Ne znam što bih ti rekla Kristinabg je li i koliko uspješan dr. Đinović, mi smo imali neuspjelu operaciju u Zgu, drugi doktor u ZGu nam je dao negativno mišljenje o uspjehu učinjene operacije i rekao da se više ništa ne da popraviti. Dr. Đinović je odmah rekao da može popraviti i zaista je za sada tako (3mj nakon operacije kod njega sve je i dalje super). Ljubomora i rivalstva u toj struci nažalost ima kao i uostalom i u drugim strukama.
Koliko dobro i uspješno dr.Đinović i njegov tim nasljeđuje svog učitelja prof. Perovića dovoljno pokazuju gužve na koje nailazimo prilikom svake kontrole. I dalje mislim da nisu dobri i uspješni ne bi im dolazili ljudi iz cijele Europe a i dalje (vidjeli smo 'zamotane' Arape -al možda su bili na proputovanju kroz vašu zemlju pa svratili u razgledavanje

šalim se sorry.
Nitko od nas koji smo išli kod dr.Đ. nismo još čuli za njegove neuspješne op. a raspitivali smo se.
Što se cijene tiče, svi bi bili najsretniji da smo to mogli uspješno doma obaviti i ništa ne platiti. Kao i svaki privatnik i oni imaju svoje cijene koje su nekima visoke i nedostižne a drugima prihvatljive. Svojim uspjehom oni će svoje cijene opravdati ili ostati bez pacijenata jer uvijek postoje i druge klinike. Tržište je prisutno i na njemu uspjevaju samo oni najbolji.
Pričaj nam malo i ti o vašem doktoru i detaljima vezanim uz operaciju i boravak u bolnici. Može li se i do njega doći i na koji način? Mislim prvenstveno na nas iz drugih zemalja.