Stranica 14 od 43 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lijepi pozdrav svima ovdje, baš mi je drago vidjeti da se negdje izmjenjuju iskustva ovako otvoreno. Mi smo bili na operaciji kod prof.dr Batinice u Zaboku po preporuci 2 mame koje znamo još sa Rebra. Mi smo ga tražili i saznali da tamo radi a na internetu nismo mogli naći informacije pa sam zvala. Uglavnom bilo je dobro, moj sin se malo teže budio iz anestezije, bio je nemiran, ali su mi rekli da ga ne boli nego da je to reakcija na anestetik. Kad se razbudio bilo mu je čudno, nije se žalio na bolove samo je bio malo zbunjen kakava mu je to cijev iz piše, ali on se inače baš dobro podnosi kad ga bub i ništa se ne žali. iskreno nisam ni sanjala da bi ga mogli vezati jer nisam čula još da to rade, ali ja sam bila u sobi s njim cijelo vrijeme pa možda zato nije trebalo. Sestre su bile stvarno ok, doktorice isto, drugi doktor nas je obišao i previo, i sve u svemu nemam baš prigovora osim hrane koju mali baš nije htio jesti, žganci u mlijeku , ali to je bolnička hrana svuda valjda .
    Sad je muž bio s njim na kontroli i prof kaže da je odlično ispalo i zeza maloga da šta mu zdrav dolazi i neka se rađe kupa na moru... Evo ne znam tu nikoga ali stvarno vam želim sretno da uspije kud god idete!!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj gogich prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepi pozdrav svima ovdje, baš mi je drago vidjeti da se negdje izmjenjuju iskustva ovako otvoreno. Mi smo bili na operaciji kod prof.dr Batinice u Zaboku po preporuci 2 mame koje znamo još sa Rebra. Mi smo ga tražili i saznali da tamo radi a na internetu nismo mogli naći informacije pa sam zvala. Uglavnom bilo je dobro, moj sin se malo teže budio iz anestezije, bio je nemiran, ali su mi rekli da ga ne boli nego da je to reakcija na anestetik. Kad se razbudio bilo mu je čudno, nije se žalio na bolove samo je bio malo zbunjen kakava mu je to cijev iz piše, ali on se inače baš dobro podnosi kad ga bub i ništa se ne žali. iskreno nisam ni sanjala da bi ga mogli vezati jer nisam čula još da to rade, ali ja sam bila u sobi s njim cijelo vrijeme pa možda zato nije trebalo. Sestre su bile stvarno ok, doktorice isto, drugi doktor nas je obišao i previo, i sve u svemu nemam baš prigovora osim hrane koju mali baš nije htio jesti, žganci u mlijeku , ali to je bolnička hrana svuda valjda .
    Sad je muž bio s njim na kontroli i prof kaže da je odlično ispalo i zeza maloga da šta mu zdrav dolazi i neka se rađe kupa na moru... Evo ne znam tu nikoga ali stvarno vam želim sretno da uspije kud god idete!!
    Hvala ti na informaciji dobro je znati da i kod nas operacije negdje uspjevaju.Ostani aktivna molim te možda će kojoj mami trebati informacije.Kad je nama trebala informacija nikako je nisam mogla dobiti.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gogich drago mi je da vam je operacija kod vašeg doktora uspjela i da ste zadovoljni. Mi nismo imali tako dobro iskustvo s vašim doktorom al to je sad iza nas. Bitno je da smo našli pomoć i da smo sad ok. U svakom slučaju dobro je da se na ovaj forum javljaju i oni sa uspješnim operacijama kod nas
    Svaki detalj doživljenog je bitan roditeljima koji još imaju nedoumice kod koga ići riješiti hipospadiju. Meni je žao što nisam naišla na ovaj forum prije naše operacije. Vjerujem da bismo drugačije odlučili i poštedjeli dijete tolikih patnji. Al sad smo super i to je najbitnije

Btw ja sam u Klaićevoj bila sa dijetetom u apart. cijelo vrijeme pa su ga vezali, tako se kod njih radi. I opet ponavljam s obzirom na bol koju je trpio možda bi si u nekom trenutku i nešto počupao pa je bolje da je bio vezan jer to nije bilo krvničko vezanje već toliko da si drugom rukom ne može dohvatiti kanilu ili sa koljenom počupati kateter iz piše. S druge strane u BG nije bilo potrebno na taj način razmišljati jer ga ni u jednom trenutku nakon op. ništa nije boljelo pa je samim time bio miran i normalno je funkcionirao. Idući dan je već hodao a još dan iza se najnormalnije igrao (sa kateterom iz piše)

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Moj bi klinac dao sve za žgance u mlijeku Mi smo to extra naručili za doručak i večeru u Klaićevoj hahaha (u apart. smo mogli reći što volimo ili ne volimo jesti)
    Eto kako se svi razlikujemo hahaha

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
    Gogich drago mi je da vam je operacija kod vašeg doktora uspjela i da ste zadovoljni. Mi nismo imali tako dobro iskustvo s vašim doktorom al to je sad iza nas. Bitno je da smo našli pomoć i da smo sad ok. U svakom slučaju dobro je da se na ovaj forum javljaju i oni sa uspješnim operacijama kod nas
    Svaki detalj doživljenog je bitan roditeljima koji još imaju nedoumice kod koga ići riješiti hipospadiju. Meni je žao što nisam naišla na ovaj forum prije naše operacije. Vjerujem da bismo drugačije odlučili i poštedjeli dijete tolikih patnji. Al sad smo super i to je najbitnije

Btw ja sam u Klaićevoj bila sa dijetetom u apart. cijelo vrijeme pa su ga vezali, tako se kod njih radi. I opet ponavljam s obzirom na bol koju je trpio možda bi si u nekom trenutku i nešto počupao pa je bolje da je bio vezan jer to nije bilo krvničko vezanje već toliko da si drugom rukom ne može dohvatiti kanilu ili sa koljenom počupati kateter iz piše. S druge strane u BG nije bilo potrebno na taj način razmišljati jer ga ni u jednom trenutku nakon op. ništa nije boljelo pa je samim time bio miran i normalno je funkcionirao. Idući dan je već hodao a još dan iza se najnormalnije igrao (sa kateterom iz piše)
    Da valjda ih zato vežu, ima logike. Super da ste super Kaj se tiče žganaca jas sam mu ih pojela jer sam to ko mala voljela, a njemu smo poli onda donijeli njega obožava.
    Ako nekom treba informacije rado ću pomoć ako mogu
    Pozdrav!

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Gogich baš mi je drago da ste riješili hipospadiju i da ste sada dobro!I mi imamo penoskrotalnu hipos,i operiran je u dva akta u Klaičevoj!Šta se tiče hrane bio je izbirljiv u bolnici ništa mu nije valjalo jedino mlijeko,a nismo smjeli ništa nositi osim grickalica!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi smo u apart. smjeli donositi i svoju hranu, imali smo mikrovalnu i frižider pa smo žgance i od doma donosili Ma mi nismo imali problema ni sa hranom ni sa osobljem već samo sa bolovima al sad je to daleko iz nas. U isčekivanju smo posljednje op. hipospadije. Još da i to odvalimo pa smo na konju
    Gogich drago mi je da se javio na forum netko sa uspješnom op. kod nas i koji nas druge roditelje ne kudi jer smo nakon neuspjeha doma pomoć potražili u BG (mislim da smo svi na ovom forumu rješili svoje probleme hip. u BG kod dr. Đinovića ili pok.prof. Perovića).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Gogich drago mi je da se javio na forum netko sa uspješnom op. kod nas i koji nas druge roditelje ne kudi jer smo nakon neuspjeha doma pomoć potražili u BG (mislim da smo svi na ovom forumu rješili svoje probleme hip. u BG kod dr. Đinovića ili pok.prof. Perovića).
    Mi u Sarajevu kod prof.Dizdarevica

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Gogich kada ste bili u Zaboku?Mi bili 2.5 a rekli su nam da je prije nas bio dječak i da je sve prošlo u redu.Jeste to vi? I sam prof.je rekao da je imao klinju prije mog i da je sve dobro,pa mu je bilo žao što nama rupica nije ostala na vrhu piše. Nas je obilazio Dino i prematao kad nije bilo prof.Ne mogu ti poslati privatnu poruku,novi ste.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj princ prvotno napisa Vidi poruku
    Mi u Sarajevu kod prof.Dizdarevica
    sorry Princ, nije bilo namjerno

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sorry Princ, nije bilo namjerno
    Znam Tiko,nego da napomenem ako je kome "više na ruku" u Sarajevu da i ovdje to uspješno rješavaju.
    Možda neko i ne čita sve stranice, pa propusti naše iskustvo.

U svakom slučaju ja vas pratim i sretno svima ma gdje god da to odlučit obaviti.
    Posljednje uređivanje od princ : 20.07.2011. at 16:42

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Gracija prvotno napisa Vidi poruku
    Gogich kada ste bili u Zaboku?Mi bili 2.5 a rekli su nam da je prije nas bio dječak i da je sve prošlo u redu.Jeste to vi? I sam prof.je rekao da je imao klinju prije mog i da je sve dobro,pa mu je bilo žao što nama rupica nije ostala na vrhu piše. Nas je obilazio Dino i prematao kad nije bilo prof.Ne mogu ti poslati privatnu poruku,novi ste.
    Mi smo bili u 4.mj, ali bilo je još nakon nas mislim pa ne znam je li na nas mislio, ali on jako puno operira spolovila i kod dečkiju i kod cura pa ne bi trealo biti problema. Nama je sad sve ok. Da i nas je obišao doktor koji mu asistira i uči od njega, tako su rekle sestre. A žao mi je ako se kod vas zakompliciralo, ali veli prof da se to uvijek može popraviti kasnije jer smo ga i dosta propitivali o svemu skupa. Ak me oćeš pitat nešto pošalji mi na privatno slobodno, al sad se možda neću baš odma javit jer idemo malo na more pa bi se htjela odmorit od kompa, ionak sam za njim cijeli dan

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cula sam se sa Ivanaivana i sin je jučer operiran i sve je dobro prošlo.Kaže da je sve riješeno u jednom aktu i doktor je zadovoljan operacijom.Sada se malo brinu oko katetera jer im je doktor rekao da ne moraju držati vrećicu držati cijelo vrijeme.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo Ivanaivana kaže da je sve što se op. tiče ok, što se tiče katetera ne nose vrečicu već idu uredno na WC al sad imaju problem sa prvim kakanjem. Nikako da i to riješe.
    Mi smo u Klaićevoj dobili čepić i užasno se mučili kod prvog kakanja jer smo to obavljali u 'patku' u krevetu ležeći. Nakon meatotomije nam je bilo lakše jer smo bili doma pa smo normalno sjedili na WCu a tako je bilo i nakon op. u BG. Valjda je u domaćoj atmosferi i u prirodnom položaju lakše.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo i nas sa friskim informacijama iz Bg-a. Operaciju smo imali dan poslije Ivanaivane, sve je prošlo ok, jučer smo stigli kuci, normalno se vozio u autosjedalici. S bolnicom, a pogotovo s Djinovicem sam odusevljena. Stvarno, svaka riječ pohvaleOpćenito, mali nije niti služio da je u bolnici, toliko je kucna atmosfera....To su prvi dojmovi, ako nekog nešto zanima pitajteAko nekom trebaPOKLANjAM ANDRACTIM GEL

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo i nas sa friskim informacijama iz Bg-a. Operaciju smo imali dan poslije Ivanaivane, sve je prošlo ok, jučer smo stigli kuci, normalno se vozio u autosjedalici. S bolnicom, a pogotovo s Djinovicem sam odusevljena. Stvarno, svaka riječ pohvaleOpćenito, mali nije niti sjuzio da je u bolnici, toliko je kucna atmosfera....To su prvi dojmovi, ako nekog nešto zanima pitajteAko nekom trebaPOKLANjAM ANDRACTIM GEL

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Anjica baš mi je drago da je i vama sve prošlo ok. Mi smo isto bili super zadovoljni ljubaznošću osoblja i samog doktora. Bili su i preljubazni prema nama al skužili smo da su takvi prema svima (vidjeli smo to na kasnijim kontrolama).
    Kako je dečko sad? Jeste li sve uspjeli obaviti u 1 zahvatu? Kako vi sa prvim kakanjem? Kad idete na prematanje i skidanje katetera? Gdje imate kateter? Uh sorry na svim ovim pitanjima?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Javila se Ivanaivana sad i sve nas forumaše pozdravlja Anjica vi ste se i upoznali tamo, super! Ivanaivana je toliko zadovoljna i sretna ishodom op. i ostalime da je rekla da će kad se vrati besplatno reklamirati dr.Đinovića!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Baš mi je drago da je i Anjica zadovoljna operacijom i osobljem.I mi smo bili oduševljeni.Sestre doktori svi su super dragi i one tete u kuhinji.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Wow, vidiš kako je to lijepo čitati!Držim vam palčeve Ivanaivana i Anjica da sve ostane savršeno.Ja sam se razočarala tek kasnije.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdrav svima, drago mi je da vam je ovaj rani period nakon op dobro prošao i ja vam želim da tako ostane! Mi ćemo uskoro kd prof. u Zabok na kontrolu makar je sve u redu, mali ga voli i veseli mu se i oće mu pokazat pišu Prof ga je jednom "spasio" od vađenja krvi, doktor jedan je rekao da treba vadit krv a prof je rekao šta će bez veze vadit krv kad ne treba, možda je mali to upamtio. Možda sretnemo gogich tamo, kad ćete vi na kontrolu? I Gracija vidim da ste vi isto bili tamo pa javite kad idete da se možda i sretnemo, moram nazvati malo da vidim kad radi... Pozz svima!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo lepo bi vas pozdravila sve mame, ja sam mama dečkića sa hiposapdijom na skrotumu i kod nas nemamo forum gde se izmenjuju ovako iskustva, mislim da je to super. Naš mališa je operiran u Tiršovoj u univerzitetskoj klinici uspešno u jednom aktu. Tu vidim da većinom idete kod dr đinovića za kojeg sam čula i ja, ali sam se neugodno iznenadila kad sam vidjela cjenu i kad sam saznala da on uopšte nije ovlašten da radi takove zahvate jer nije specijalist ni dečje hirurgije ni urologije nego opšte i plastične kirurgije, dakle kirurgije šake, dojke, opeklina i slično. Nisam moga verovati stvarno, ali meni su rekli da on ne može da praktikuje ni u jednoj ustanovi osim privatnoj. Mi smo bili kod prof. Đorđevića i to smo sve čuli od lekara iz dečje klinike i proverili u lekarskoj komori da u načelu opšti hirurg ne bi smeo da operiše decu. U dečjoj klinici su isto radili sa prof Previćem godinama pa sad ne znam je li to njihov nekakav sukob ili šta god, ali eto da znate. Ne sumnjam da čovek zna da radi svoj posao, učio je od Perovića, ali ipak se ne bi usudila. ne znam.
    pozdrav svima ako imate vi drugačije informacij recite, ne bi htela blatiti čoveka ako nije istina.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi kod nas nismo uopće išli na pregled ( prije godinu dana smo bili prvi put kod Djinovica), mali sad ima godinu i deset mjeseci, sve je rjeseno u jednoj operaciji, već je sat nakon operacije htjeo hodati, ali bas nije uspjeo. Mi smo sad kod kuće i nitko tko ne zna po njemu ne kuzi da je prije dana imao operaciju od tri sata, kateter mu ide iz trbusne supljine, na previjanje idemo u ponedjeljak, mi smo kakali već u bolnici, tako da na sreću s tim nemamo problema...A s tetama u kuhinji smo se najbolje skompali posto smo bili smješteni na trećem katu.Nadam se da sam uspjela na sva pitanja odgovoriti

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Gracija prvotno napisa Vidi poruku
    Wow, vidiš kako je to lijepo čitati!Držim vam palčeve Ivanaivana i Anjica da sve ostane savršeno.Ja sam se razočarala tek kasnije.
    U čemu si se razočarala?
    Nama je evo 3mj nakon op. u BG i dalje smo super zadovoljni a i doktor je. Idemo redovno na kontrole ( u cijeni su op. pa nas košta samo put) a kako nismo mogli uskladiti termine u lipnju i sad u srpnju doktor je zadovoljan viđenim na slikama koje mu šaljem mailom.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kristinabg dobro je čuti i ovakvo mišljenje iako mi nikad neće biti jasno što ljudi očekuju od privatnika, da rade zabadava? Meni se ne čini puno cijena naše operacije s obzirom na dobiveno jer smo mi u ZG samo skoro tisuću Eura dali za apartman. Svaki privatnik na kraju svoju cijenu i opravda ili propada. Nema lošeg privatnika koji godinama funkcionira, poznat je na daleko i kojem dolaze ljudi iz svijeta.
    Nama je doktor rekao da je prije radio urologiju samo odraslima i da se kasnije prebacio na dječju. Nekako mi tvoja priča zvuči kao rivalstvo među doktorima u državnom i privatnom sektoru, time ne mislim da tvoja priča možda i nije istinita. Rekla si što si čula i to je ok.
    U svakom slučaju ispada da on bez obzira na kvalifikacije (ako je istina što si rekla) radi svoj posao puno bolje nego gro drugih kvalificiranih doktora

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kristinabg dobro je čuti i ovakvo mišljenje iako mi nikad neće biti jasno što ljudi očekuju od privatnika, da rade zabadava? Meni se ne čini puno cijena naše operacije s obzirom na dobiveno jer smo mi u ZG samo skoro tisuću Eura dali za apartman. Svaki privatnik na kraju svoju cijenu i opravda ili propada. Nema lošeg privatnika koji godinama funkcionira, poznat je na daleko i kojem dolaze ljudi iz svijeta.
    Nama je doktor rekao da je prije radio urologiju samo odraslima i da se kasnije prebacio na dječju. Nekako mi tvoja priča zvuči kao rivalstvo među doktorima u državnom i privatnom sektoru, time ne mislim da tvoja priča možda i nije istinita. Rekla si što si čula i to je ok.
    U svakom slučaju ispada da on bez obzira na kvalifikacije (ako je istina što si rekla) radi svoj posao puno bolje nego gro drugih kvalificiranih doktora
    Prof. Perović je umro prošle godine i on je bio vodeći hirurg u toj ustanovi, sad koliko će ga ostali uspešno naslediti treba videti, ali sumnjam da će biti dobri kao on. I koliko sam čula bile su dosta niže cene operacije hiposapdije kad je on operisao, gotovo duplo. prd đorđević je iso bio saradnik prof P., ali radi u državnoj bolnici i nas je operisao besplatno. A šta se tiče sukoba, tu ima nešto jer je više lekara radilo s Perovićem i sad se valjda oće na njegovo ime reklamirat, možda i naš dr. Da malo sam čitala vas 10 tak je ovde operisao i zadovoljni ste pa nemam ja ništa protiv da i dalje radi dapače.. lepi pozdrav svima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ne znam što bih ti rekla Kristinabg je li i koliko uspješan dr. Đinović, mi smo imali neuspjelu operaciju u Zgu, drugi doktor u ZGu nam je dao negativno mišljenje o uspjehu učinjene operacije i rekao da se više ništa ne da popraviti. Dr. Đinović je odmah rekao da može popraviti i zaista je za sada tako (3mj nakon operacije kod njega sve je i dalje super). Ljubomora i rivalstva u toj struci nažalost ima kao i uostalom i u drugim strukama.
    Koliko dobro i uspješno dr.Đinović i njegov tim nasljeđuje svog učitelja prof. Perovića dovoljno pokazuju gužve na koje nailazimo prilikom svake kontrole. I dalje mislim da nisu dobri i uspješni ne bi im dolazili ljudi iz cijele Europe a i dalje (vidjeli smo 'zamotane' Arape -al možda su bili na proputovanju kroz vašu zemlju pa svratili u razgledavanje šalim se sorry.
    Nitko od nas koji smo išli kod dr.Đ. nismo još čuli za njegove neuspješne op. a raspitivali smo se.
    Što se cijene tiče, svi bi bili najsretniji da smo to mogli uspješno doma obaviti i ništa ne platiti. Kao i svaki privatnik i oni imaju svoje cijene koje su nekima visoke i nedostižne a drugima prihvatljive. Svojim uspjehom oni će svoje cijene opravdati ili ostati bez pacijenata jer uvijek postoje i druge klinike. Tržište je prisutno i na njemu uspjevaju samo oni najbolji.

Pričaj nam malo i ti o vašem doktoru i detaljima vezanim uz operaciju i boravak u bolnici. Može li se i do njega doći i na koji način? Mislim prvenstveno na nas iz drugih zemalja.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Smiju li ovdje da se pisu cijene operacije? Ne znam o kolikim ciframa pricate. Nama je iznos bio cetvorocifren, prva cifra je manja od 3.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ne znam što bih ti rekla Kristinabg je li i koliko uspješan dr. Đinović, mi smo imali neuspjelu operaciju u Zgu, drugi doktor u ZGu nam je dao negativno mišljenje o uspjehu učinjene operacije i rekao da se više ništa ne da popraviti. Dr. Đinović je odmah rekao da može popraviti i zaista je za sada tako (3mj nakon operacije kod njega sve je i dalje super). Ljubomora i rivalstva u toj struci nažalost ima kao i uostalom i u drugim strukama.
    Koliko dobro i uspješno dr.Đinović i njegov tim nasljeđuje svog učitelja prof. Perovića dovoljno pokazuju gužve na koje nailazimo prilikom svake kontrole. I dalje mislim da nisu dobri i uspješni ne bi im dolazili ljudi iz cijele Europe a i dalje (vidjeli smo 'zamotane' Arape -al možda su bili na proputovanju kroz vašu zemlju pa svratili u razgledavanje šalim se sorry.
    Nitko od nas koji smo išli kod dr.Đ. nismo još čuli za njegove neuspješne op. a raspitivali smo se.
    Što se cijene tiče, svi bi bili najsretniji da smo to mogli uspješno doma obaviti i ništa ne platiti. Kao i svaki privatnik i oni imaju svoje cijene koje su nekima visoke i nedostižne a drugima prihvatljive. Svojim uspjehom oni će svoje cijene opravdati ili ostati bez pacijenata jer uvijek postoje i druge klinike. Tržište je prisutno i na njemu uspjevaju samo oni najbolji.

Pričaj nam malo i ti o vašem doktoru i detaljima vezanim uz operaciju i boravak u bolnici. Može li se i do njega doći i na koji način? Mislim prvenstveno na nas iz drugih zemalja.
    Potpisujem sve sto si rekla. Vala bi se vise javio neko kome tim prof. Perovica nije rijesi problem. Nasli bi nekoga ovi dezurni pljuvachi
    Ja stalno forsiram ovo tim profesora, posto nije bitno da si ti urolog, a da nemas od koga da naucis ovu usku, bas usku specijalnost, kao sto je operacija hypo, mada oni to zovu rekonstrukcija penisa , koja je nama, na nesrecu, trebala. Ja nosam cula za neuspjesno rjesavanje ovog problema u Crnoj Gori, nas problem je bio to sto ovdje operacije vrse poslije navrsene 3 godine, jer nemaju hirurski mikroskop i vezu dijete za krevet 10 dana da ne trza kateter. To nam je izgledalo strasno,pa smo odlucili da idemo u Bg. Ovdje to rade dr. Bajmak, divan covjek i ljekar i dr. Albijanic, koji je nabusit, neljubazan i radi operacije u privatnoj klinici, nerado u drzavnoj, bas cudno, zar ne Samo kad se sjetim kako mu je zavikao kanilu da provjeri mokracni kanal, dijete je, cini mi se, satima vristalo, a on facu niie promijenio, nije mu bilo zao. A pok. Prof. Sava Perovic samo sto mu nije pjevusio na pregledu. Ne znam, meni je jako bitan taj njezni odnos prema djeci!!
    Moram priznati da mi malko smeta obrezani izgled, ali je odlicno u odnosu na to kako je izgledalo prije. Jao, rascvjetana kozica na vrhu, rupica na unutrasnjem dijelu glavica, uh...
    Mozda za par godina budemo radili jos neki estetski zahvat

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo tiko, u pravu si i salžem se da ima rivalstva jer je to valjda ljudski ego. Ja sam pričala s prof. Đorđevićem i rekao je da u Srbiju dolaze deca s istoka a niko iz zapadne Europe (osim srpskih emigranata) jer je tamo dečja urologija jako razvijena. Uglavnom im dolaze transseksualci i muški za povećanje penisa jer je znatno jeftinije nego na zapadu. Ne znam kakvi su vaši dečiji hirurzi, to ne mogu da kažem znam da neki odavde odlaze k vama, neki vaš k nama, ali mislim da i vaši i naši ne zaostaju za Europom i svetom nimalo.
    prof. Đorđević radi u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tirševoj ulici i nije teško doći do njega, on je po struci dečiji hirirg i urolog. Kako se on voli ili ne voli s dr. Đinovićem ne znam. Evo tu je njegova stranica, ali fala bogu neće ti trebat jer ste rešili problem kod vašeg malenog
    http://www.metoidioplasty.com/articles/biography.html

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moram se nadovezati uvezi cijena.Bila sam u kontaktu sa pokojnim prof. Perovićem Mailom i napisao mi je istu cijenu kao dr Đinović.Mi smo jedni od prvih pacijenata dr Đinovića jer je tada prof Perovića preminuo.Bila sam u kontktu i sa pacijentima koje je operirao prof. Perović i kažu da je uvijek hvalio Đinovića kako ga je učenik nadmašio.
    Pišem ono što smo čuli od pacijenata.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tiko,razočarala sam se što rupica nije ostala na vrhu kako nam je napravljeno.Pa ti ja sad svim mamama držim palčeve da ostane savršano.Mi smo se radovali kad smo došli kući,a onda sam pala u depru.Naišla sam na ovaj forum,na Micamacino iskustvo,vrlo slično našem, pa sam malo živnula i prestala kriviti sebe.
    Anita1 mi idemo u prvom mjesecu na kontrolu.Bili smo sad na početku mjeseca.Prof. radi ponedjeljkom i srijedom od 9.30.
    Možda smo se sreli,a da nismo znali.Kad ste vi bili na operaciji?Moji dečki isto tako vole prof. ovaj stariji kaže da je on kul.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ej Gracija mi smo bili sredinom travnja, a ići ćemo uskoro još ne znam kad, samo da malo pozdravimo kad smo blizu. Pa nisi valjda sebe krivila jadnu, joj baš mi je žao, ali malo sam čitala ovo što si pisala, ne čini mi se strašno. Sigurna sam da će se to uspjeti popraviti, pa možda i kasnije u pubertetu ako nije hitno... Ali ti najbolje znaš kako je. odite do prof. ja stvarno ne sumnjam u njega, kakve sve operacije radi, ovo sigurno spada u lakše operacije. Čitala sam u novinama o transplantacijama jetre i tumorima koje operira po 10-tak sati...
    Sretno vam bilo. Evo pišem ovako kasno mali zloćo neće ići spavati, na moru smo, cjeli dan se kupao i nije se umorio, ko onaj zeko iz reklame za baterije...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kristinabg prvotno napisa Vidi poruku
    Evo tiko, u pravu si i salžem se da ima rivalstva jer je to valjda ljudski ego. Ja sam pričala s prof. Đorđevićem i rekao je da u Srbiju dolaze deca s istoka a niko iz zapadne Europe (osim srpskih emigranata) jer je tamo dečja urologija jako razvijena. Uglavnom im dolaze transseksualci i muški za povećanje penisa jer je znatno jeftinije nego na zapadu. Ne znam kakvi su vaši dečiji hirurzi, to ne mogu da kažem znam da neki odavde odlaze k vama, neki vaš k nama, ali mislim da i vaši i naši ne zaostaju za Europom i svetom nimalo.
    prof. Đorđević radi u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tirševoj ulici i nije teško doći do njega, on je po struci dečiji hirirg i urolog. Kako se on voli ili ne voli s dr. Đinovićem ne znam. Evo tu je njegova stranica, ali fala bogu neće ti trebat jer ste rešili problem kod vašeg malenog
    http://www.metoidioplasty.com/articles/biography.html
    Kristinabg ovo što si rekla da ti je prof.Đorđević rekao da u Srbiju (pretpostavljam da je mislio na BelMedic i dr. Đinovića) dolaze samo djeca sa istoka a ne i iz zapadne Europe je čisti odraz ljubomore jer (govorim samo ono što smo mi vidjeli u svojih 5 dolaženja dr. Đinoviću) osim nas koji smo iz HR a ne sa istoka i nismo ničiji emigranti vidjeli smo i roditelje iz zapadne Europe, Rusije, Makedonije, već spomenute Arape, kosooke (pretpostavljam da su iz neke diplomacije jer je bilo automobila pred klinikom sa diplomatskim tablicama).
    I ponavljam opet privatnik ne može dugo opstat i ne bi bio poznat na daleko i ne bi mu dolazili ljudi iz svijeta da nije dobar. Al uvijek će biti onih koji će sumnjati i onih koji će vjerovati. Meni je drago što smo mi vjerovali i što je naše dijete danas super. Hvala doktoru Đinoviću i njegovom timu što su nam pomogli

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gracija nama od početka u ZGu nije bilo dobro, piškili smo kao kroz cjediljku a rupica je odmah ostala gdje je i bila. Sada nakon op. u BG iskustvo je totalno drugačije, niti smo piškili kao kroz sito niti nam je rupica otišla nego gdje treba biti
    Ne mislim da će nam se nešto promijeniti do druge op., bitno mi je da dijete nema nikakvih problema kod mokrenja a sve ostalo nam je sad super
    Vama želim da vam prof. popravi i napravi da i vi napokon budete sretni sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo da se i ja mao javim i ja vjerujem da je ljubomora od strane dr Đorđević jer poznam roditelje koi su bili kod njega i istu priču su mi ispričali o dr Đinovću baš kao i kristinabg nemogu da vjerujem da tako dobar kao Đorđević ima vremena svakom svom pacijentu ispričati o dr đinoviću nekakve priče ja a vidim i drugi da su zahvalni dr Đinoviću i samo rječi hvale za njega i njegovo osoblje bila sam kod njega oko 15 puta i nikad nije spomenuo Đorđevića pa zaš i on njega ne ostavi na miru ĐINOVIĆ JE SUPER DOKTOR I jA ĆU MU UVJEK BITI ZAHVALNA

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da se i ja javim na temu moj sin je imao do sada 4 operacije i bez nekog uspjeha ako može netko da me kontaktira da mi malo pojasni način rada doktora Đinovića

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Evo još jedan link za doktora Đorđevića koji sam našao: http://www.genitalsurgerybelgrade.com/home-mainmenu-1 . Tu ima i slika rezultata njegovih operacija uključujući i hypospadiije, na onom prvom koji je dala kristina ima samo transseksualnih operacija. Stavio sam link jer mi se čini da doktor radi dobro, vidim da ima puno publikacija u suradnji sa pokojnim profesorom Perovićem dakle kao njegov dugogodišnji suradnik vjerujem da čovjek dobro radi, a bitno je da ljudi to znaju. Pogotovo za ljude koji nemaju možda novaca, a zainteresiranu su za sve opcije pa neka se informiraju za cijenu kod njega, jer nisu ovo jeftine operacije sigurno. To što operira u državnoj bolnici ne igra nama stranim državljanima ulogu kada moramo platit privatno ako želimo usluge tih kirurga ili sam ja u zabludi oko toga ? Ako strani državljani mogu bit operirani u Tiršovoj onda bi to bilo jako dobro.
    Nebi se baš složio što je doktor Đorđević rekao vama kristina da naša zemlja ne zaostaje za Europom i svijetom u tim operacijama, Srbija sigurno ne zaostaje dapače vjerujem da i predvodi, ali bojim se da tako nije slučaj ovdje koliko god sad nekima smetalo što sam ovo napisao. Samo ovaj vaš prvi link to dokazuje, ja nisam čuo za kirurge koji mijenjanju spol ovdje, a evo u Srbiji ima barem 2 tima koji to rade. I pogotovo zato jer kad sam bio na pregledima, a bio sam dosta puta bilo je dosta stranaca uvijek, dosta s istoka, ali nemali broj i iz zapadnih zemalja. Ovo što ste rekli da dr. Đinović nije specijalist urologije da to je točno, on je specijalist opće i rekonstrukcijske kirurgije, barem tako na internetu piše nije to nikakva tajna. Ali ja stvarno ne mislim da to njega ne čini stručnim u tim područjima operacija pogotovo sa još 7-8 godina iskustva rada sa prof. Perovićem. Sad je li on baš ne smije operirat u državnim bolnicama zbog toga i je li postoji neki sukob ne znam.
    Iz ovog videa bi rekao da se vidi da mu je prof. Perović vjerovao http://www.youtube.com/watch?v=9w6cT9FMCWE .
    A Anjica i Ivana drago mi je zbog vas, nadam se da ćete ostat zadovoljni.
    Brancilo možete li nam molim vas reć kod koga je vaše sin operiran i u kojoj bolnici ? Savjetujem vam da pročitate temu malo ima dosta sad već iskustva sa dr. Đinovićem. Ako se hoćete javit doktoru najbolje počet sa djinovic@gmail.com .

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

http://www.hercegovina.info/vijesti/...ba-s-dva-spola

Mislim anonimni piše ti u Večernjem listu da prof. Batinica izvodi operacije dvospolne djece i da su ih operirali 70-tak i da su jedini tim u hr koji to radi pa sam sigurna da su i oni dovoljno dobri. Mislim da nije u redu da ljude koji su godinama učili i studirali te se posvetili na taj način pomaganju djeci omalovažavaš govoreći da zaostaju za svjetskom medicinom. Bez obzira koliko si to proučavao tu temu i dalje si laik u medicini (kao i ja) i ne možeš govoriti da neki prof. iz zagreba ne zna svoj posao jer gubiš svaki kredibilitet sa takvim nestručnim procjenama. Nas je operirao dr. Kolar i još par djece koje znam i rezultati su mu odlični. Za mene je on dovoljan stručnjak na tom području.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

LOL oprostite, ali već ste mi postali malo smiješni jer čim zucnem odmah se vi javite da me brže bolje ušutkate. =)
    Je čitao sam ovo bilo je u skoro svim novinama danas. Ali jedna mi stvar baš nije jasna u vašem argumentu, a pišu ga i drugi ljudi ovdje. Ako doktor zna transplatirat bubreg, operirat tumore i dvospolnost zašto to mora značit da zna operirat hypospadiju ? Ovi vaši argumenti, eto jer je tako, komplikacije se događaju i to su stručnjaci koji su posvetili život medicini kojima ne smijem ništa reć kod mene barem neće palit, nemojte se ljutit. =)
    Inače nisam ovo htio reć, nego sam htio da se ta osoba javi. On je već bio napisao malo šturo iskustvo ja sam ga zamolio da opet napiše detaljnije da ljudi vide, ali još ništa. Radi se o ovom dečku s kojim sam se uživo susreo nedavno također. Baš bi me zanimalo kako bi mu vi objasnili da ga je zapravo Batinica spasio i napravio super posao jer je on cijeli život studirao pomaganju djeci. Samo ću quotat, ako ovo čita molim sad još jednom da se javi. Na 5. stranici teme je post nadam se da se neće ljutit što sam ovo rekao. Sad vidim da nije napisao da je Batinica u pitanju, ali na forum.hru(preko tog foruma smo se dogovorili bili) je napisano.
    Evo posta:

Citiraj lepoglav prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima. Ja sam dečko 23 god. i rođen sam sa 3. stupnjem teške hipospadije. Hodam još uvijek po bolnicama jer imam jako težak oblik hipospadije. Operiran sam u devet navrata koji mi nisu baš ništa pomogli. Iz dana u dan me to ubija, što fizički što psihički. Psihički da ne govorim. Imao sam dvije cure u svom životu i neću vam uopće objašnjavat kakav je osjećaj upoznat curu sa svojim tijelom. Katastrofa. Nemam normalan seksualan život i nikad ga neću imat i javljam se baš zbog toga da vam svima otvorim oči, jer ja sam odrastao bez oca i nisam imao nikakvu mušku podršku i mušku riječ nikada. Majka me je liječila do moje 13. godine i dalje sam ostao sam. Dragi roditelji brinite za svoje dijete, jer će vam bit jako zahvalno danas sutra. Ja vas molim liječite dijete. Očevi preuzmite odgovornost oca onako kako treba i razgovarajte s dijetetom. Teško je živjet s tim i takvim životom, jer nemam s kim razgovarat. Nemože te razumjet nitko tko to nije doživio. LP
    Ja se ispričavam ako je zvučalo da su naši ljudi u cijelog grani urologije nestručni. Nisu. Ali za hypospadiju bome dosta njih nije uopće na nivou i na to sam mislio.
    Također sam sad po forumu čitao nabrzaka iskustva ljudi i nabrojao ni manje ni više nego 10 slučajeva(uključujući mene) kad su ljudi okarakterizirali operacije svoje djece i sebe( bilo je 3 odrasla pacijenta koji su se na kratko javili ne uključujući mene) kao neuspjehe i koliko mi se čini svi su bili operirani u ovoj zemlji, a niti jednom od strane prof. Perovića ni dr. Đinovića( pa ni dr. Đorđevića) se nije netko žalio još i javio.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja ću samo ponoviti da smo slušali prof. Batinicu moje dijete bi i danas (a i cijeli život) imalo savinuto spolovilo sa rupicom sastrane. Hvala doktoru Đinoviću što danas 8mjeseci nakon dobivenog takvog mišljenja od prof. B. naše dijete ima spolovilo normalnog ravnog izgleda sa rupicom na pravom mjestu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Varaždinka1 kažeš:Mislim da nije u redu da ljude koji su godinama učili i studirali te se posvetili na taj način pomaganju djeci omalovažavaš govoreći da zaostaju za svjetskom medicinom.
    Na svim fakultetima pa tako i na medicini uvijek imaš dobrih i loših studenata i svi će oni koji dođu na bilo koji način do kraja dobiti tu diplomu i zvati se doktor ili kako već. Uvijek imaš onih koji su se u svom pozivu 'pronašli' i onih koji se nisu. Tako imaš i doktora koji uživaju u svom poslu, daju se cijeli pomaganju drugima al imaš i onih koji to rade preko volje itd. I to nije ništa novog, toga imaš u svakoj struci.
    Želim samo reći da ovdje nitko ne omalovažava nikoga nego samo iznosimo vlastita iskustva stečena kod pojedinih doktora a naše ogorčenje je tim više jer su iskustva stečena na našoj djeci.
    Da li i koliko naša medicina zaostaje za svjetskom je suludo ovdje govoriti jer mi imamo svjetske stručnjake u pojedinim a ne svim (postoji li uopće takva zemlja) granama medicine al ipak moraš i sama priznati da po pitanju hipospadije mi nemamo svjetski poznate stručnjake, pa nigdje ne vidimo po bolnicama (a privatnika nemamo) da se stranci trgaju doći ovdje kod nas operirati hipospadiju.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja te nemam želju ušutkat mislim da je u redu kaj hošeš pomoć ljudima ovdje. Za tvog prijatelja ne znam niti mogu išta reći, ali vjerojatno kad netko radi i pogriješi koji put, nažalost to mi pacijenti moramo prihvatiti, i ja sam sama imala slično iskustvo kad sam imala upalu slijepog crijeva i to sam napisala, ali ipak ostalih 1000 ljudi koje je moj kirurg operirao su sigurno zahvalni kaj im je pomogao. To što je u mom slučaju valjda pogriješio ne znači da ne zna. Misiim da 10 slučajeva od 2006 godine i nije velika brojka obzirom koliko operacija se napravi. Onom kome se desi komplikacija to je 100% naravno. Nije da ne smiješ ništa reći, ali smo laici i jednostvno neke svari u toj teškoj struci ne možemo razumijeti, isto kao što ni doktor ne može razumjeti stvari u mom poslu ni u tvom. Ja se ne bi usudila govoriti da netko nema pojma i da nije kvalificiran od doktora. Ne znam možda sam samo objektivna

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ej varaždinka nemoj se uzrujavati, ja jednostavno ignoriram te nestručne komentare! ni ja ne razumijem kako netko može pričati što zna a što ne zna takav stručnjak koji je i u Europi poznat po svom radu i ima puno objavljenih radova i stalno je na kongresima. Ja mislim da nitko ne shvaća ozbiljno takve komentare pa se ne bi uzrujavala. Ne znam koji je cilj nekome pričati protiv takvog eksperta, koji je cilj i kakva im je osobna korist od toga, ali na tu razinu se neću spuštati. Tisuće djece kojima je spasio živote a ne samo spolne organe su vjerojatno dovoljni dokaz da je čovjek dovoljan ekspert i da nije zaslužio da nekakav ignorant komentira njegov rad. To ti je kao da Ceca komentira Beethovena, shvati to sa zrnom soli...

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Bok svima. Ja sam dečko 23 god. i rođen sam sa 3. stupnjem teške hipospadije. Hodam još uvijek po bolnicama jer imam jako težak oblik hipospadije. Operiran sam u devet navrata koji mi nisu baš ništa pomogli. Iz dana u dan me to ubija, što fizički što psihički. Psihički da ne govorim. Imao sam dvije cure u svom životu i neću vam uopće objašnjavat kakav je osjećaj upoznat curu sa svojim tijelom. Katastrofa. Nemam normalan seksualan život i nikad ga neću imat i javljam se baš zbog toga da vam svima otvorim oči, jer ja sam odrastao bez oca i nisam imao nikakvu mušku podršku i mušku riječ nikada. Majka me je liječila do moje 13. godine i dalje sam ostao sam. Dragi roditelji brinite za svoje dijete, jer će vam bit jako zahvalno danas sutra. Ja vas molim liječite dijete. Očevi preuzmite odgovornost oca onako kako treba i razgovarajte s dijetetom. Teško je živjet s tim i takvim životom, jer nemam s kim razgovarat. Nemože te razumjet nitko tko to nije doživio. LP
    Kako mi je sve to poznato!!!Da sam znala da u mm obitelji ima hipospadije psihički bi se pripremila!Koliko sam se samo naplakala kada mi je u rodilištu rečeno da moje dugo očekivano djete ima hipospadiju a je pojma nemam šta je to!!!!!!!!??Koliko sam se naplakala kada je bio na operaciji pa mi dođe tamo neka sestra i kaže mi "a šta vi plačete"pa dođe mi da je zadavim!!Mm nemogu reči da mi nije podrška ali nije onako kako sam očekivala..,njemu je sve dobro jer nije onako kako je bilo,i bude se "več vidlo dal je dobro ili nije" 10 dana je bio u bolnici nije dolazio jer mu je teško,a meni je lagano bilo????Meni je bilo super gledati djete vezano kako se otima i plače zamnom viče
    "mamice ne ostavljaj me budem dobar!!"Uzalud sam mu govorila da je i predobar i da nije tu zato što je ponekad živahan nego zato šta ima potrganog pimpeka,pa mi dođe da poludim,a tatica dođe na sve pa još kaže pa šta si ljuta šta se nejavljaš!!!10 dana sam bila u Zg nisam ništa vidjela(nismo iz Zg)nisam imala volje jesti!?Danas mi kaže moja svek.pa dobro mu to izgleda šta bi ti htjela!?Nisam rekla da ne izgleda lijepo izgled je kao u normalnog djeteta samo me brine rupica.....malo je i grbav ..... od koga ja imam podršku???Moje djete če imati največu podršku u meni neču dozvoliti da to tako ostane puno razgovaramo i zna da mu je pimpek drugačiji i da čemo ga promjeniti i nikada neču dozvoliti da ga netko povrijedi

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Varaždinka1 ti si ustvari pacijent kakvog bi svaki doktor poželio imati jer kad si i na svojoj koži osjetila neznanje i pogrešku svog doktora ti njega i dalje hvališ i držiš odličnim jer 'ipak ostalih 1000 ljudi koje je moj kirurg operirao su sigurno zahvalni kaj im je pomogao'.
    A kako se ti osjećaš time što je kod tebe pogriješio? Nikom ništa?!?!? Fakat si pacijent za poželit
    No, dopusti da se drugi koji su osjetili isto (jer ti, vjerujem, ne znaš kolikima je tvoj kirurg isto kao i tebi napravio) možda osjećaju drugačije od tebe i u tom kirurgu ne vide da je 'samo pogriješio'.
    Meni je krivo što neki naši doktori svoje pogreške ne žele priznati kao da i oni nisu obični ljudi od krvi i mesa. Mene se ne tiče njihova uspješnost kod drugih pacijenata u trenutku kad smo mi u onom postotku neuspješnih, bitan mi je naš slučaj i da ako je nešto krivo i nije uspjelo da se to i otvoreno kaže. To priznanje neuspjeha (u bilo kojoj struci i općenito u životu) čovjeka čini 'velikim'.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mislim da si u pravu kad kažeš da doktor mora priznati grešku, ako je bilo greške. ne znam je li u mom slučaju pogriješio ili nije, poslao me doma u tom trenu, ali sam završila na hitnoj operaciji jer je ipak bila upala slijepog crijeva. Svi drugi doktori su mi rekli a i sama sam čitala da je slijepo crijevo ponekad teško prepoznati i najiskusnijima i da se to može svakome desiti. Ako netko konstantno krivo radi i upropaštava ljude treba to reći i maknuti ga tog posla, ali to sigurno nije slučaj s ovim doktorom jer sam o njemu čula samo dobro. Meni je pomogao i sad se osjećam dobro zbog toga.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj anita1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej varaždinka nemoj se uzrujavati, ja jednostavno ignoriram te nestručne komentare! ni ja ne razumijem kako netko može pričati što zna a što ne zna takav stručnjak koji je i u Europi poznat po svom radu i ima puno objavljenih radova i stalno je na kongresima. Ja mislim da nitko ne shvaća ozbiljno takve komentare pa se ne bi uzrujavala. Ne znam koji je cilj nekome pričati protiv takvog eksperta, koji je cilj i kakva im je osobna korist od toga, ali na tu razinu se neću spuštati. Tisuće djece kojima je spasio živote a ne samo spolne organe su vjerojatno dovoljni dokaz da je čovjek dovoljan ekspert i da nije zaslužio da nekakav ignorant komentira njegov rad. To ti je kao da Ceca komentira Beethovena, shvati to sa zrnom soli...
    Je li ovaj dečko spada u tih 1000 i više života koje je profesor spasio ?
    Je li tikin sin spada u to ?
    Je li ja spadam u to ? Da je po njemu bilo još uvijek bi bio katostrofalan rezultat iz klaićeve, ako ne i gore od toga.
    Mi koji smo išli se vani liječit( preciznije u Srbiju) smo svi neznalice i nezahvalnici koji ne znaju cijenit rad naših doktora, ali smo zato njihov popravak morali plaćat vani u inozemstvu. Grozni smo nema što. Grozni što smo upozoravamo druge ljude na to.
    Jer recimo lepoglav i ja smo savršene spolne organe dobili od kirurga u klaićevoj i na rebru nakon višestrukih operacije. Samo što smo mi neznalice koji ne znaju mokrit na jedan otvor, natjerati se da imaju ravan penis u erekciji i ne znamo kako da koristimo taj penis u spolnom odnosu. Čak mi ni pornići ni drugi video uradci nisu pomogli da shvatim kako to ide. =)
    A nisam ni oči mogao natjerat da mi kažu kako estetski to lijepo izgleda.
    Pa stvarno jesmo ignoranti.

Tiko ovo što ste rekli upravo je to što me smeta i jedan od najvećih problem po meni. To nepriznavanje pogreške. To jest kod nekih i očito nepriznavanje neznanja. Da barem kaže ja to neznam i neću operirat, ne mora te uputit drugom doktoru. Ali da onda barem ne dira i to prizna. Nego se ljudima mažu oči.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja bih samo voljela da se i u našem slučaju prof. pokazao ekspertom

Btw ovdje ljudi govore isključivo o svojem iskustvu sa nekim doktorom i ta ogorčenost proizlazi samo iz tog osobnog iskustva svakog od nas zato mislim da nije ok nas nazivati 'ignorantima' i sl. Neosporavam ja profesoru njegovu stručnost u inim oblastima medicine al mogu reći što smo mi konkretno kod njega doživjeli na svom slučaju hipospadije. Ono što nam je on rekao doktor Đinović je osporio operacijom prije 3mj nad našim sinom. Operacija popravka neuspjele op. u ZGu je uspješno obavljena i naš sin sad ima ravno spolovilo i lijep ravan uredan mlaz.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Imaš pravo anita1, ove komentare nitko ne doživljava ozbiljno pa se neću više nervirati samo ću reći što treba reći.
    Inače anonimni vi jedino međusobno jedni druge upozoravate jer ovakve ispade nitko ne može shvatiti ozibiljno. Jednostavno trebate biti objektivniji a ne pričati bezveze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •