Stranica 30 od 43 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj zabrinuta ma prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima

Evo i nas ali sa lošim vijestima,morali smo odgoditi operaciju.Čitavu zimu sin mi je zdrav i sad se prehladi.Sljedeći termin nam je 28.5.Doktor nije mogao prije,ustvari anesteziolog ne može.Malo smo razočarani što moramo čekati još mjesec dana ali što je tu je.
    Zabrinuta ma,znam da nije za utehu ali i mi smo sest puta odgadjali operaciju. Jednom je cak vracen iz operacione sale jer je anesteziolog rekao da ima upaljene krajnike. Pedijatar se sa tim nije slozio,rekao je da je potpuno zdrav i istog dana je primio dve vakcine,tako da...Veruj mi koliko god da ga cuvas,od virusa ih je jako tesko sacuvati. Nama je sad npr curio nosic i suprug je bio ubedjen da ce ga vratiti,pa ipak je operisan i sve je proslo ok. Nema pravila ali se cuvajte u svakom slucaju.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj jelenkić prvotno napisa Vidi poruku
    Bastrid, drago mi je da je sve u redu, mi ćemo sutra na skidanje katetera i zavoja iako se u utorak maleni popiškio. Nismo vidjeli mlaz, kateter mu je bio na kratko zatvoren jer smo luhtali guzu u gačicama, i samo mi je rekao da piški. Kad sam pogledala, sav je bio mokar. Prošlo je bez ikakvih bolova. Doktor veli da to nije ništa strašno i da bitno da ga nije bolilo.
    Jelenkić hvala,bit ce to sve uredu,vec sam vam pisala da se i mome malenom kateter zacepio isti dan kad smo izasli iz bolnice,pa je piskio na tek operiranog pisu,bolilo ga jest ali sve je na kraju ispalo dobro,javite kako je proslo skidanje cistofixa...sretno....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima

Evo i nas ali sa lošim vijestima,morali smo odgoditi operaciju.Čitavu zimu sin mi je zdrav i sad se prehladi.Sljedeći termin nam je 28.5.Doktor nije mogao prije,ustvari anesteziolog ne može.Malo smo razočarani što moramo čekati još mjesec dana ali što je tu je.
    Zabrinuta ma,želimo Vam brzo ozdravljenje,najbitnije je da maleni ozdravi a vrijeme ce brzo proletiti! Pozdrav!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Znam i ja da će da proleti i ovih mjesec dana.Ali jako smo razočarani jer je on jedno jako zdravo dijete u ovih 4 godine nikada nije imao temperaturu,jedini antibiotik koji je primao je ovaj zbog operacije hipospadije.Sve prehlade mu prođu za par dana.Mislili smo da će i ovaj puta biti tako jer se prehladio u ponedjeljak pa smo mislili da će da mu bude bolje za par dana ali dobio je temperaturu i upalu grla.Ali što je tu je opet moramo čekati da prođe vrijeme.Sretno svima koji se spremaju na operaciju a i na vađenje katetera.
    Jelenkić sretno danas.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Znam i ja da će da proleti i ovih mjesec dana.Ali jako smo razočarani jer je on jedno jako zdravo dijete u ovih 4 godine nikada nije imao temperaturu,jedini antibiotik koji je primao je ovaj zbog operacije hipospadije.Sve prehlade mu prođu za par dana.Mislili smo da će i ovaj puta biti tako jer se prehladio u ponedjeljak pa smo mislili da će da mu bude bolje za par dana ali dobio je temperaturu i upalu grla.Ali što je tu je opet moramo čekati da prođe vrijeme.Sretno svima koji se spremaju na operaciju a i na vađenje katetera.
    Jelenkić sretno danas.
    Mi također u 3.5 godina nismo imali nikakvu upalu grla, temperaturu itd.
    Prehlade koje su prošle trajale su dva tri dana.
    A sada.... već 15 dana od kada su nam otkazali operaciju, prehlada nikako da prođe uz sve sirupe itd....a temperature nismo uopće imali ali curenje nosa i kašalj prolazi pre sporo.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kremenko1975 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi također u 3.5 godina nismo imali nikakvu upalu grla, temperaturu itd.
    Prehlade koje su prošle trajale su dva tri dana.
    A sada.... već 15 dana od kada su nam otkazali operaciju, prehlada nikako da prođe uz sve sirupe itd....a temperature nismo uopće imali ali curenje nosa i kašalj prolazi pre sporo.
    Sretno!
    Moj sin je već sada puno bolje,nos mu ne curi a i kašalj se smanjio.Pretpostavljam da će za par dana potpuno da ozdravi.Strah me je samo jer imamo još dugo do operacije da se ponovo ne prehladi.
    Da li ste vi dobili novi termin ili čekate da vam sin ozdravi?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milapavle prvotno napisa Vidi poruku
    Zabrinuta ma,znam da nije za utehu ali i mi smo sest puta odgadjali operaciju. Jednom je cak vracen iz operacione sale jer je anesteziolog rekao da ima upaljene krajnike. Pedijatar se sa tim nije slozio,rekao je da je potpuno zdrav i istog dana je primio dve vakcine,tako da...Veruj mi koliko god da ga cuvas,od virusa ih je jako tesko sacuvati. Nama je sad npr curio nosic i suprug je bio ubedjen da ce ga vratiti,pa ipak je operisan i sve je proslo ok. Nema pravila ali se cuvajte u svakom slucaju.
    Milapavle kako je vaš sin,da li su prestali bolovi?Kako sada piški?

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Obavili skidanje katetera i zavoja, doktor je zadovoljan, piškić lijepo izgleda, bez problema mokri, ne žali se na bolove, jedino još nismo uspjeli uhvatiti mlaz. Moramo još par dana mazati Gentamicinom, uz Contratubex, naravno. Pozdrav roditeljima i mališanu iz Požege (znam da će mama pročitati).

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj jelenkić prvotno napisa Vidi poruku
    Obavili skidanje katetera i zavoja, doktor je zadovoljan, piškić lijepo izgleda, bez problema mokri, ne žali se na bolove, jedino još nismo uspjeli uhvatiti mlaz. Moramo još par dana mazati Gentamicinom, uz Contratubex, naravno. Pozdrav roditeljima i mališanu iz Požege (znam da će mama pročitati).
    Drago mi je da je sve dobro prošlo!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jelenkić drago mi je zbog vas i vašega sina!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Moj sin je već sada puno bolje,nos mu ne curi a i kašalj se smanjio.Pretpostavljam da će za par dana potpuno da ozdravi.Strah me je samo jer imamo još dugo do operacije da se ponovo ne prehladi.
    Da li ste vi dobili novi termin ili čekate da vam sin ozdravi?
    Pozdrav, malo štekam zadnje vrijeme sa forumom jer se još nismo skockali radi odgode prve operacije.
    Evo upravo nam je danas doktor dogovorio termin 18.06.

Ah, šta se može, treba čekati i gotovo

Pozdrav

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Milapavle kako je vaš sin,da li su prestali bolovi?Kako sada piški?
    Super je,hvala na pitanju.Vec smo i zaboravili sve sto je bilo,on narocito.Sledeca kontrola nam je tek za mesec dana.Piski lepo,bolova nema uopste,tragovi od operacije skoro se vise i ne vide. Izdrzite do juna,brzo ce proci i javite nam kako ste.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mi sutra idemo na kontrolu i da dogovorimo termin za operaciju.Nadamo se da će uskoro sve biti gotovo.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

nakon I dela operacije skrotalne hypospadie (januara ove godine) mom sinu je presadjena kozica iz usta (kako to zovu bukalna mukoza graft) nakon cega smo tri meseca to trebali povlaciti i izvlaciti penis nekom malom pumpicom da se to ne skupi...medjutim ipak se skupilo, i sad dr nije mogao uraditi II akt vec mu je to morao ponovo rezati i izvlaciti...(operisao ga je dr Djordjevic u Tirsovoj). ocajna sam jer mi dete mora na jesen i na trecu operaciju....da li je neko imao slicnu komplikaciju? i cime ste mazali to presadjeno tkivo iz usta izmedju dve operacije? nama je dr rekao da koristimo bilo koju hodratantnu kremu. dr nas uverava da ce se sve to srediti, samo treba ponovo to izvlaciti pumpicom, a kaze da mi to nismo dobro/dovoljno radili mada nam je pokazao kako...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

psybra, nadam se da će sve bit OK. ćitam da je dr. djordjevic dobar kirurg.
    Posljednje uređivanje od Tratina : 28.04.2012. at 23:21

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj psybra prvotno napisa Vidi poruku
    nakon I dela operacije skrotalne hypospadie (januara ove godine) mom sinu je presadjena kozica iz usta (kako to zovu bukalna mukoza graft) nakon cega smo tri meseca to trebali povlaciti i izvlaciti penis nekom malom pumpicom da se to ne skupi...medjutim ipak se skupilo, i sad dr nije mogao uraditi II akt vec mu je to morao ponovo rezati i izvlaciti...(operisao ga je dr Djordjevic u Tirsovoj). ocajna sam jer mi dete mora na jesen i na trecu operaciju....da li je neko imao slicnu komplikaciju? i cime ste mazali to presadjeno tkivo iz usta izmedju dve operacije? nama je dr rekao da koristimo bilo koju hodratantnu kremu. dr nas uverava da ce se sve to srediti, samo treba ponovo to izvlaciti pumpicom, a kaze da mi to nismo dobro/dovoljno radili mada nam je pokazao kako...
    Mi smo kod dr Đinovića radili to presađivanje kožice iz usta i tri puta dnevno smo mazali Bekutan kremom.Pumpicu nismo koristili.Sve je dobro završilo.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tratina i buba mara, hvala vam na podrsci i informacijama!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jel iko ikad ovde kod nas iti pokušao napraviti rekonstrukciju kožice nakon operacije hypospadije a da to nije obrezivanje? Čitam po netu knjige i članke i po njima mogućnost komplikacija je svedena na nekih 8% (i to kod težih oblika hypospadije ako je ostalo dovoljno kožice za rekonstrukciju). U americi vam daju da birate šta hoćete. Đinović savjetuje obrezivanje svakome i njemu nije jasno zašto sam ga uopče pitala za rekonstrukciju kožice. Ima li itko kakvu informaciju? Jel se itko ikad raspitivao o tome prije operacije hypospadije? Jel to najbolje onda obavit kod estetskog kirurga?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi smo mjesec dana nakon prve operacije kod dr.Đinovića dobili vakum pumpicu (cjevčicom spojene dvije šprice,jedna je bila na potezanje a druga nije imala dio za potezanje i nju smo tebali stavljati na pišu) kojom smo morali 2xdnevno izvlačiti pišu tj. raditi umjetnu erekciju tako da se novonapravljeni kanalić razvlači. Pišu smo morali mazati 5xdnevno contratubexom. Pumpicu smo koristili mjesec dana.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Eto, nakon trece operacije koja nam je bila prije dva mje,danas su mom sinu radili meamotomiu!Ja bih zamolila gospodu "Tiko" ako je ikako moguce da uspostavimo kontakt,moze preko maila,tel,ili skypa!Bila bih vam neizmjerno zahvalna jer nas slucaj je slican skoro identican vasem!Nas mail:brani7@hotmail.com
    Unaprijed zahvaljujem!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mango možete mi se javiti na mail: hypo2006@gmail.com

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tiko, hvala na odgovoru! evo danas smo bili na kontroli, sledeca operacija tek na zimu...do tada i dalje izvlaciti pumpicom, a za mazanje kaze da sada nije bitno jer mu je on izvadio tu kozicu, a sledeci put ce mu u jednom aktu staviti drugu i raditi kanal, koliko sam shvatila...mada vise nista ne znam i ne mogu da razmisljam.... dr kaze da mu se nikada do sada nije desila ovakva komplikacija, tj. da se skupi to presadjeno tkivo i smatra da je to zbog toga sto nismo dovoljno vukli (mada smo radili sve kako nam je rekao...). svesna sam da uvek postoji rizik da kod odredjenog procenta slucajeva dodje do komplikacija, i eto nama se desilo...samo mi je uzasno sto krivim sebe za sve ovo...a jos uvek se nisam ni oslobodila osecaja krivice sto mi je sin rodjen sa ovom anomalijom...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

samo mi je uzasno sto krivim sebe za sve ovo...a jos uvek se nisam ni oslobodila osecaja krivice sto mi je sin rodjen sa ovom anomalijom...
    nemoj tako psybra. znaš da nisi ništa kriva. još uvijek se ne zna uzrok nastanka hypospadije. pretpostavlja se da je nasljedno... kao uz mogućnost nekih vanjskih utjecaja (ja sam čitala da soja može imati veze sa tim) ali ništa se oko toga još ne zna.
    nemoj se brinuti. tvoj malac će do slijedećeg ljeta imati lijepog pišulinca i svi vaši problemi biti će zaboravljeni.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

psybra definitivno griješiš što sebe okrivljuješ što ti dijete ima hipospadiju. Uzrok nastanka hipospadije se još ne zna, nagađanja postoje ali ništa nije točno definirano. Nitko ne želi da mu dijete ima bilo kakvu dijagnozu, svi želimo da su nam djeca zdrava al kad se nešto ovakvo i dogodi tu smo da svojoj djeci pomognemo kako najbolje znamo i možemo, tako si i ti postupila i dala ga u ruke doktoru kojem vjeruješ. Tako smo i svi mi ostali postupili. Nemoj gubiti snagu i energiju okrivljujući sebe jer time ustvari samo tvoje dijete gubi jer nema 'full' mamu (nadam se da shvaćaš što želim reći, iscrpljuješ se psihički a od toga nemaš nikakve koristi, ne možeš ništa promjeniti jer je hipos. tu).
    Što se tiče komplikacija koje imate zašto ne odeš kod dr.Đinovića po drugo mišljenje....bez obaveze. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Tratina i tiko, hvala vam na podrsci i mudrim recima. Sve ja to svesno znam i trudim se biti pozitivna, ali naidju tako teski momenti...
    I sama sam razmisljala da odemo kod drugog dr sada na pregled, ali kad dr Djordjevic ovde u Srbiji vazi za najstrucnijeg...verovatno bi nam se ovo desilo bez obzira na izbor lekara...ne znam, cudno je to, ali iskustvo mi je pokazalo da kad god covek hoce nesto da izbegne, i trazi nesto drugo, trece...na kraju ga ipak to isto doceka. Neka karma, sta li je...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ali iskustvo mi je pokazalo da kad god covek hoce nesto da izbegne, i trazi nesto drugo, trece...na kraju ga ipak to isto doceka. Neka karma, sta li je...
    Pa kad bi ovo iskreno i vi mislili onda ne biste išli kirurgu za kojeg smatrate da je najbolji. Ako stvarno to mislite onda trebate samo malo stranica iza prokopat ove teme i vidjet da stvarno nije tako. Da se ne lome koplja oko ovoga što sam rekao, ne mislim da morate ići po drugo mišljenje. Za vaš slučaj mi se čini da dr. Đorđević ima plan kojeg se drži, što se ne može reć za svakog kirurga koji se spominjao na ovoj temi. A kao što sam par puta ponovio, ako se smatra najboljim u Srbiji to vjerojatno nije bez razloga.

Tratina jedino što sam našao, sad ne znam jeste li i vi to našli je ovo http://www.hypospadias-surgery.com/engl_faq_3.html
    Ovaj kirurg operira u nekoliko država, mislim da je i Mađarska među njima, pa osim ako niste sigurni da vas dr. Đinović nije krivo shvatio kod vašeg upita onda možda da pitate ovog kirurga ? A za iskustva kod tog kirurga ne znam i koliko se sjećam nitko na temi do sada nije rekao o tome. Možda da upitate dr. Đorđevića kad ste bili spremni na mogućnost kod dr. Đinovića u Beograd koliko sam ja shvatio ?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Anonimni, hvala na komentaru i savetu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mi smo napokon zakazali operaciju za 14.05. i nadamo se da neće biti odgađanja.Valjda će uskoro sve biti gotovo.Psybra,nemojte klonuti duhom,biće to sve na zimu gotovo.Srećno svima koje čeka operacija a vama koji ste to završili da se ne desi neka nova komplikacija.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Anonimni,
    dr. Đinović nam kaže da već sada kroz 5. mjesec moramo napraviti rezervaciju za operaciju u 10. mjesec. Zvala sam dr, Đorđevića, ali njega nema do kraja svibnja (bar mi je tako rekla njegova glavna sestra). Uz to, koliko sam mogla dobiti informacija od njegove glavne sestre je da se svi nakon hypospadije obrezuju.
    Inače, Đinović nam je rekao da je to moguće ali da ne zna kako će to estetski izgledati (????).
    Na ovoj stranici koju si linkao sam i vidila tu mogućnost rekonstrukcije prepucija. Inače, doktor koji to operira se zove Ahmed Hadidi i kontaktirala sam i njega. Problem s njim mi je šta je oporavak nakon operacije teži (ležanje u krevetu par dana) i jaki bolovi su prisutni, a sve to sa prepucijem mi ne vrijedi rizika i bola.

Što se tiče rekonstrukcije prepucija, malo sam švrljala netom i naišla na neke statistike koje su jako obečavajuće. Čak i kod dečkića koji su imali teže stupnjeve hypospadije, vrlo uspiješno se to napravi. Komplikacije su jako rijetke i najčešće su u vidu fimoze (koja se opet riješi obrezivanjem). Metoda rekonstrukcije prepucija se radi po nekoj King-blabla (zaboravila sam ) principu i kao što možeš vidjeti na toj stranici, rezultat je sasvim normalan neobrezani pišulinac...

Ali, naravno, ta stvar sa rekonstrukcijom prepucija mi nije najvažnija stvar. Samo bih voljela, ako je to moguće, da se napravi. I voljela bih to napraviti kod dr. Đinovića ali izgleda da je on slabo informiran po tom pitanju... Šteta.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

evo za one koje zanima sačuvanje kožice nakon operacije hypospadije
    http://cirugiauretra.grupoaulamedica...que1/b1_16.pdf

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

evo da se i ja javim nakon druge operacije,dakle malac je operiran 23.4,kod dr. Đinovića(za one koji nisu čitali prijašnje postove)...operacije je protekla u redu i bez komplikacija,sam oporavak isto tako,bez nekih velikih problema,3 dana poslije operacije nije baš htio previše hodati kao obično,više je mirovao,kateter je imao 15 dana ( do jučer ) , ali od nedjelje je bio zatvoren i od nedjelje malac piški samostalno...2-3 dana se je malo suzdržavao koliko je mogao jer ga je vjerojatno peckalo ili mu je bilo neobično,ali evo sada iz dana u dan sve bolje i bolje... sada slijedi samo redovito mazanje i to je to... za dr. Đinovića i Nikolu Stanojevića i cijeli tim i Bel Medic samo pohvale,nema se šta reći na sve...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Malawi baš mi je drago da vam je sve dobro prošlo. Sad samo mazati i kontrolirati.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Malawi molim te da se javiš na mamadjecaka@yahoo.com ili privatnom porukom!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Malawi drago mi je da je sve dobro završilo!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malawi drago mi je da je sve dobro prošlo.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tanja 2612 sretno na operaciji!Javite se!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj malawi prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim nakon druge operacije,dakle malac je operiran 23.4,kod dr. Đinovića(za one koji nisu čitali prijašnje postove)...operacije je protekla u redu i bez komplikacija,sam oporavak isto tako,bez nekih velikih problema,3 dana poslije operacije nije baš htio previše hodati kao obično,više je mirovao,kateter je imao 15 dana ( do jučer ) , ali od nedjelje je bio zatvoren i od nedjelje malac piški samostalno...2-3 dana se je malo suzdržavao koliko je mogao jer ga je vjerojatno peckalo ili mu je bilo neobično,ali evo sada iz dana u dan sve bolje i bolje... sada slijedi samo redovito mazanje i to je to... za dr. Đinovića i Nikolu Stanojevića i cijeli tim i Bel Medic samo pohvale,nema se šta reći na sve...
    Sretni smo da je sve dobro proslo! Pozz

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tanja 2612 sretno! Javite se sa dobrim vjestima!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Dragi moji,

evo prošlo je dosta vremena kako nisam bio na forumu i neznam što se kome izdogađalo, ali sada imam jednu vijest za sve vas koji imate isti ili sličan problem. Tri mjeseca je prošlo od operacije moga sina. Nije se pojavila fistula i skoro sve je super. Poslije skidanja zavoja i "oslobađanja" piška, dva puta smo biili kod doktora na pregledu i on je bio zadovoljan, a moram priznati i mi smo bili, ali strah od nekakvog pogoršanja stvari je uvijek prisutan. Što se događalo sa piškom je to da mu je mlaz bio sve tanji i tanji, a pritisak sve jači kroz ova tri mjeseca. Naravno naša zabrinutost je bila veća jer smo se bojali da ćemo morati opet na nekakvu "malu" operaciju za proširenje, sve do jučer kada smo opet zadovoljni roditelji i znamo da nije uzalud bio sav trud i strah koji smo prolazili.
    Jučer smo bili na pregledu u BG kod dr. Đinovića i sam je vidio da je sada mlaz dosta tanak jer je mali piškio pred njim. Napravio mu je ultrazvuk pregled i sa metalnim štapićem mu je proširio rupicu. Izgledalo je to pomalo grozno i mali se derao kao vol, mislim više od straha nego zbog boli, i naravno morali smo ga držati na krevetu dok se to obavljalo. