Stranica 18 od 43 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2145

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bok nije me bilo neko vrijeme.Čitajući ovo od Jelenkića,to je nama rekao i prof.B kad sam pitala da li će pomaknuti rupicu na sam vrh.malo razmišljajući ne pričaju oni gluposti.To je operacija gdje se dijete pod broj 1 mora uspavati,pa rezati,šivati... Neka stvari je bolje ne dirati.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Zdravo anjica...
    jel mozes mi objasnati kako da upotrem Andractim gel...zakazana mi je operacija na 14/10/11 i ne znam tacno gde da nanosim na bebu...a vec sam trebala da ga mazem !!!
    Fala mnogo

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moras namazati penis dva puta dnevno

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tmanas posebno dobro namazi vrh penisa i donju stranu i drzi dijete bez odjece 7-8 minuta

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala mnogo... a da vas pitam koliko dana predoperativno ste nannosili gel na deteto,?
    Izninite za losi hrvatsi, ja sam iz Makedonije

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hvala mnodog za brzi odgovor
    a da vas pitam kolika dana predoperativno ste nanosile gelk deteto ?
    izvinite za los hravatski ja sam iz Makedonje

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Trebalo bi mjesec dana prije operacije početi mazati

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Bubamara jeste rjesili problem? volila bih da sam imala koju vama korisnu informaciju ali nazalost nisam...

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Dora_ prvotno napisa Vidi poruku
    Bubamara jeste rjesili problem? volila bih da sam imala koju vama korisnu informaciju ali nazalost nisam...
    Prvo što sam pomislila da odemo dr Đinoviću i poslala sam mu Mail i dobila drugi dan odgovor da za spuštanje testisa stvarno nema potrebu dolaziti jer je to rutinska operacija i da to možemo obaviti i u Hrvatskoj ali ako želimo da nema problema.Odlučili smo se za bolnicu Zabok .Do sada imamo sve pozitivna iskustva.Još nismo to obavili ali smo u pripremama.Hvala što mislite na nas!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čisto informacije radi, navodno dr Ahmed Hadidi radi operacije u Budimpešti. Googlajte za više info.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ne javlja nam se buba mara kako je prošao pregled u Zaboku?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo vratili smo se zadovoljni sa pregleda kod prof Batinice u Zaboku.Testis moga sina šeće gore dole.Doktor nam je rekao da je operacija zadnja solucija nego nam je pokazao vježbe koje naziva "vježbe trakcije"koje da sprovodimo dva do tri puta dnevno.Doktor nam se svidio jer sasluša i lijepo nam je objasnio da se to zna dešavati nakon kile a mi smo je operirali.
    Što se tiče operacije Hipospadije napisao je" korekcija penilnog oblika hipospadije s jako dobrim rezultatom".

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Super bravo!Eto uz vježbice nečete niti morati na operaciju

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj micamaca30 prvotno napisa Vidi poruku
    Super bravo!Eto uz vježbice nečete niti morati na operaciju
    Nadamo se.Mi cemo vježbati i nadati se.Već nam je dosta operacija.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče operacije Hipospadije napisao je" korekcija penilnog oblika hipospadije s jako dobrim rezultatom".
    Baš mi je drago da je profesor pozitivno ocijenio rezultat operacije dr. Đinovića Eto, htjeli to neki ovdje priznati ili ne al ovime je i profesor potvrdio da dr.Đinović dobro radi svoj posao
    Hej Bubamara je l ste trebali pregled platiti il je sve išlo preko HZZOa?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ne nismo platili pregled.Od našeg pedijatra smo dobili uputnicu za pregled kod dj. kirurga u općoj bolnici Zabok.Nazvali smo i naručili su nas za par dana.Profe Batinica ima tamo ambulantu ponedjeljkom i srijedom.
    Da i prof B. je naglašavao da je jako dobro napravljena Hipospadija.A i naš pedijatar stalno spominje kad god nas vidi kako je to dobro napravljeno.Toliko se divi da je meni već smiješno ali i drago.Znam da moj novac nisam bacila.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Ne nismo platili pregled.Od našeg pedijatra smo dobili uputnicu za pregled kod dj. kirurga u općoj bolnici Zabok.Nazvali smo i naručili su nas za par dana.Profe Batinica ima tamo ambulantu ponedjeljkom i srijedom.
    Da i prof B. je naglašavao da je jako dobro napravljena Hipospadija.A i naš pedijatar stalno spominje kad god nas vidi kako je to dobro napravljeno.Toliko se divi da je meni već smiješno ali i drago.Znam da moj novac nisam bacila.
    Kada su u pitanju djeca za njih se ništa ne baca!Da sam pred 2god znala šta znam sada vjerojatno bi neke stvari drugačije napravila!Evo za 3-4 mj i nama se bliži kontrola!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da se i mi javimo.Ovo sto pisemo ne zelimo da netko shvati kao reklamu nego ako je netko u problemima kao sto smo mi bili da se iz ovoga pomogne.Kao sto je i nas sin uz pomoc ovog foruma dosao do dr.Djinovica kojem se zahvaljujemo na svemu sto je napravio za njega. Nas sin je imao 4 operacije u Vinogradskoj i nije bio rjesen problem zbog cega se nije moglo rjesiti u to ne bih sada ulazio jer je to iza nas. Ljetos smo bili u Kljajicevoj i prognozirane su dvije operacije.Zahvaljujuci ovom forumu i savjetima gospodje pod imenom Tiko , kojoj se isto posebno zahvaljujemo dosli smo do dr.Djinovica.Operiran je prije mjesec dana i mogu samo da kazem da je sve O.K. i nadamo se da ce tako i ostati.Sto se tice dr.Djinovica veliki je strucnjak u svom poslu i mislim da mu nema ravnoga.Pozdrav!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Brancilo drago mi je da vam je operacija kod dr. Đinovića uspjela. Drago mi je da vam je forum i moja malenkost sa svojim iskustvom pomogla. Hvala vam što ste se javili i izrekli svoje iskustvo. Jeste li u jednoj operaciji uspjeli sve završiti? Dajte nam malo detalja. U svakom slučaju super da je sve dobro prošlo i da ste ok
    Evo nama već teče 6.mjesec od prve operacije i sve je ok, sad se spremamo za drugu (zadnju) operaciju pa da napokon hipospadiju ostavimo iza sebe.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drago mi je Brancilo da je operacija dobro uspjela.Dr Đinović je stvarno u tome stručnjak.Eto mi smo bili kod prof Batinice i on je stvarno potvrdio da je operacija Hipospadije kod dr Đinovića vrhunski napravljena.
    Tiko javi nam se kad budete imali zakazan termin.Mogu vam reći da je druga operacija nama bila lakša.Eto još malo pa ćete se riješiti Hipospadije.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Buba mara naravno da ćemo se javiti hvala što mislite na nas. Btw danas slavimo 5.ročkas i nadamo se da se za godinu dana na slijedećem ročkasu nećemo više ni sjećati da smo ikada imali problema sa pišom

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
    Buba mara naravno da ćemo se javiti hvala što mislite na nas. Btw danas slavimo 5.ročkas i nadamo se da se za godinu dana na slijedećem ročkasu nećemo više ni sjećati da smo ikada imali problema sa pišom
    Sretan rođendan mali Tiko!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima !
    Ja sam mama jednog malog dečkića sa hypospadijom. Čitam ove vaše postove i sve više mi je drago da ću svog malog odvesti u Bg. I ja sam ga prvo vodila na preglede u Zg, ali kako nisam dobila nikakve konkretne informacije o broju potrebnih operacija, koliko je težak njegov slučaj, zašto da mu sada proširuju rupicu, a tek onda produžuju kanal, ..., odlučila sam malo proguglati i došla slučajno do dr.Đinovića.
    Mom sinu je potrebna samo jedna operacija i zakazana je za 11. mjesec.
    Nadam se da će sve proći u redu i da se moj mali neće niti sjećati da je ikada imao bilo kakav problem.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

eh, da smo bar mi bili te sreće pa naišli na ovaj forum prije operacije u Klaićevoj, pa i one druge. Al što je tu je! Danas smo zahvaljujući dr.Đinoviću super. To i vama Salerosa od srca želimo Javite nam kako je sve prošlo. Sretno!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Salerosa prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima !
    Ja sam mama jednog malog dečkića sa hypospadijom. Čitam ove vaše postove i sve više mi je drago da ću svog malog odvesti u Bg. I ja sam ga prvo vodila na preglede u Zg, ali kako nisam dobila nikakve konkretne informacije o broju potrebnih operacija, koliko je težak njegov slučaj, zašto da mu sada proširuju rupicu, a tek onda produžuju kanal, ..., odlučila sam malo proguglati i došla slučajno do dr.Đinovića.
    Mom sinu je potrebna samo jedna operacija i zakazana je za 11. mjesec.
    Nadam se da će sve proći u redu i da se moj mali neće niti sjećati da je ikada imao bilo kakav problem.
    Moram se složiti sa Tikom da smo prije znali za dr Đinovića poštedili bi si puno muka.Dr Đinović je stvarno stručnjak i ja sam sigurna da ćete se riješiti Hipospadije.Ali molim vas javite nam kako je prošlo.Sretno i ne brinite se tamo je doktor i njegova ekipa super.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

pitanje za vas koji ste bili u Beogradu više dana,dali se mora tamo prijavit gdje na policiju ili slično,jer jedan prijatelj je bio tamo nekoliko dana kod kolege pa je na povratku na granici imao problema jer se nije tamo nije prijavio u policiji da je tamo?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne znam koliko je to dana u pitanju da se ima problema radi toga. Mene su najdulje znali držat 2 i pol dana. Dan operacije prenoćim, slijedeći dan isto tako i onda onaj treći prijepodne su me pustili. Inače koliko sam skužio kirurzi drže ljude ovisno o težini popravka i mjestu stanovanja. Meni su prvo govorili da hypospadije odmah slijedeći dan idu doma, pa poslije kad se sjete da sam iz Zagreba kažu neka ipak prenoćim još jedan jer sam izdaleka pa za svaki slučaj. Isto tako jedan mlađi dečko je bio operiran isti dan kao i ja pa su njega pustili slijedeći dan jer je od Beograda živio pola sata vožnje, a mene su kao što sam rekao zadržali.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sad ne mogu editirat, a na kraju nisam rekao poantu . Dakle nikad nisam prijavljivao policiji išta i nikad nisam imao problema radi toga. Ne znam za moguće probleme koji se mogu javit radi ostajanja previše dana.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi smo bili prije godinu dana i nas su preko klinike prijavili.I dijete i mene i muža.Ali nas nitko ništa na granici nije pitao.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi smo bili u travnju ove godine na operaciji kod dr.Đinovića, došli smo na dan operacije i idući dan predvečer smo išli doma u ZG....ništa nismo prijavljivali a je li klinika to za nas napravila ne znam, nitko nam ništa u vezi toga nije rekao.
    Ivanaivana ti si bila tamo 10tak dana....jeste li trebali prijaviti privremeno boravište?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mi smo bili 14dana tamo, nismo se prijavljivali na policiju, ali je klinika to napravila umjesto nas, odnosno kad smo dosli dali smo putovnice u klinici da nas prijave (sami su nas to pitali) i nismo imali nikakvih problema na granici.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ok.hvala vam na informacijama!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu i moj sin od 8 mjeseci ima isti problem sa hipospadijom kao i većina na ovom forumu. Moj sin ima hipospadiju glandis i već smo bili kod par doktora a zadnje kod doktora Budimira u Splitu. U ovom svemu me najviše brine što liječnici imaju različita mišljenja kad bi trebala bit operacija tj. neki govore nakon godine a Dr. Budimir govori nakon treće godine. Moje mišljenje je da bi to trebalo prije operirat ali naravno ja nisam liječnik.
    Možete li mi reći kakva su iskustava sa Dr. Bastićem u poliklinici Helena i da li mislite da on to može rješiti ili kako vidim ovdje a i na ostalim forumima svi putovi vode kod Dr. Đinovića u Beograd u polikliniku Bel Medic. I ja sam najbliži tom rješenju ali opet se mislim zar je potrebno da se ide u Beograd.
    Srdačno Vas molim koji imate iskustva na vaše mišljenje.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj malawi prvotno napisa Vidi poruku
    ok.hvala vam na informacijama!
    Da li netko ima iskustva s Dr. Bastićem u poliklinici Helena ili svi putovi vode u Beograd kod doktora Đinovića?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko ima iskustva s Dr. Bastićem u poliklinici Helena ili svi putovi vode u Beograd kod doktora Đinovića?
    Imao sam s njih iskustvo, ali u klaićevoj i bilo je katastrofalno najblaže rečeno. Iskustvo se može pročitat na prvoj stranici teme.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo istu dilemu imali prije dvije godine pa smo se odlučili kod nas u Rijeci jer nas je kirurg nagovorio rekavši da kod njih operacije uspjevaju.Naša nije uspjela nego je donjela puno problema.Djete nije moglo poslije piškiti.Piškilo je sa bolovima jer su napravili preuzak kanal.Više nismo riskirali nego smo krenuli u Beograd i doktor je morao u dvije operacije ispravljati ono što su kod nas napravili.Sada se svi doktori koji su vidjeli spolovilo rekli da je to super napravljeno.Čak je i jedan naš poznati dj kirurg rekao da on to nebi mogao tako napraviti ali da se trudi.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nas su u klinici prijavili te dvije noci koje smo nocili,boraviste...a ovo ostalo sto smo bili u privatnom apartmanu nista nismo nikom prijavljivali)
    tatica i mi smo bili u splitu i bila je ista prica ..cekati 3 godine.....Bogu hvala pa smo otisli u Beograd i sve odjenom rjesili ..imao je kao i vas hypospadiju glandis...
    budimir nam je rekao bar tri operacije a sve smo u jednoj rjesili u beogradu.....
    evo nakon 3mj..kao da nista nije bilo i kado da nikad nije bilo toliko neprospavanih noci radi toga....
    ne znam koliko vam je sin star,al sto je manji to bolje...od pola godiine do god.i po je najbolje kao sto u beogradu i rade...mi smo imali skoro 3,al eto sve je ipak dobro proslo...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ivana ima li ikakve šanse da stupimo u kontakt jer smo jako blizu, vidim da si iz Metkovića. Imaš li vremena da ja i moja gospođa popijemo s tobom kavu u Merkatoru. Stvarno nas ovi naši liječnici dosta muče i ako bi nam mogla malo opisati tvoja iskustva iz Beograda.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo ja ću i vama preporučiti našeg doktora, prof. Batinicu koji radi u Zaboku sad, a inače znam i čitala sam po novinama da su mu često slali iz Splita djecu koja su rođena s teškim oblicima hipospadije i nejasnim spolom (ružno mi je reći dvospolci). Koliko ja znam jednako je dobar kao i doktori iz Bg, ali koliko tu čitam i oni su dobri pa želim da vam sretno prođe kud god odete. Hipospadija glandis je najlakši oblik koliko ja znam i neki to i ne operiraju čak... Bolje da dobijete više mišljenja pa da odlučite. Pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Samo još da kažem nešto Ne bi htjela opet pokrenuti raspravu tko je najbolji i tko je bolji od koga. Ja sam preporučila našeg prof. Batinicu s kojim smo imali super iskustvo, ali sigurno su i doktori u Bg vrhunski, tu su mnogima pomogli i ne želim nikoga nagovaraiti kud da ide. Još jednom pozdrav i sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma naravno Anita 1, puno ti hvala na mišljenju za Dr. Batinicu. Zato sam i pitao za mišljenje jer ipak i meni se ne ide u BG ali ako je to najbolje za moje dijete onda tu nema priče. Jer ja sam bio kod jednog doktora koji je rekao da možda neće ni trebat operacija a Dr. Budimir govori da bi trebala ali nakon treće godine što se meni osobno ne sviđa i volio bi da se to prije riješi ako treba pa zato sam se i uključio na forum i odlučio obići sve relevantne liječnike u ovoj struci i onda donijet odluku.
    Najviše me zanima kad Dr. Batinica preporuča operaciju i kako doći do njega po mišljenje.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tatica mogu dati informacije koje vas zanimaju i naci se s vama...ne mogu vam slati privatu por.jos na forum jer ste novi pa ostavite mail adresu ili br.mob da se cujemo...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ivana puno ti hvala, moj mail je sevozzo@gmail.com. Ako ti nije problem samo se javi na ovaj mail i ja ću ti poslat broj telefona.
    Ja i moja gospođa bi samo popili kavu s tobom da nam malo objasniš procedure oko tog puta u BG, jer ovi naši doktori nas izludiše s različitim mišljenjima od toga da se možda neće ni trebat operirat do toga da uz ovu hipospadiju ima još i jedna anomalija s kožicom.
    Znam da te gnjavim ali stvarno bi nam puno pomogla.
    Puno hvala.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nama je prof. Batinica objašnjavao da ne treba operirati u dječjoj dobi ako dečko nema probelma s mokrenjem i ako je mlaz ravan, nego da je bolje estetske korekcije ostaviti za kad bude veći pa da sam odluči. Za vrhunskog kirurga je dosta oprezan i mislim da ako ne treba operirati da će vam to i reći jer je tako bilo s nekim mamama koje sam upoznala na Rebru još. A kožice ionako imaju svi viška s gornje strane, što ne?
    Zovite bolnicu u Zaboku i pitajte kad radi. Očito niste jedini kojima je nejasno što napraviti kao i mnogima na ovom forumu kojima su doktori pričali različito.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kad kažem oprezan mislim u pozitivnom smislu. Čini mi se da neće bez razloga podvrgavati djecu operaciji ako nije potrebno, bar smo takav dojam dobili.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nije bezveze u literaturi napisano da je bolje hipospadiju operirati od 6-18 mj... sto zbog pishickih razloga sto zbog toga sto je lakse dok je jos nesvjesno i u pelenama...zao mi je sto nismo mi tako,al Bogu hvala pa mali ne spominje operaciju samo neke detalje iz beograda...
    da moje djete musko ima bilo kakav estetski problem rjesila bi to odmah a ne kad dodje u vec ionako osjetljivu dob pa da sam odluci...
    koja je to trauma....za svakog muskarca......
    ilii ako ti djete npr.ima malo "klempavo uho" zar bi cekali da odraste pa da odluci da li mu smeta to ili ne....
    neke stvari smo duzni kao roditelji uraditi jer svak radi za dobrobit djece.....
    i nije normalno imati viska kozice..prilikom erekciije smeta i higijenski bas nije naj...al muski bolje o tom mogu reci....

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdrav tatici, simpa ti je ime Ima negdje na forumu mail od doktora u Bg pa mu možeš poslati mail sa slikom piše pa ti on kaže što misli da ne moraš direktno ići k njemu. Mi nismo tako, ali su tu neke mame pisale da se to može. Inače mi smo isto išli kod prof. Batinice jer nam je pedijatrica rekla da je on najbolji, i rješili smo hipospadiju bez problema, moj mali je imao teži oblik.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

djinovic@gmail.com je mail dr.Đinovića.....tatice javite mu se bez ikakve obveze, pošaljite par slika djetetovog spolovila i pitajte što vas zanima. Mi smo op. 2puta u Klaićevoj (imali smo isto taj najblaži oblik hiposp.) i na kraju smo na popravak išli doktoru Đinoviću. Iskustvo u ZGu i BGu je 100% različito u korist BG. Sad čekamo termin druge op. u BG jer doktor nije mogao u jednoj op. ispraviti što su nam napravili u ZGu.
    Ako se ne varam svi doktori u Hr. prakticiraju hipospadiju operirati kad dijete skine pelene tj. od cca 3 godine pa nadalje. Takav je bio slučaj i s nama. U BG smo na kontrolama viđali i malu djecu sa pelenama. Pošaljite doktoru mail i pitajte, nemate što izgubiti samo ćete čuti još jedno stručno mišljenje.
    Sretno za bilo kojeg doktora da se odlučite!

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Evo i mi konačno bili u Beogradu na pregledu. Jako smo sretni što smo bili, bez obzira na put i naporne kilometre. Za polikliniku i doktora Đinovića samo najveće pohvale. Uglavnom, naše dijete ima samo estetski problem, a funkcionalno je sve u redu. Estetski problem odnosi se na višak kožice i oblik vrha penisa koji je nešto širi nego što je to uobičajno.
    I doktor Đinović je naš estetski "problem" usporedio s klempavim ušima kod djeteta, odluku naravno prepustio nama, ali smo se na kraju zajedno složili da bi bilo najbolje operaciju ostaviti za stariju dob ako dijete samo odluči da želi operaciju. Operacija je, iako se radi o blagom obliku, složena i traumatična za dijete i nema potrebe izlagati dijete ako nema zdravstveni problem. Doktor je, također, rekao da je i logički operacija jednostavnija ako je dijete veće jer je i penis veći. Uglavnom, mi smo odlučili da će naše dijete odlučiti želi li operaciju ili ne i s nama i doktorom se složila i naša pedijatrica.

Teško je odlučiti jesu li veće posljedice mogućeg kompleksa djeteta u starijoj dobi zbog nedostatka kojeg nismo vlastitom roditeljskom odlukom otklonili ili traume, koje dijete možda neće biti svjesno, ali koja će ipak biti prisutna u djetetovom biću. Moje mišljenje je, da mi kao roditelji, imamo odgovornost da reagiramo odmah ako dijete ima problem koji je zdravstven i onemogućava mu razvoj ili njegovo zdravlje, ali mislim da nam odgovornost nije u otklanjanju bilo kakvih različitosti kod djeteta zbog kojih će dijete MOŽDA imati kompleks ili će se osjećati različitim.
    Ja, naprimjer, ne bih dala svoje dijete na operaciju kad bi imalo klempave, osim ako bi dijete imalo potrebno ići na nju kad poraste.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

vidim da ste me krivo shvatili...navela sam slucajno primjer "klempave usi"......vjerujem da nijedan adolescent s njima ne bi bio sretan...pa i sama da ih imam voljela bi da su mi roditelji to rjesili kad sam bila manja......
    isto je tako i sa penisom....voljela bi da se anonimni javi jer iz svog iskustva moze reci par rijeci o tome.....
    a naravno da svatko ima pravo odluciti i raditi sa svojim djetetom onako kako misli da je najispravnije.....spolnost je jako osjetljivo podrucje kod adolescenata,vise no sto mi i mozemo zamisliti i vjerujem da bi i bilo samo estetski problem njima bio OGROMAN problem i kompleks.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •