ivanaivana prvotno napisa
ja sam obecala da cu osobno promovirati Đinovica,ako operacija prodje dobro...Varaždinka1 niko mi to nije platio ,ponajmanje doktor.....od mene ce imati besplatnu promociju....
vec smo dovoljno puta ponovili kako svatko treba reci svoje iskustvo....ovdje nas ima dosta koji imamo dobro iskustvo s đinovicem.....pa sta ako se jave samo neuspjele...meni je dovoljno i to da sam odlucila otici tamo....on je sigurno vrhunski rjesava hipospadiju,a kako bi operirao jetru to ne znam,jer nismo isli tamo radi jetre..ja govorim za hipospadiju iskljucivo...
i Anonimnog je kako se u nas kaze "muka natjerala" i njegovo osobno iskustvo da upozna tematiku hipospadije puno bolje nego mi ostali laici...niko ga nije trebao vrbovati ni platiti za to.....muka te natjera da saznas svasta.....
i za tebe bi mogli pomisliti mnogo toga..da si mozda neka pedijatrica kojoj,kao i mom pedijatru,smeta ne to sto sam isla u drugu zemlju,vec Srbiju....
i zasto nasi politicari idu vani na ljecenja i operacije?sigurno zato sto su uvjereni da ce tamo losije pobrinuti za njih????
necu sve ponavljati..sto se prije nisi javila da idemo u tvog doktora,pa bi mozda onda ti bila na mjestu Anonimnog i "svi bi mislili" kako vrbujes za svog doktora i kako si jos za to placena....i kad bi te vrijedjali na nacin na koji ti vrjedjas druge,kako bi se ti osjecala?????????????????????????????