Veliki pozdrav svima!Pratim ovaj forum vec duze vrijeme i samo mogu rec jedno veliko hvala na jako korisnim informacijama.
Mama sam djecaka od navrsene dvije godine koji ima subglandis hipospadiju sa zakrivljenjem pise. On je moje drugo dijete,
stariji brat nema hipospadiju. Mi cekamo zahvat kod dr. Djinovica krajem 8og mjeseca.
U Hrvatskoj smo obavili pregled u Splitu i u Zagrebu. U Splitu su mu rekli sirit mokracni kanal sa 3 mjeseca pa na operaciju kad se ostavi pelena,
a u Zagrebu nisu spominjali sirenje mokracovoda nego popravak kad bude bez pelena. Nista od toga nismo uradili i sada cekamo operaciju u Bg.

Imam pitanje za mame koje se pripremaju na operaciju tamo i/ili koje su vec bile:
gdje ste obavile i koje pretrage za operaciju - mislim jel preko vase pedijatrice ili privatno negdje?
Koliko dugo prije zahvata dijete ne smije jesti/piti i je li vam to bio problem s manjom djecom?

Anjica, mi mislimo placat u eurima u gotovini a buduci je to svjetski poznata klinika vjerojatno moze i karticama.