Stranica 29 od 43 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da, i mi takav imamo, samo moj mali još uvijek samo leži,malo sjedi...Danas je 3.dan od operacije. Probao je napraviti po par koraka ali kaže da ga onda peče, pretpostavljam da ga to kateter zateže. Na pregled idemo tek u pon.ili uto., to će biti 5. ili 6. dan. Tako nam je doktor rekao budući da putujemo. Imam još jedno pitanje...Jel onda skidaju pelene ili kako? Moj iako više nije u pelenama nosi duplu pelenu, u valnskoj je otvor cjevčice za mokraću, nitko nam nije spominjao vrećicu, tako su nam odma stavili.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to je isto kateter(ta cijevčica kroz trbuh koja ulazi u mjehur). Trbušni kateter ili suprapubični kateter ili cistofix ovisi kako hoćete zvat. I to isto daje dr. Đinović stoga vjerojatno sin chicco2, a i Bastrid imaju to. I svi smo najnormalnije hodali s tim.
    Super,mislala sam da sa tim neće moći hodati.Jesu li ga vezali posle operacije da ne dira pišu?Kažu da ih vežu par dana da ne diraju.
    Jeste li vi radili nalaz testosterona prije operacije?Ja izludih što je malo niži od normalnog mada naša pedrijatica kaže da je to normalno,ja ne vjerujem dok specjalista to ne potvrdi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, evo nismo se dugo javljali.
    Evo naš dječak napunio 13 mjeseci, a da posjetimo ima najblaži oblik hipospadije. Kad smo poslali slike dr. Đinoviću odgovorio nam da je naše djete još malo da se radi o najblažem obliku da ga dovedemo na pregled kad napuni najmanje dvije godine.Kirurg u Splitu nam rekao da bi ga operirao u 2 akta i to iza treće godine.
    Jedan kirurg nam rekao da možda i neće bit operacije, a prije par dan drugi nam kirurg doslovce mojoj supruzi ovako rekao: mama kako vam on piša, kako vam se sviđa kako on piša i nađite još dva dječaka njegova uzrasta i pogledajte kako oni pišaju i dođite na kontrolu za pola godine!
    Supruga onako sva zbunjena pita pa dali se tu treba šta radit, pa po njemu je to hipospadija bez hipospadije, da je otvor na pravom mjestu,eventualno sredit višak kožice, a da je po njemu možda otvor malo širi, pa možda samo taj otvor malo samo suzit, pa kad je pitala kad je optimalno vrijeme za to uradit, odgovor je bio, pa gospođo ni na što ne kasnite može i sa 17 godina, a da pratimo kako piša.
    Tek tad smo bili jako zbunjeni i ljuti na sve!
    Mislimo ponovno poslat slike dr. Đinoviću i pitat za optimalno vrijeme, pa i ako misli da trebamo doć da nam ništa nije daleko za djete iako nam je rekao iza druge godine, a opet šta je s činjenicom da je idelno vrijeme za zahvat do 18 mjeseci.
    teško je govoriti ovako na pamet, ali vaš je slučaj vrlo sličan našem.

i kod V je rupica bila na pravom mjestu (na vrhu), ali je uretra bila preuska i pišo malo zakrivljen. sve je obavljeno u jednom aktu.

operiran je u Rijeci na Kantridi kod dr. Nikolića sa skoro 3 godine (nije bilo potrebe žuriti, čekali su da se sve zajedno malo formira i da prestane koristiti pelenu).

operacija je trajala 3 sata, meni je bilo zlo i ne znam kako sam ta tri sata preživjela, prošetali smo MM i ja cijelu obalu pred bolnicom 100 puta, buđenje iz anestezije katastrofa...žedan i žedan i žedan. u bolnici 7 dana s kateterom. bilo smo oboje s njim 24/7 u apartmanu (moram dodati da se i u ostalim sobama gdje je više krevetića može boraviti s djetetom i danju i noću. svaki krevetić ima uza sebe fotelju koja se otvori u krevet...roditelj ima pravo i na 3 obroka dnevno u bolničkoj kantini, gdje objeduju i liječnici).

mi nismo platili NIŠTA. ne znam kako je s djecom starijom od 3 godine.

sestre i liječnici ulazili su dvaput dnevno zbog vizite, ostalo sve rade roditelji (osim promjene katetera).

ja sam bila umorna i poprilično istraumatizirana, a njemu je bilo dilajla...crtići, priče, igre. djeca su nevjerojatna.

nakon toga prošli smo 3 kontrole i sve je u redu. sljedeća po potrebi.

ja sam liječnikom oduševljena. puno je pričao s nama (bili smo dva puta samo na razgovoru), ponuđena nam je i psihološka pomoć u sklopu pripreme djeteta za operaciju.
    odmah na početku nam je rekao da oni to mogu i znaju te da se radi o težem slučaju da bi nas i sam uputio dalje.

btw, jeste li znali da su gotovo svi muški Arpadovići imali hipospadiju?
    i to saznasmo u razgovoru.

želim vam svima puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Maggie34 drago mi je da je kod vas operacija uspjela jer mi i nemamo tako dobro iskustvo sa Rijekom a ni dotičnim doktorom.Mi nismo operirani kod dr.Nikolića ali smo bili kod njega na jednoj kontroli nakon operacije.Prvo nije imao vremena ni da me sasluša ni odgovori na moja pitanja jer se kao ne trebam zamarati,po njemu je sve bilo super a to što mi dijete ima fistulu pa to je samo komplikacija.A sto se tiče korekcije te fistule dr.Nikolić nam je rekao da će mom sinu trebati možda još jedna a možda još 7 operacija,eto toliko od njihovoj stručnosti.Jedino dobro u Rijeci je to što možeš biti sa djetetom.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dobro jutro svima,

evo mi smo jučer izvadili cistofix,prvo piškenje je obavio kod kuće,vjerovatno ga malo peče ali to obavlja bez suza uz malo cupkanja u mjestu.
    Doktor je zadovoljan a i ja isto sve izgleda savršeno i da, sad je sve zacijelilo,pišo je još malo natečen ali jako lijepo izgleda.
    Za deset dana kontrola!
    Svima Vama koje čeka operacija zelim puno sreće i brz oporavak!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bastrid super,drago mi je da je sve ok.Nadam se da ćemo se i mi a i svi ostali kojima slijedi operacija uskoro javiti sa dobrim vijestima.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj zabrinuta ma prvotno napisa Vidi poruku
    Bastrid super,drago mi je da je sve ok.Nadam se da ćemo se i mi a i svi ostali kojima slijedi operacija uskoro javiti sa dobrim vijestima.
    Hvala zabrinuta ma,naravno da hoćete ,sve će biti uredu vidjet ćete!
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima,

Upravo sam razgovarao sa gospođom Zojom-apartmani avenija.
    Rekla je da preko zgrade ima čuvani parking hotela i da joj gosti iz inozemstva uglavnom tamo parkiraju za cijenu od nekih 2-3 eura dnevno pa čisto da znate.
    To vam naravno i potvrdim, a ako netko već ima iskustva, slušam.

Ispred apartmana ima navodno malo parkirnih mjesta po sistemu tko prvi njegova djevojka

Pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bastrid prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro svima,

