Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima, evo nismo se dugo javljali.
    Evo naš dječak napunio 13 mjeseci, a da posjetimo ima najblaži oblik hipospadije. Kad smo poslali slike dr. Đinoviću odgovorio nam da je naše djete još malo da se radi o najblažem obliku da ga dovedemo na pregled kad napuni najmanje dvije godine.Kirurg u Splitu nam rekao da bi ga operirao u 2 akta i to iza treće godine.
    Jedan kirurg nam rekao da možda i neće bit operacije, a prije par dan drugi nam kirurg doslovce mojoj supruzi ovako rekao: mama kako vam on piša, kako vam se sviđa kako on piša i nađite još dva dječaka njegova uzrasta i pogledajte kako oni pišaju i dođite na kontrolu za pola godine!
    Supruga onako sva zbunjena pita pa dali se tu treba šta radit, pa po njemu je to hipospadija bez hipospadije, da je otvor na pravom mjestu,eventualno sredit višak kožice, a da je po njemu možda otvor malo širi, pa možda samo taj otvor malo samo suzit, pa kad je pitala kad je optimalno vrijeme za to uradit, odgovor je bio, pa gospođo ni na što ne kasnite može i sa 17 godina, a da pratimo kako piša.
    Tek tad smo bili jako zbunjeni i ljuti na sve!
    Mislimo ponovno poslat slike dr. Đinoviću i pitat za optimalno vrijeme, pa i ako misli da trebamo doć da nam ništa nije daleko za djete iako nam je rekao iza druge godine, a opet šta je s činjenicom da je idelno vrijeme za zahvat do 18 mjeseci.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo naš dječak napunio 13 mjeseci, a da posjetimo ima najblaži oblik hipospadije. Kad smo poslali slike dr. Đinoviću odgovorio nam da je naše djete još malo da se radi o najblažem obliku da ga dovedemo na pregled kad napuni najmanje dvije godine.Kirurg u Splitu nam rekao da bi ga operirao u 2 akta i to iza treće godine.
    Jedan kirurg nam rekao da možda i neće bit operacije, a prije par dan drugi nam kirurg doslovce mojoj supruzi ovako rekao: mama kako vam on piša, kako vam se sviđa kako on piša i nađite još dva dječaka njegova uzrasta i pogledajte kako oni pišaju i dođite na kontrolu za pola godine!
    Supruga onako sva zbunjena pita pa dali se tu treba šta radit, pa po njemu je to hipospadija bez hipospadije, da je otvor na pravom mjestu,eventualno sredit višak kožice, a da je po njemu možda otvor malo širi, pa možda samo taj otvor malo samo suzit, pa kad je pitala kad je optimalno vrijeme za to uradit, odgovor je bio, pa gospođo ni na što ne kasnite može i sa 17 godina, a da pratimo kako piša.
    Mislimo ponovno poslat slike dr. Đinoviću i pitat za optimalno vrijeme, pa i ako misli da trebamo doć da nam ništa nije daleko za djete iako nam je rekao iza druge godine, a opet šta je s činjenicom da je idelno vrijeme za zahvat do 18 mjeseci.
    Prošli smo neuspjeh kod operacije u Hrvatskoj i išli na popravak kod dr Đinovića.U dr Đinovića smo stekli veliko povjerenje jer on točno zna kako treba postupiti i unaprijed vam objasni kako će operaciju izvesti.U našoj bolnici (u Rijeci)kirurg nam je rekao pa ćemo drugi puta "probati" a to probati ne želim više na svom dijetetu.
    Htjela sam vam s ovim napisati da najviše iskustva i znanja ima dr Đinović.
    A što se tiče 18 mjeseci da je najbolje operirat pa to je par mjeseci više.
    Ako vas to brine ili baš želite ranije naručite se na pregled ili dr Đinoviću u toj dobi (od 18 mjeseci) pošaljite Mail.Dr Đinovića možete sve pitati stvarno je pristupačan.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    teško je govoriti ovako na pamet, ali vaš je slučaj vrlo sličan našem.

i kod V je rupica bila na pravom mjestu (na vrhu), ali je uretra bila preuska i pišo malo zakrivljen. sve je obavljeno u jednom aktu.

operiran je u Rijeci na Kantridi kod dr. Nikolića sa skoro 3 godine (nije bilo potrebe žuriti, čekali su da se sve zajedno malo formira i da prestane koristiti pelenu).

operacija je trajala 3 sata, meni je bilo zlo i ne znam kako sam ta tri sata preživjela, prošetali smo MM i ja cijelu obalu pred bolnicom 100 puta, buđenje iz anestezije katastrofa...žedan i žedan i žedan. u bolnici 7 dana s kateterom. bilo smo oboje s njim 24/7 u apartmanu (moram dodati da se i u ostalim sobama gdje je više krevetića može boraviti s djetetom i danju i noću. svaki krevetić ima uza sebe fotelju koja se otvori u krevet...roditelj ima pravo i na 3 obroka dnevno u bolničkoj kantini, gdje objeduju i liječnici).

mi nismo platili NIŠTA. ne znam kako je s djecom starijom od 3 godine.

sestre i liječnici ulazili su dvaput dnevno zbog vizite, ostalo sve rade roditelji (osim promjene katetera).

ja sam bila umorna i poprilično istraumatizirana, a njemu je bilo dilajla...crtići, priče, igre. djeca su nevjerojatna.

nakon toga prošli smo 3 kontrole i sve je u redu. sljedeća po potrebi.

ja sam liječnikom oduševljena. puno je pričao s nama (bili smo dva puta samo na razgovoru), ponuđena nam je i psihološka pomoć u sklopu pripreme djeteta za operaciju.
    odmah na početku nam je rekao da oni to mogu i znaju te da se radi o težem slučaju da bi nas i sam uputio dalje.

btw, jeste li znali da su gotovo svi muški Arpadovići imali hipospadiju?
    i to saznasmo u razgovoru.

želim vam svima puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •