mi je uistinu zbog djece, mora da je to strašno kad se desi, ali to mi se ne čini tako veliki broj ljudi kad ih se toliko tu operira kod nas. Evo vidim da se baš ne javljaju ljudi sa dobrim iskustvima, osim par vas .Gosp. Anonimni jako mi je žal zbog vas, ali da toliko pričate protiv naših dobrih doktora nije u redu. Svako ia loših iskustava, i mene su poslali doma kao enterokolitis, a imala sam rupturirano slijepo crijevo, pa su me hitno morali operirati kad sam bila u sepsi već. Ali to je težak posao, ja ne bi mogla medicinu nikako. Vi ste imali nesreću pa je teško biti objektivan, ali nemojte ljude slati tamo van, jako je skupo, a dobiješ sve kao i tu. Drago mi je da vam je sad bolje, ali ogorčeni ste i sad će ispasti da se tu nikad neće dobro operirati, a ima puno mladih doktora koji se uče i sigurno će biti odlični.