evo mi smo jučer izvadili cistofix,prvo piškenje je obavio kod kuće,vjerovatno ga malo peče ali to obavlja bez suza uz malo cupkanja u mjestu.
    Doktor je zadovoljan a i ja isto sve izgleda savršeno i da, sad je sve zacijelilo,pišo je još malo natečen ali jako lijepo izgleda.
    Za deset dana kontrola!
    Svima Vama koje čeka operacija zelim puno sreće i brz oporavak!
    Super,neka je sve dobro!Brz oporavak želimo moj sinčić i ja!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tanja2612 prvotno napisa Vidi poruku
    Super,neka je sve dobro!Brz oporavak želimo moj sinčić i ja!!!
    Hvala Tanja,takodjer i vama moj sin i ja zelimo puno srece i da sve prodje uredu!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jelenkić saljemo pozitivne vibre,u mislima smo sa vama sutra!Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kremenko,evo jedna mala informacija vezana za parking,naime ispred bolnice je jako nezahvalno ostavljati auto jer nema parkinga,doslovno je auto na ulici!
    Moj Vam je savjet da bar taj dan i noć koji ćete provesti u bolnici auto ostavite na parkingu koji ste naveli u ranijem postu,a do bolnice da idete taxijem!
    Naravno samo savjet a Vi ćete napraviti kako Vam najviše odgovara!
    Pozdrav i puno sreće!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Bastrid, mi smo spakirani, i u noći krećemo za Bg. Lijepi pozdrav svima i puno sreće!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bastrid prvotno napisa Vidi poruku
    Kremenko,evo jedna mala informacija vezana za parking,naime ispred bolnice je jako nezahvalno ostavljati auto jer nema parkinga,doslovno je auto na ulici!
    Moj Vam je savjet da bar taj dan i noć koji ćete provesti u bolnici auto ostavite na parkingu koji ste naveli u ranijem postu,a do bolnice da idete taxijem!
    Naravno samo savjet a Vi ćete napraviti kako Vam najviše odgovara!
    Pozdrav i puno sreće!
    Obzirom da ćemo u Beogradu ostati 10-ak dana, ako je tamo zbilja takav parking za tih 2-3 eura dnevno, mislim da se auto uopće neće paliti 10-ak dana.
    A iz app avenija je jako blizu do klinike, 2 stanice ili 10 minuta hoda.

Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj jelenkić prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Bastrid, mi smo spakirani, i u noći krećemo za Bg. Lijepi pozdrav svima i puno sreće!
    Želimo Vam sretan put,i obavezno se javite!
    Još jednom sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj kremenko1975 prvotno napisa Vidi poruku
    Obzirom da ćemo u Beogradu ostati 10-ak dana, ako je tamo zbilja takav parking za tih 2-3 eura dnevno, mislim da se auto uopće neće paliti 10-ak dana.
    A iz app avenija je jako blizu do klinike, 2 stanice ili 10 minuta hoda.

Sretno!
    Da ni ja nisam palila auto za vrijeme dok smo bili tamo,taxi me koštao 350 dinara(malo jače od 3 eura)tako da se uopće nisam zamarala sa vožnjom uz ionako gust promet u BG a nikad duže od tri minute nisam čekala na taxi!
    Sretno Vama! Pozdrav!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Srećno i od nas i da operacija prođe u najboljem redu!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hoće li netko od forumaša biti u Bel Medici u ponedjeljak oko 10h, naime tad smo i mi tamo na kontroli
    Svima koji se spremate na operaciju sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jelenkić sretno sutra!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mi idemo u pon. na skidanje katetera

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sretno!! Nama je danas 8.dan od operacije i sve je super...bit će i vama sigurna sam

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kremenko1975 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

Upravo sam razgovarao sa gospođom Zojom-apartmani avenija.
    Rekla je da preko zgrade ima čuvani parking hotela i da joj gosti iz inozemstva uglavnom tamo parkiraju za cijenu od nekih 2-3 eura dnevno pa čisto da znate.
    To vam naravno i potvrdim, a ako netko već ima iskustva, slušam.

Ispred apartmana ima navodno malo parkirnih mjesta po sistemu tko prvi njegova djevojka

Pozdrav
    nama su DU registracije i bili smo u tom apartmanu...ima ispred par parkirnih mjesta i mi smo samo par puta upalili auto kad smo isli na previjanje pa je padala kisa...ostalo nam je auto bio pred apartmanom i nitko nista nije rekao niti nam je auto zasarano niti ista slicno....
    u grad bi isli tramvajem koji je par metara iznad apartmana a ispred apartmana ima autobusna stanica..
    do novog zagreba i trznih centara smo isli taksijem koji uopce nisu skupi.....osim onih koji cini mi se imaju oznacku ljubicasti taksi...oni znaju oderati turiste i one koji nisu od tamo....to su nas odmah upozorili pa smo koristili ove druge...do klinike smo uvijek isli pjeske osim ako je rosila kisa pa nas je muz trznuo...
    a balkon od apartmana nam je gledao na parking di je auto tako da nam je bio na oku uvijek....

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Maleni je operiran jučer, operacija je prošla u najboljem redu, jučer popodne je već i hodao i igrao se. Prvo previjanje imamo u utorak do kad ostajemo u Bg. Jako smo zadovoljni klinikom i osobljem.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav svima,
    Moj sin je imao coronalnu hipospadiju i pre deset dana je operisan na Univerzitetskoj decjoj klinici u Tirsovoj.Operisao ga je dr Miroslav Djordjevic koji je u Srbiji mnogo poznatiji i uvazeniji nego dr Djinovic. O rezultatima njegovog rada mozete mnogo pronaci na internetu,a da je svetski poznat govori i cinjenica da uskoro treba da obavi kompletnu promenu pola sinu poznate pevacice Ser,sto takodje mozete pogledati na netu.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

http://www.genitalsurgerybelgrade.com/ evo i samo jedan od linkova

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Maleni je operiran jučer, operacija je prošla u najboljem redu, jučer popodne je već i hodao i igrao se. Prvo previjanje imamo u utorak do kad ostajemo u Bg. Jako smo zadovoljni klinikom i osobljem.
    Svima koji ste operirali hipospadiju zelim brz oporavak , a onima koji tek idu sretno.I svima blagoslovljen Uskrs i da nam djeca rastu jaka i zdrava.............

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

jelenkićtako mi je drago da je i iza vas opeeracija i da je sve uspješno prošlo,znači idete iza previjanja doma?koliko vam je trebalo,vi ste tu negdje udaljeni ko i mi...?jedva čekam da i ja to mogu napisati ..a svima koji danas slave Sretan Uskrs...nek nam idući već bude svima nama i dječici našoj bez ikakvih tragova hipospadije

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bas nam je drago da je sve proslo uredu,zelimo svima sretan Uskrs!

Kremenko sretno i Vama sutra,javite se ! Pozdrav!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tinchy, nama su do Bg trebala 5 sata jer smo na granici čekali sat i pol, bila je strašna gužva. Iza previjanja u utorak idemo doma i vraćamo se opet u subotu na kontrolu, a zatim na skidanje katetera. Mi smo odsjeli u apartmanu Rose na Kajmačkalanskoj i ne kužimo sistem naplate parkiranja. U subotu i nedjelju nam nije terebalo, ali sutra je ponedjeljak i neznamo di trebamo kupiti kartu, koga god pitamo nitko ništa nezna, a piše da i kad kupimo kartu parking vrijedi samo tri sata. Oni koji su bili tamo, imate li savjet?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi smo od petka bolesni tako da nam je doktor odgodio operaciju.
    Naravno, kao i kod ostalih cijelu zimu. tj. uopće do sada nismo bili bolesni, a evo sada malo šetnje po laboratorijima, doktora i odmah nešto doleti.
    Idući put ću tražiti da se nalazi odrade u Beogradu dan ranije.

Sretan Uskrs svima

Pozdrav

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jelenkić pitajte gazde ili pogledaj ovde http://www.parking-servis.co.rs/lat/...nje_parkiranja
    ali ja mislim da samo oni koji su prijavljeni na tim adresama mogu da kupe mesečne karte za parkiranje (mi smo u drugoj zoni, Kajmakčalanska je u trećoj)
    treća zona znači da je dozvoljen parking samo tri sata
    ne znam da li okolo ima neka ulica bez zone da se preparkirate tamo
    ili ujutru pozovi parking servis i pitaj, oni rade od 7h, a od tad se i naplaćuje parking
    stvarno ne znam kako je to rešeno

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

nasa beba nije propiskila nakon zatvaranja katetera iako su je buzirali(valjda se tako kaze). Jel ima neko iskustva sa tim?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi bili jučer na kontroli u BG. Doktor je kateterićem provjerio koliki imamo mlaz i sve je kaže baš kako treba biti s obzirom da je prošlo 3,5mj od operacije. Sad smo opet mirni 2-3mj kad idemo opet na kontrolu. Sad trebamo mazati contratubexom samo jednom u danu i to dok ne potrošimo tubu do kraja
    Posljednje uređivanje od tiko : 10.04.2012. at 10:00

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milapavle prvotno napisa Vidi poruku
    nasa beba nije propiskila nakon zatvaranja katetera iako su je buzirali(valjda se tako kaze). Jel ima neko iskustva sa tim?
    Pozdrav milapavle,malo mi nije jasan ovaj vas post.Ako sam dobro razumjela vas sin nakon operacije odnosno nakon skidanja katetera nije mogao da piški pa su onda morali buzirati.Kako sada piški,što je doktor rekao na to sve?
    Vidim da ste operirani kod dr.Djordjevića,kakav je kod njega oporavak nakon operacije,da li se mora ostajati u bolnici i da li se dijete može kretati?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav milapavle,malo mi nije jasan ovaj vas post.Ako sam dobro razumjela vas sin nakon operacije odnosno nakon skidanja katetera nije mogao da piški pa su onda morali buzirati.Kako sada piški,što je doktor rekao na to sve?
    Vidim da ste operirani kod dr.Djordjevića,kakav je kod njega oporavak nakon operacije,da li se mora ostajati u bolnici i da li se dijete može kretati?
    Pozdrav zabrinuta ma,
    Kateter nije izvadjen,samo su ga zatvorili,medjutim on nije piskio. Posle buziranja,na stolu je bilo vrlo malo mokrace ali ni dalje nije piskio satima,a pio je vodu konstantno. Vraceni smo kuci sa kateterom dok ne propiski,jer po lekarima nema fizickih prepreka da ne piski. Tek sinoc posle skoro deset sati od buziranja malo je piskio i to zbog velikih napona koje je imao zbog stolice pa je sve obavio u isto vreme. Noc je takodje prosla potpuno suva,da bi jutros uz velike bolove piskio skoro petnaest minuta sa konstantnim prekidanjem mlaza. Lekari su nam skrenuli paznju da je moguce da se suydrzava zato sto ga pece.Iksreno,situacija mi se ne svidja ni malo,jer sam u bolnici vidjala decu koja sa tim nisu imala problema. Sama operacija je protekla savrseno,pored hipospadije imaoje i ventralnu curvaturu penisa.Zadovoljni smo i estetskim ucinkom,piski na novu rupicu i sto se toga tice sve je ok.Mi smo imali problema druge prirode,jer mu je prilikom uvodjenaj katetera probijen veci krvni sud koji je izazvao veliko krvarenje(hematurija) koje je trajalo 48h,i jos par dana izbacivanje krvnih ugrusaka i stare krvi. Usled tog krvarenja cevcica u pisi se zapusila tako da je izvadjena nakon dva dana,pa sumnjam da je to prerano vadjenje cevcice uzrok tome sto tesko piski.
    Sto se tice dr Djordjevica,vec sam naglasila je da u Srbiji on mnogo poznatiji i do sada nisam cula da je iko imao zamerke na njegov rad,naprotiv svi se odlucuju da ih upravo on operise.U bolnici se ostaje jedan dan,dete se moze slobodno kretati,pa cak je dozvoljeno i kupanje.Operacija se izvodi u jednom aktu za ceo zivot,nisam cula za slucajeve da je operacija morala biti ponovljena.Dr radi samo operaciju,a sve ostalo,kateter,nega,buziranje,radi njegov tim. Mi smo operisani u drzavnoj bolnici,sve vreme sam bila uz njega,ostali smo ukupno dva i po dana zbog komplikacija sa krvarenjem.

luci2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo da se i mi malo javimo. Malo smo bili u brizi proteklih dana jer nam se pojavio dodatni mlazić koji nas je totalno zbunio ali kako stvari stoje izgleda da je to ok. Dr je objasnio da je to još sve pod upalom i treba vremena dok sve dođe na svoje. Nije spominjao nikakvu fistulu a i meni se čini da je svakim danom bolje.

Tiko drago mi je da je sve ok ipak smo svi još relativno friški od operacije

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Zabrinuta ma,napisala sam opsiran post o citavom toku operacije,boravku u bolnici i doktoru ,ali iz nekog razloga on nije objavljen.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

milapavle, evo sad smo ga odobrili
    novim korisnicima moderatorice odobravaju postove

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    milapavle, evo sad smo ga odobrili
    novim korisnicima moderatorice odobravaju postove
    ok,hvala puno

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milapavle prvotno napisa Vidi poruku
    Zabrinuta ma,napisala sam opsiran post o citavom toku operacije,boravku u bolnici i doktoru ,ali iz nekog razloga on nije objavljen.
    Milapavle i mi smo imali problem kako nagovoriti sina da piški nakon vađenja katetera.Kako ga je to prvo pišanje nakon vađenja katetera bolilo poslije nije htio da piški i suzdržavao je se.Mi smo ga satima ubijeđivali da mora da piški a njega je bilo užasno strah.Na svu sreću to je trajalo samo jedan dan i to pečenje je vrlo brzo popustilo i on je se oslobodio.Moguće je da ga je strah jer ga boli,koliko ti sin ima godina,pretpostavljam da je još mali.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Milapavle i mi smo imali problem kako nagovoriti sina da piški nakon vađenja katetera.Kako ga je to prvo pišanje nakon vađenja katetera bolilo poslije nije htio da piški i suzdržavao je se.Mi smo ga satima ubijeđivali da mora da piški a njega je bilo užasno strah.Na svu sreću to je trajalo samo jedan dan i to pečenje je vrlo brzo popustilo i on je se oslobodio.Moguće je da ga je strah jer ga boli,koliko ti sin ima godina,pretpostavljam da je još mali.
    Sad ce da napuni dve godine.Na srecu propiskio je ali to cini uz velike napone i bolove.Nadam se da ce se uskoro normalizovati. Sutra bi trebalo da mu izvade cistofix.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moj sin je danas krenuo u vrtić , 15. dan od operacije....da utješim sve roditelje koje čeka operacija :D

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav chicco2,drago mi je da je sve ok,pretpostavljam da ste skinuli kateter.Da li vam je sin čitavo vrijeme imao pelenu nakon operacije ili su mu stavili vrećicu za kateter?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav chicco2,drago mi je da je sve ok,pretpostavljam da ste skinuli kateter.Da li vam je sin čitavo vrijeme imao pelenu nakon operacije ili su mu stavili vrećicu za kateter?
    imao je prvih 8 dana čini mi se pelenu, a kada su mu skinuli zavoje smo skinuli i pelenu. nije imao vrećicu nego je na cjevćici bio mali plastični dio sa kojim smo ju zatvarali i otvarali kad bi mu se piškilo. e sad to ne drži baš dobro pa mu se otvaralo stalno tako da je često bio mokar...

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo u subotu obavili drugo previjanje, doktor je zadovoljan i slijedeću subotu skidamo kateter!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi smo u subotu obavili drugo previjanje, doktor je zadovoljan i slijedeću subotu skidamo kateter!

Super bas nam je drago,i mi sutra idemo na kontrolu,mom malenom je to sve lijepo sraslo da se skoro i ne primjeti,jucer pratili kako piski,super mlaz tako da se nadam da će i doktor biti zadovoljan,svima koji su operirani zelimo sto brzi oporavak,a onima koje to ceka zelimo puno srece! Pozz

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima,
    evo da se javimo,mi obavili kontolu i sve je uredu,mazemo contratubexom dva-tri puta dnevno i za dva tjedna opet kontrola.
    Nadam se da ce se i ostali javiti sa dobrim vjestima...pozzz i sretno...

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bastrid, drago mi je da je sve u redu, mi ćemo sutra na skidanje katetera i zavoja iako se u utorak maleni popiškio. Nismo vidjeli mlaz, kateter mu je bio na kratko zatvoren jer smo luhtali guzu u gačicama, i samo mi je rekao da piški. Kad sam pogledala, sav je bio mokar. Prošlo je bez ikakvih bolova. Doktor veli da to nije ništa strašno i da bitno da ga nije bolilo.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima

Evo i nas ali sa lošim vijestima,morali smo odgoditi operaciju.Čitavu zimu sin mi je zdrav i sad se prehladi.Sljedeći termin nam je 28.5.Doktor nije mogao prije,ustvari anesteziolog ne može.Malo smo razočarani što moramo čekati još mjesec dana ali što je tu je.

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zabrinuta ma, proći će brzo tih mjesec dana. Znam da ste razočarani, i mi smo bili, ali sada smo skoro pri kraju tako da će se sve to posložiti. Samo što prije ozdravite!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •