Stranica 25 od 43 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Malawi, ne znam što si umišljate da tako tu kao harambaša govorite tko se smije javljati i tko smije što napisati. Kad su se javili ljudi iz Varaždina jedva ste dočekali da je bilo komplikacija pa da možete reći kamo svi putovi vode. Sad se već dvoje ljudi javilo iz Bg sa neuspješnim operacijama i ipak nije tamo idealno kako pišete. Ne morate se nikome ni sebi opravdavati što ste otišli tamo, stalno tako nastupate kao da se opravdavate. Ljudi smiju napisati što hoće ovdje a ne određujete vi tko će dobiti dozvolu da se javi. Mi smo odnijeli poklon nakon operacije, ali nikad nisam trebala dati mito ili išta kod niti jednog doktora. Sad vi recite da sam iznimka pa da opet bude po vašem.

micamaca30 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Micamaca30 kako je prošla kontrola?
    Buba mara nisam se stigla javiti prije!
    Mi obavili kontrolu Dr,je rekao kontrola za 2 god rupicu če ostaviti taj mm.Jer rupica nije na sredini
    normalno piški "diže se!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ukratko da opisem situaciju, imao sam 3 neuspjesne operacije u Zagrebu, 2 uspjesne u Beogradu.
    Sva pitanja u inbox ili na email nepoznat2012@yahoo.com

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

a tko ste vi da sudite o meni i mojim postupcima ?? ja sam samo rekao da se ne javlja netko tko će napisati da se doktoru ne treba ništa dati i slično tim izjavama...ja isto nisam govorio o mitu u vidu novaca,koverte (mada ima i takvih slučajeva) nego o takvim poklonima kao što ste i vi napisali i ja sam samo dao primjer vaših priča o "besplatnim" operacijama kod nas....jer se stalno govori o nekim bespaltnim operacijama kod nas,pa sam napisao da si ljudi razmisle koliko je to sve besplatno....uz sve moguće troškove i taj poklon što ste donesli doktoru nije sigurno bila litra Pelinkovca i čokolada Seka i braco,nego ste vjerojatno izdvojili nešto više za taj poklon (da se razumijemo,ne zanima me šta ste dali,kupili , ja sam navodim primjer)... da,istina,javilo se dvoje ljudi sa komplikacijama,ali isto tako od tih dvoje ljudi nitko se nije izjasnio što je točno dr. Đinović rekao na taj problem nego svi brže bolje traže druge doktore,ja nikome neću diktirat kuda da svoje dijete vodi na operaciju,pregled , meni je to totalno svejedno...samo i mene kao i ostale koji su operirani kod dr. Đinovića zanima što je on rekao na te probleme i kako ih planira riješiti,budući da do sada nije bilo priča o komplikacijama kod njega...i još mi nije jasno zašto se vi Gogich pjenite toliko ako nije riječ o Vašem djetetu i zašto ste se osjetili prozvani u mom postu da ste me napali da se ja opravdavam zbog odlaska u BG ? Vama je bila uspješna operacija u HR i super,drago mi je zbog Vas...isto tako ima puno više ljudi koji su imali loša iskustva kod nas,malo više nego šta ih se javilo sa lošim iskustvima iz BG , i svatko ima pravo reći svoja iskustva,ali opet se tu vraćamo na početak ove cijele priče o operacijama hipospadije kod nas i u BG i na stare/nove boljke....

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Malawi, u potpunosti se slazem s tobom.
    Nisam na nicijoj strani i ne zelim se uopce upustati u rasprave, kao sto vidimo, one nigdje ne vode.
    Na temelju tudjih iskustava (i pozitivnih i negativnih) sam odlucila gdje cu voditi dijete, ali priznam da mi je presudan bio postoperativni oporavak.
    I, to je razlog zasto smo isli u Bg.
    A, moram priznati da sam malo skepticna prema "mamama" koje se jave s prvim postom i pljuju po Djinovicu i uopce ne iznose detalje sa operacije ( kakav je bio oporavak, sto je doktor rekao na komplikaciju i sl)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Novi sam tu i citajuci vase postove morao sam se javiti, da ukratko opisem svoju situaciju sa operacijama hipospadije, 3 neuspješne u Zagrebu (vinogradska), 2 uspješne u Beogradu (belmedic)...
    Ako imate pitanja javite se slobodno.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj 2012 prvotno napisa Vidi poruku
    Ukratko da opisem situaciju, imao sam 3 neuspjesne operacije u Zagrebu, 2 uspjesne u Beogradu.
    Sva pitanja u inbox ili na email nepoznat2012@yahoo.com
    Ako ti nebi bio problem bili mogao ovdje napisat malo svoje iskustvo ?
    Koji si tip hypospadije imao ?
    Ti je netko preporučio liječnike u Beogradu ? ili si možda preko preporuka sa interneta(možda i ovog foruma) se odlučio ?
    Koji je točno bio problem od operacija u Zagrebu ? Si imao samo fistule ili je i estetika bila problem ? Zakrivljenost ? Si mogao imat seksualni odnos sa penisom nakon zagrebačkih operacija ?
    Si te probleme tek kao stariji uočio ili su se javili tek kad si stariji postao ?
    Tko te operirao u Zagrebu ?
    Koliko godina imaš i s koliko godina si imao sve operacije ?
    Kad si operiran u Beogradu ?
    Eto pitanja ako ćeš htjet odgovorit =)
    Ako ćeš pisat iskustvo slobodno dodaj još ako misliš da je važno.
    Razumijet ću ako nećeš na forumu odgovarat, ali volio bi da ovdje za sve to napišeš na forumu da i drugi mogu vidjet... čini mi se da si malo stariji pacijent, a iako su se javljali stariji par puta nisu bili baš riječiti, pa ispada da su ti neuspjesi rijetka pojava...
    Vidim da po emailu ne želiš da ljudi znaju tko si =)
    Što mi je poznato =)
    Ali nadam se da shvaćaš kako ti nitko ne može saznat identitet preko foruma isto kao i preko emaila. Pa se nadam da se nećeš sramit odgovorit na pitanja.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti nebi bio problem bili mogao ovdje napisat malo svoje iskustvo ?
    Koji si tip hypospadije imao ?
    Ti je netko preporučio liječnike u Beogradu ? ili si možda preko preporuka sa interneta(možda i ovog foruma) se odlučio ?
    Koji je točno bio problem od operacija u Zagrebu ? Si imao samo fistule ili je i estetika bila problem ? Zakrivljenost ? Si mogao imat seksualni odnos sa penisom nakon zagrebačkih operacija ?
    Si te probleme tek kao stariji uočio ili su se javili tek kad si stariji postao ?
    Tko te operirao u Zagrebu ?
    Koliko godina imaš i s koliko godina si imao sve operacije ?
    Kad si operiran u Beogradu ?
    Eto pitanja ako ćeš htjet odgovorit =)
    Ako ćeš pisat iskustvo slobodno dodaj još ako misliš da je važno.
    Razumijet ću ako nećeš na forumu odgovarat, ali volio bi da ovdje za sve to napišeš na forumu da i drugi mogu vidjet... čini mi se da si malo stariji pacijent, a iako su se javljali stariji par puta nisu bili baš riječiti, pa ispada da su ti neuspjesi rijetka pojava...
    Vidim da po emailu ne želiš da ljudi znaju tko si =)
    Što mi je poznato =)
    Ali nadam se da shvaćaš kako ti nitko ne može saznat identitet preko foruma isto kao i preko emaila. Pa se nadam da se nećeš sramit odgovorit na pitanja.
    jasno je meni sve to, ali ipak bi htio ostati anoniman pa bi izostavio neke datume i tocne godine...
    a i za odgovore na pitanja i misljenje o svemu bi se dalo jako puno napisati.
    imam blizu 20godina, subcoronalna hipospadija, operiran sam i prije toga kao dijete ali neznam koja je onda bila dijagnoza, mislim da je proximalna, kako je organ rastao javili su se problemi poput fistule i zakrivljenosti, u zagrebu sam otprilike prije 2 godine kod dr.krausa pristao na 2 operacije (nisam jos znao za beograd), problemi u zagrebu su bili sljedeci: nakon prve je samo sredena fistula a rupa i zakrivljenost su ostali, druga operacija je totalni promasaj i mucenje jer su nešto rezali oko rupe, i samo ju smanjili i bolovi su bili uzasni kod mokrenja i to je trajalo oko 2 tjedna poslje operacije. a na trecoj operaciji su trebali kao samo ispraviti zakrivljenost (tako da skrate penis) a rupa bi opet ostala na krivom mjestu i trebala bi opet operacija...tako da sam od trece odustao i otisao u beograd kod dr.djinovica.
    tamo prva operacija popravak operacija iz zagreba, znaci dodan mokracni kanal kojeg je falilo oko 3cm i ispravljeno zakrivljenje (samim tim je penis produzen za 1-2cm, jer se dodaje na stranu koja je kraca a ne kao u zagrebu da odrezu vrh skros pa sivaju i time skrate penis) , druga operacija sve zatvoreno, rupa na vrhu, estetski odlican izgled, cak se i nevide oziljci od prije.
    nema ni nije bilo apsolutno nikakvih bolova nakon operacija u beogradu, vec drugi dan sam otpusten iz bolnice, poslije samo dolazak na vađenje katetera i skidanje zavoja, za razliku mucenja u zagrebu jer sam tamo nepotrebno lezao 2 tjedna poslje svake operacije, da nespominjem opet bolove...

to je ukratko, pitajte jos mozda za neke detalje ako vas zanimaju.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drago nam je 2012 da si nam se javio!I mi smo doživjeli to da naš kirurg iz Hrvatske gleda samo to dali piški na samo jednu rupicu.A što izgled baš nije kako treba i što piški sa bolovima nije baš bitno!Kod dr Đinovića mi se sviđa što o svemu vodi računa i o izgledu i funkciji ali ne samo kako piški taj penis će imati kad naraste i drugu funkciju!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

@2012
    Ne možeš pitat anominan, to sam ipak ja =)
    Malo šale =)
    Razumijem. Ne trebaš točne datume.
    Imam još pitanja ako ti ne smeta što sam dosadan =)

Što ti je točno ovo kako objašnjavaš rupa ? A što je fistula ? Kad ljudi obično kažu rupa i fistula mnogima je to jedno te isto, a ti o tome pričaš baš odvojeno. Je li rupa zapravo meatus ? Meatus je "rupa kroz koju bi trebao mokrit". Ne znam kako drugačije da objasnim.
    Je li to znači da nakon operacija u Zagrebu ti nisu preselili taj meatus na vrh penisa ? Nije mi jasno ovo što su to suzavali... Ako sam je to ovako shvatio. Dakle nakon 3 operacije čak nisi imao ni meatus na vrhu...
    I da. Ti si fistulu baš dobio s vremenom ? Nisi odmah poslije prve operacije kao dijete ? Nego baš kako si napisao kako je organ rastao, dakle s vremenom si dobio dodatne probleme ?
    Je li možeš reć što su ti otprilike dijagnosticirali liječnici u Beogradu ?
    Jesu rekli išta što se krivo radilo ? Ako se to ukratko može opisat...
    Inače ovo za ispravljanje zakrivljenosti što su ti htjeli radit u vinogradskoj je živi horor i pročitao sam negdje da je to strašno zastarjela metoda koja se pogotovo ne koristi više na pacijentima s hypospadijom. Barem ju ne koriste kirurzi koji znaju radit...Sam si rekao koji je razlog što nisi išao. Sva sreća da nisi išao.
    Uglavnom drago mi je da ti je bolje i što si mi odgovorio =)

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne možeš postat anonimni*
    To sam htio napisat u prvoj rečenici... =)
    Nadam se da se nije krivo shvatilo.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Poštovani malawi i anjica, ne znam što bi ja vama trebala napisati osim da je nastala fistula i da je dr rekao da treba nova operacija. Zato ćemo otići po drugo mišljenje, ali i na kontrolu kod dr koji je operirao. Ne razumijem što vas to smeta.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mislim da se ne bi trebali nervirat jer se na ovom forumu ne smije reći ništa protiv klinike u Bg, niti iznijeti dobro iskustvo u Hr jer se tada javlja nekoliko ljudi koji poznaju sve liječnike u Hr i znaju točno kako tko radi iako ustvari nemaju pojma. To je tako i meni samo to smeta što netko vas ide uvjeravat da će u Bg biti dobro i da idete tamo, a kad se dogodi nešto što se vama dogodilo, dakle neuspješna operacija, nitko vam neće reći pardon nego ćete još vi ispasti krivi.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

pa ok da treba nova operacija,nisam ni mislio da će čarobnim štapićem to rješit,vidim da ste svi pokupili svu pamet svijeta,tak da vam više neću ni postavljat pitanja,vidim da polovica ljudi koji su do sad bili aktivni u ovoj temi neće ni pisat jer se sve svodi na prepucavanja i svi teraju filozofiju kako u HR su stručnjaci za hipospadije,svaki doktor izmišlja svoje neke metode i nazive,mome sinu su na Rebru dijagnosticirali i krivi stupanj hipospadije .... a ti Gogich,bitno da ti sve znaš,možda se baš doktoru potrefilo pa je kod vas operacija dobro završila,aj više odj... do mene,nitko nikog ne uvjerava u ništa nego ljudi iznose svoja mišljenja i iskustva ali izgleda da ste vi svi neki veliki hrvati i hrvatine i sve vas boli što tamo neki srbin ima veći posotak uspješnosti nego hrvatski doktori,vidim kako nam je zdravstvo u odličnom stanju...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Malawi molim Vas nemojte takav riječnik koristit. Koji je smisao da moderator intervenira i da zaključa temu nakon 1200 postova. Nadam se da neće.
    Jedna mi je osoba s drugog foruma rekla kako nema namjeru ovdje sudjelovat zbog toga na što tema ovdje liči...
    Svaki put kad se smiri ponovno negdje eskalira...
    To druge ljude tjera odavde. Vidite da se javljaju ljudi koji samo imaju par pitanja ili nešto kratko za reć i više ih ništa ne zanima (ne mislim na ove nove na temi s iskustvom kao 2012 i dorothy, nego općenito na temi prije bilo takvih situacija ako si je netko dao truda pročitat).
    Ne znam je li to jer nisu „forumaški“ tipovi ili zbog konstantih prepucavanja ili ih je sram jer hypospadija vezana uz specifičan organ ili nešto četvrto, ali svakako ne pridonose ni prepucavanja. Vjerujem da je broj ljudi koji ima problem s hypospadijom i koji čita ovu temu veći od onog broja koji sudjeluje u temi. Jer nije baš rijetka anomalija.
    Nitko neće nikoga uspjet uvjerit u nešto ili razuvjerit. Ako bilo tko želi raspravljat neka bude barem kako tako argumentirano i na pristojnom nivou. Kao ovo što ste malawi rekli da je i kriva dijagnoza hypospadije bila na rebru.

S druge strane gogich
    Da ljudi preporučuju dr. Đinovića jer većina ima pozitivno iskustvo. Čovjek ima veliko iskustvo s hypospadijom i s popravcima neuspjelih hypospadija na djeci i odraslima( u RH ni nema nekog tko se uopće predstavlja kao kirurg za odrasle za hypospadiju) i smatran je za jednog od najboljih na svijetu u tom području.
    Ljudi ga preporučuju nakon problema fistule isto kao što bi vjerojatno to i vi radili za vašeg liječnika nemojmo si lagat sada. I preporučili ste rebro, kao što su drugi preporučili dr. Đinovića.
    Iako da Vam se dalo čitat temu biste vidjeli da su ljudi imali puno većih problema kod vašeg liječnika od fistule. Da ni ne pričam o broju operacija...
    Sama tiko je rekla kako su im liječnici u Beogradu rekli da su komplikacije kod njih uvijek moguće. Od toga ne treba bježat. Samo što ono od čega ja uvijek radim razliku je komplikacija kao što je to fistula i potpuni neuspjeh nakon 3-4-5-9 operacija. A toga je bilo i previše puta kod svih naših liječnika.

@2012
    Zaboravio sam napisat u zadnjoj rečenici hvala (što si mi odgovorio) .
    Sad vidim i taj lapsus =)
    Usput ako ne znaš nitko ti ne može slat poruke na pp dok nemaš 10 postova stoga jedino na email možeš dobivat pitanja.
    Nadam se da će odgovorit na ona dodatna pitanja.
    Imam još jedno, nadam se da nije preintinmo. Kako si saznao za dr. Đinovića ?
    Unaprijed ti hvala ako ćeš odgovorit =)

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Gogich ajde nemoj sad i ti trkeljat. Nitko ovdje nikome ne govori gdje treba voditi dijete na operaciju. Tako nitko nije ni Dorothy rekao da treba ići u BG, uostalom ona se javila tek nakon druge operacije u BG. Pitanje je bi li se javila i sad da im se nije pojavila fistula? Vjerujem da je nakon prve operacije imala samo riječi hvale za BG al eto nije ih izrekla. No tko je Dorothy ili npr. mene nagovorio na BG?
    Ovdje svi iznosimo svoja iskustva, dobra i loša, doma ili negdje vani. Nismo mi forumaši krivi što se o svojim dobrim iskustvima doma ovdje javilo možda dvoje-troje ljudi. Pa pričajte nam o svojim iskustvima više.
    S obzirom da me nitko nije nagovorio da svoje dijete na popravak odvedem u BG tako mi se nitko i nema šta ispričavat da su nam se tamo javile komplikacije. Gdje će tko odvesti svoje dijete na operaciju je isključiva odluka svakog od nas. Forum je tu da ljudima pomogne, da se vidi kakva su iskustva drugih ljudi, da se vidi kako je, gdje i kod kojeg doktora netko prošao.
    No i dalje mislim da je Dorothy dobro napravila otišavši u BG jer priznaj i ti sama na forumu se javilo puno više ljudi sa neuspjesima i komplikacijama u domaćim bolnicama nego kod dr.Đinovića, a o oporavku nakon operacije neću više trošiti riječi, tko nije prošao što smo npr. mi prošli teško može tu muku i zamisliti a kamo li tek suosjećati.
    Čini mi se da dosta ljudi ovdje kad govorimo o komplikacijama, neuspjesima, mukama, bolovima kroz koje prolaze naši mališani zaboravljaju upravo to da je ovdje riječ o maloj djeci a ne o nama odraslima. Zato bi se lampica za uzbunu trebala svakome odmah upaliti kad čuju da doktor spominje 2-3 i više operacija s obzirom da postoje drugi koji to rade u 1 zahvatu.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo i mi smo se dogovorili sa dr.Đinovićem da termin operacije bude 24.4.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nema ništa protiv dr. đinoviać i Bg, samo mislim da ne tba objektivno reći da su moguće komplikacije i tamo i gotovo. Do sad se npr. manje ljudi javilo sa komplikacijom iz Varaždina nego iz Bg. Što to znači da su tamo bolji od Bg? Naravno da ne, nego samo pokazuje da se iz iskustva 20 ljudi ne može reći tko je bolji jer se baš ne javljaju svi iz Hr ovdje jer bi tad bilo 200 novih forumaša godišnje. A malawi jedino me smeta što pišete da ja imam nešto protiv srba, a psovke govore o vama. Ionako vas u zadnjem postu nisam nti spomenula ali ste se prepoznali.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ovo je forum na koji se javljaju velikom većinom ljudi iz Hr pa jasno da ima više iskustava iz naših bolnica. Isto velika većina ljudi iz Hr ipak ide ovdje na operaciju a ne tamo pa je isto logično da se više,ljudi javi.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zabrinuta ma prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mi smo se dogovorili sa dr.Đinovićem da termin operacije bude 24.4.
    Ajde da i vi završite tu priču!Proći će to brzo!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
    @2012
    Ne možeš pitat anominan, to sam ipak ja =)
    Malo šale =)
    Razumijem. Ne trebaš točne datume.
    Imam još pitanja ako ti ne smeta što sam dosadan =)

Što ti je točno ovo kako objašnjavaš rupa ? A što je fistula ? Kad ljudi obično kažu rupa i fistula mnogima je to jedno te isto, a ti o tome pričaš baš odvojeno. Je li rupa zapravo meatus ? Meatus je "rupa kroz koju bi trebao mokrit". Ne znam kako drugačije da objasnim.
    Je li to znači da nakon operacija u Zagrebu ti nisu preselili taj meatus na vrh penisa ? Nije mi jasno ovo što su to suzavali... Ako sam je to ovako shvatio. Dakle nakon 3 operacije čak nisi imao ni meatus na vrhu...
    I da. Ti si fistulu baš dobio s vremenom ? Nisi odmah poslije prve operacije kao dijete ? Nego baš kako si napisao kako je organ rastao, dakle s vremenom si dobio dodatne probleme ?
    Je li možeš reć što su ti otprilike dijagnosticirali liječnici u Beogradu ?
    Jesu rekli išta što se krivo radilo ? Ako se to ukratko može opisat...
    Inače ovo za ispravljanje zakrivljenosti što su ti htjeli radit u vinogradskoj je živi horor i pročitao sam negdje da je to strašno zastarjela metoda koja se pogotovo ne koristi više na pacijentima s hypospadijom. Barem ju ne koriste kirurzi koji znaju radit...Sam si rekao koji je razlog što nisi išao. Sva sreća da nisi išao.
    Uglavnom drago mi je da ti je bolje i što si mi odgovorio =)
    da meatus je rupa kroz koju ide mokraca, to sam i mislio. ma uglavnom doktori u zagrebu su nepotrebnim operacijama istrosili kozu, tako da su mi je u beogradu dodavali pomocu sluzokoze iz usta - unutarnje strane obraza.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jos jedna stvar, citao sam prije tu nesto o placanju troskova operacije u inozemstvu iz hzzo-a, samo da znate da je to moguce i da je meni operacija u beogradu plaćena na taj način.
    neznam kolko je legalno ovo napisati ali, samim time su hrvatski doktori (tocnije dr.kraus) sluzbeno priznao da u hrvatskoj nema strucnjaka za hipospadiju i da me upucuju na operaciju u belmedic, kako stoji u rjesenju koje sam dobio.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma Gogich koliko se uopće ljudi javilo sa uspjehom u Varaždinu a koliko nas sa uspješno popravljenim op. u BG? Mislim da je svatko svjestan da se komplikacije i neuspjeh može dogoditi kod svake operacije i kod svakog doktora al pitanje je u kojem broju tj omjeru.
    I dalje mislim da su komplikacije i neuspjeh op. u BG svedene na minimum. Netko se s tim može ili ne mora složiti al privatnik ne bi mogao opstati da nije uspješan i da nema rezultate, nikakva reklama nije dovoljna kao uspjeh i preporuke zadovoljnih pacijenata.

Sa fistulama iz BG na ovom forumu javile su se 2 osobe a koliko nas se javilo sa X neuspješnih operacija doma? Mi nismo imali fistulu koju bih osobno prije nazvala komplikacijom a ne neuspješnom op. i nekako bi mi bilo 'draže' da smo dobili fistulu nego što nam se spolovilo zakrivilo, ožiljak ga cijelog prekrio, itd itd....ovime ne želim umanjiti problem fistula i sl. jer neupjeh je ipak neuspjeh.

Naravno da se na ovaj forum javlja više ljudi iz HR nego izvana zato su i vidljivije naše neuspjele op. doma al zašto ih mi uspješno rješavamo vani tj u BG to bi se trebala zapitati? Zašto smo mi 'neuspješni' doma išli na nekoliko op. i nikako da nam uspiju a u BG su nam uspjele?
    Mislim da bi bilo naivno od nas očekivati da ćemo hvaliti doktora koji nas je npr. 2x neuspješno operirao kao i prof. koji nam je dao totalno krivo drugo mišljenje a da onog doktora koji je uspješnim op. pokazao da su oba naša domaća stručnjaka bila full u krivu ni ne spomenemo ili da upravo njega ne pohvalimo.

Ti si imala dobro iskustvo sa prof. i budi sretna zbog toga jer puno nas drugih nismo bili te sreće. Zato mi hvalimo svog a ti svog doktora i to je ok.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tiko to sam samo kao primjer rekla. I ja stvarno nemam ništa protiv da pohvalite dobro iskustvo gdje god da je bilo. To i ja kažem da ja hvalim svog, vi svog i to je bit foruma.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj 2012 prvotno napisa Vidi poruku
    jos jedna stvar, citao sam prije tu nesto o placanju troskova operacije u inozemstvu iz hzzo-a, samo da znate da je to moguce i da je meni operacija u beogradu plaćena na taj način.
    neznam kolko je legalno ovo napisati ali, samim time su hrvatski doktori (tocnije dr.kraus) sluzbeno priznao da u hrvatskoj nema strucnjaka za hipospadiju i da me upucuju na operaciju u belmedic, kako stoji u rjesenju koje sam dobio.
    Puno ti hvala za ovu informaciju. Bio je članak u novinama kako roditeljima nije nitko htio odobrit inozemno liječenje za tu operaciju, a već im je sin imao par neuspjeha u Zagrebu pa su morali kredit podignut radi toga da dijete odvedu u Beograd. Ako se sjetiš još nečeg važnog slobodno napiši. Nemoj se sramit =)

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj gogich prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je forum na koji se javljaju velikom većinom ljudi iz Hr pa jasno da ima više iskustava iz naših bolnica. Isto velika većina ljudi iz Hr ipak ide ovdje na operaciju a ne tamo pa je isto logično da se više,ljudi javi.
    isto tako ima ljudi koji idu kod nas na operacije i koje nisu dobro završile pa se ne javljaju na forum npr.,iz kojih razloga,nebitno,nećemo istraživati (ja osobno znam za jedan slučaj u mojoj blizini a vjerujem da ima još takvih slučajeva),ali svatko ima svoj odabir...a ovo da se javilo više uspješnih operacija iz Vž nego iz BG,mislim da nije istina,jer treba ipak pogledat malo omjer operacija u BG i VŽ (koje su se javile na forumu)...isto tako što se ovoga napisa o srbima tiče,postoji i uvijek će postojat empatija zbog svega što je bilo , ali smatram da se kod ovakvih stvari ne bi na to trebalo gledat....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Nećeš pogriješiti što ideš kod dr Đinovića!
    Meni je žao što ja nisam poslušala svoje nego smo na prvu operaciju išli u Hrvatsku a kad ona nije uspjela dr Đinović je u dvije operacije ispravljao.
    Javi nam kad budeš imala termin i obavezno se javi kako je prošla operacija!
    Draga buba maro,evo samo na brzinu da Vam javim da smo dobili termin operacije 19.03.2012!
    Sretna sam i puno mirnija jer osjećam da ću svoje dijete dati u prave ruke.
    Javit ću Vam kako je sve prošlo,hvala i pozdrav!

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pozdrav,čitkaram vas cijelo vrijeme al nikak da se ubacim s komentarima
    Nego ak mi može ko dat savjet,mi ćemo u ovom mj navršit godinu dana,kad sam kontaktirala dr .Djinovića reko mi je da bi bilo najbolje s godinu i pol i da mu se javim kad bude u tom periodu.E sad kak se ja vraćam radit a i radi svega htjela bi da operaciju obavimo u 7 ili 8 mj jer tad nema škole i sa starijim neću imt brige ko bi ga vodi u školu i slično,zapravo i tad navršavamo god i pol.Kaj mislite kad da se javim dr?koliko se čeka na operaciju i dal će on to tako htjeti?jer ove moje na poslu traže raspodjelu go po ljeti i to već uskoro rade planove a ja bi onda bila na bolovanju i spojila bi si godišnji?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ako trebate što ranije radi posla se dogovorit onda ga pitajte je li možete već sada imat termin za 7. ili 8. mjesec. Mislim da ćete barem (veliki barem) još i u 4. i 5. mjesecu moć dobit termin za 7. ili 8. mjesec stoga po meni ako vam nije u žurbi možete još pričekat. Kad sam bio krajem 6. mjeseca isto sam htio u 7. mjesecu operaciju i to što ranije i najranije je bilo nešto prije 25.7. Htio sam ranije, ali su već bili zauzeti termini i rekli su da po ljeti zbog školskih praznika i godišnjih se mnogi odlučuju u tom periodu na operacije. Pa nemojte ni prekasno. Tako je bilo kad sam ja išao. Možda bolje da kaže netko tko je nedavno išao se dogovorat i tražio što raniji termin i onda kaže koliko dugo se čekalo.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Bastrid prvotno napisa Vidi poruku
    Draga buba maro,evo samo na brzinu da Vam javim da smo dobili termin operacije 19.03.2012!
    Sretna sam i puno mirnija jer osjećam da ću svoje dijete dati u prave ruke.
    Javit ću Vam kako je sve prošlo,hvala i pozdrav!
    Da i ja sam imala taj osjećaj da je kod dr Đinovića moje dijete u dobrim rukama.
    Piši malo više postova možeš se javljati i na druge teme jer onda ćeš imati mogućnost privatne poruke.Možda ćeš željeti pitati neke detalje .Mislim da je dosta 10 postova.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tinchy32 slobodno dr.Đ. već sad kaži željeni termin operacije. Mi smo isto tako tražili u kojem razdoblju nam ova druga op. najbolje odgovara. On vas već sad može staviti u neke svoje okvire tim više kad mu kažeš da zbog GO trebaš okvirni datum operacije a i dobro je biti s njim u nekom kontaktu mailom. Slobodno ga pitaj i sve što te zanima o operaciji itd. doktor je zaista susretljiv i nama je uvijek na sva naša pitanja odgovorio.

Bastrid sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala drage moje,trebat će nam sreća!
    Slažem se s tobom tiko doktor je stvarno susretljiv i odgovara na sva pitanja!

pozzz

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hvala vam
    idem mu danas napisat mejlić,sam se moram sjetit što da ga sve pitam.a nisam ga ni pitala za cijenu,jel to neumjesno sad pitat ili?A kad sam već puna pitanja znate li možda jel moram prije op ić i na pregled tamo il će bit dovoljno ovak kontaktiranje?i koliko dugo mi roditelji imamo pravo na bolovanje kad će bit maleni operiran?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne znam zašto bi bilo nepristojno pitat za cijenu. Po meni normalna stvar je pitat za cijenu unaprijed.
    Hoćete li doć prije operacije na pregled i razgovor s kirurgom je na vama. Ako hoćete pitajte kirurga misli li da je potrebno, ali mislim da to više o vama bi trebalo ovisit. Neki su koliko mi se čini išli, neki nisu. Ja sam išao. Iako u to vrijeme nisam bio u direktnom kontaktu preko emaila s kirurzima. A i da sam bio mislim da bi svejedno išao u 4 oka vidjet što imaju za reć i da me uvjere u svoje mogućnosti s obzirom što sam se naslušao od kirurga ovdje.
    Osim ako niste mislili hoće li bit potrebne pretrage za obavit tamo ? To možete pitat u emailu. Meni osobno su samo vadili krv i imao sam pregled kod kardiologa. Ali možda neka druga klinika ima druge procedure jer ja nisam operirao hypospadiju u Bel Medicu.
    Ima dosta ljudi koji će u slijedećih par mjeseci na operaciju. Dvoje sada u veljači ide, bastrid u ožujki, zabrinuta ma u travnju i vi možda na ljeto.
    Javite nam molim vas je li sve dobro prošlo.
    I sretno svima =)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam
    idem mu danas napisat mejlić,sam se moram sjetit što da ga sve pitam.a nisam ga ni pitala za cijenu,jel to neumjesno sad pitat ili?A kad sam već puna pitanja znate li možda jel moram prije op ić i na pregled tamo il će bit dovoljno ovak kontaktiranje?i koliko dugo mi roditelji imamo pravo na bolovanje kad će bit maleni operiran?
    Tinchy32,ja sam mu se javila prije cca dva tjedna,poslala slike kako mi je rekao i odgovor je bio da ne trebam prije dolaziti sa malenim na pregled,da je potrebna samo jedna operacija i da mu pišu mažem sa Andractim gelom mjesec dana prije operacije(ima u apoteci u Beogradu košta 48 € ,apoteka Igor Resavska 10,ja jučer naručila ali je problem što ne šalju poštom nego moraš osobno doći ili ako imaš nekog da ti to podigne,ja na sreću imam prijatelja koji je to sinoć i kupio i za par dana je kod nas),standardna cijena operacije hipospadije je 3000€,sad samo još čekam odgovor na mail u kojem sam ga pitala koje sve nalaze trebamo obaviti prije operacije pa kad mi odgovori javit cu vam.
    Anonimni hvala ti puno,koliko sam nervozna toliko i jedva čekam da to riješimo i da odahnem(nadam se da će sve proći uredu bez komplikacija),ja se prije uopce nisam o svemu tome informirala jer mi je naš pedijatar rekao da se ne sekiram da je to rutinska operacija da nema razloga za brigu,a kako sam inače zadovoljna sa pedijatrom nisam se ni brinula.
    Naravno došao je trenutak odluke i vrijeme da to riješimo,uguglam hipospadija kad ono imam sta i za vidjeti i procitati....poslije sam kako naravno zelim sve najbolje svome dijetetu razgovarala sa prijateljom doktorom da mi da savjet,medjutim kako mi je sam rekao da je njegovo dijete u pitanju ne zna gdje bi ga odveo bar sto se nasih kirurga tiče bilo mi je sve jasno i nisam ni sekunde oklijevala da se javim dr.Đ.ostatak znate,naruceni smo i sad cekamo dan d....vama svima hvala sto ste podjelili svoja nimalo lijepa iskustva sa svima nama,a naravno sam izbor je opet na roditeljima i osobama koje imaju te zdravstvene probleme...Laku noć!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi smo se javili mailom i poslali slike. Dr. nam je rekao koliko je potrebno op. i kad da se javimo za termin. U slijedećem mailu smo pitali za cijenu i detalje operacija. Doktor prema slikama vidi treba li se doći prije na kontrolu tj pregled.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hvala vam Bastrid,Tiko i Anonimni ,evo da velim kontaktirala sam dr,odmah mi je isti dan odgovorio i reko nam je za 6.8.,još ćemo sto posto potvdit sve za 2-3 mj al to je u biti to.Jedva čekam 8 mj i dan lak bude sve iza nas

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima na ovom forumu, a posebno na ovoj temi.
    Evo i mi se pripremamo za navedenu operaciju sa djetetom te smo se odlučili za Beograd i Dr.Đinovića.
    Nažalost tek sam nedavno naletio na ovaj forum i vidio da je najviše iskustava zadnjih 2 godine.
    Uglavnom, pročitao sam 50% poruka, neke sam si zabilježbe pisao po bilježnici.
    Trenutno smo sa doktorom u kontaktu i u fazi dogovora odnosno potvrđivanja termina.
    Planiramo ostati 10-ak dana u Beogradu pa ću zamoliti svih koji imaju informacije o mogućem smještaju za navedeno razdoblje.
    Na početku foruma sam čitao za neke apartamne na 10-ak minuta, pa ako netko ima još dodatnih informacija biti ću mu zahvalan.
    Zanima me i gdje ste ostavljali auto za vrijeme kojeg ste proveli u Beogradu?
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
    vitta adresa je Apartman avenija,Bulevar oslobodjenja 251 na Voždanovcu...gospodja se zove Zoja i br.telefona je 00381-63/187-07-76
    meni je apratman bio o.k imao je 60 kvadrata a gospodnja raspolaze u istoj zgradi s jos manjim od 40 kvadrata...
    imaju klime,u kuhinji nije bilo nekih tecica za kuhati)al smo mi onako narucivali hranu ili isli na rucak...
    bio je iznad Vero mali sopping centra sa gotovim kuhanim jelima koji nisu bili skupi....
    iznad apartmana je tramvajska stanica ,a ispod autobusna ,a ulica ispod taxsi ......)
    a do klinike je bilo se samo spustit kojih malo manje od 10 minuta...
    mozda je bilo nedi i blize ili bolje,al mi smo ovu adresu provjerenu vidjeli na poecetku foruma ,jer je ,mislim,gospodja sibi tamo bila....
    inace je 40 eura nocenje,al ako se ostaje vise od 7 dana kao mi onda 35 eura.....
    eto ako jos ima pitanja slobodno pitajte
    evo ovo sam ja napisala u prijasnjim javljanjima .....
    ispred zgrade di je apartman je bio i parking.nikakvih problema nismo imali....par puta smo i sami isli s autom al vecinom tramvajem ili autobousom jer je sve blizu apartmana

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi smo jedan vikend samo ostali u Bg ostalo smo putovali iz Slavonije.Stan smo našli guglajući na" Apartan Bg".Ima ih puno.Neki nude i video nadzor.I mi smo se bojali za auto.Na kraju smo odabrali stan koji to nije imao i nije bilo problema sa autom.Bio je parkiran na parkiralištu ispred zgrade.Mislim da se kvart zvao Vračar.Ne mogu naći vizitku pa nisam sigurna.Stan smo tako našli.Ima stvarno lijepih stanova.Jedni su bili i sa garažom.
    U Beogradu nismo imali nikakvih problema čak naprotiv sve pozitivna iskustva.Ljudi su bili otvoreni i topli.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav,

Zahvaljujem na informacijama.
    Termin imamo 09.04. u Belmedicu.
    Za one apartmane avenija sam slao upit mailom ali nisam dobio odgovor.
    Jeli inače odgovaraju mailom ili je potrebno telefonskim putem?
    Gledam da mi smještaj bude ćim bliže Belmedicu.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kremenko 1975 mi nismo slali mail....Culi smo se telefonski i dogovorili.Gospodja je cesto odsutna iz Beograda.A u prizemlju zgrade je gospodja koja nam je dala kljuceve,docekala nas,prala posteljinu i rucnike i sve drugo sta smo trebali..cak nam je i njen muz rekao da nas on moze voziti di trebamo....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

[QUOTE=ivanaivana;2063623]kremenko 1975 mi nismo slali mail....Culi smo se telefonski i dogovorili.Gospodja je cesto odsutna iz Beograda.A u prizemlju zgrade je gospodja koja nam je dala kljuceve,docekala nas,prala posteljinu i rucnike i sve drugo sta smo trebali..cak nam je i njen muz rekao da nas on moze voziti di trebamo....[/QUOTE
    taj bracni par se zapravo brine oko tih apartmana...ako bilo sta trebamo,ciscenje,pranje....taj bracni par zivi u prizemnom apartmanu koji im je dala na koristenje ta gospodja koja drzi sve te apartmane...i mogli smo se njima obratiti za bilo sta sto smo trebali..odmah ispod apartmana je bio i parking,tako da smo s balkona mogli vidjeti auto.....i niko nije pravio probleme....
    isto ko sto meni ne smetaju beogradske tablice tako valjda i njima ne smetaju hrvatske..a pojedinaca uvijek naravno ima...samo sto smo mi imali srece da imamo samo poziitivno iskustvo....autom se moze i do belmedica,al je dosta uska ulicica,pa smo mi stalno prosetali do klinike..nekih ni 10min.....ili jedna autobusna stanica

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kremenko1975 mislim da vam je najbolje da se cujete telefonom,gospođa je jako ljubazna,ja sam ih zvala prije par dana i rezervisala za kraj 4 mjeseca

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cekam da mi ujutro doktor potvrdi termin da nije slucajno doslo do kakvih promjena pa se lovim telefona. Mozda ce vam u ovom slucaju zvucati cudno ali moje pitanje je dali u apartmanima avenija kojim slucajem imaju bezicni internet. Naime u Beogradu cemo biti i ja i majka i internet cemo mi biti jako bitan radi posla. Nemojte zamjeriti na pitanju...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kremenko1975 prvotno napisa Vidi poruku
    Cekam da mi ujutro doktor potvrdi termin da nije slucajno doslo do kakvih promjena pa se lovim telefona. Mozda ce vam u ovom slucaju zvucati cudno ali moje pitanje je dali u apartmanima avenija kojim slucajem imaju bezicni internet. Naime u Beogradu cemo biti i ja i majka i internet cemo mi biti jako bitan radi posla. Nemojte zamjeriti na pitanju...
    pitanje nije cudno....u ovom vecem kad smo bili mi je bio otisao modem,al nam internet i nije toliko trebao..kad bi bili u klinici muz bi otisao na internet preko mobitela...
    kasnije kad je bila gospodja doora s foruma u istom apartmanu trazila je od gospodje Zoje da dobije modem i imali su intrenet....
    Gospodja je zaista divna....bila je par puta cak do nas dosla u apartman da vidi trebamo li sta i kako je djecak...jer je u medjuvremenu bila van beograda...
    kad je zovnete najbolje je upitajte i recite da vam je internet nuzan i mislim da nece biti problema...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima! i mi idemo na operaciju hipospadije kod dr. đinovića u 4.mjesecu, neznamo još točan datum. nama trebaju 2 operacije, sa razmakom od 6 mjeseci kao što su roditelji na forumu već opisivali. samo se nismo još odlučili dal da putujemo doma (oko 4 sata imamo) ili da ostanemo par dana u beogradu? nekako mislim da bi dečkiću bilo lakše doma, a opet me strah nekih komplikacija...kad je prva kontrola nakon operacije?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Chicco2 mi smo iz ZG i odmah nakon i prve i druge operacije smo išli doma. Čak nam je i sam dr.Đ. rekao da bez ikakvih problema možemo ići nakon op. doma u ZG. To smo ga pitali kod dogovora za prvu op. jer smo mislili ostati u BG al nam je rekao da slobodno možemo doma. Nikakvih problema nismo imali zbog puta, dijete nije imalo nikakvih bolova, sjedio je u sjedalici do ZG. Uvijek možete nazvati doktora ili kliniku i pitati što trebate ak se nešto dogodi al mislim da ako pazite na dijete sve će biti ok.
    Nama se nakon prve op. potrgao kateter na dijelu gdje se stavlja čepić ako ne nosite vrećicu....odmah smo zvali doktora i kliniku....sve je bilo ok jer i s takvim kateterom dijete normalno funkcionira, na kontroli za 2 dana doktor je promjenio kateter i sve je opet bilo super. Nakon druge op. dijete je u 3 naleta imalo užasne bolove spolovila i testisa, javila sam se mailom doktoru sa slikama i odmah nam je odgovorio i umirio nas da je sve ok. I zaista je tako i bilo.
    Mi smo nakon op. imali kontrolu za 4-5 dana i onda opet za tjedan dana....nosili smo kateter 14 dana, u svakom slučaju pitajte doktora kad bi vam bile otprilike kontrole da si možete planirati koliko ćete dugo ostati u BG ako tako odlučite.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tiko hvala na odgovoru. Sad sam se prepala, kolko su trajali ti bolovi? Vidim da ste i vi imali dvije operacije, u prvoj bi trebali riješiti zakrivljenost spolovila, dal je to i kod vas bio slučaj? Kad smo bili na pregledu sreli samo jednu mamu koja je bila sa sinom od 2 god. na kontroli 2 tjedna od operacije i bila je jako zadovoljna sa svime, a kaže da malog ništa nije bolilo.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

chicco i mi imamo zakrivljeno spolovilo al nam je dr reko samo jednu operaciju.a kojeg stupnja je vama hipospadija?ja se nadam da je dr dobro vidio slikice naše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •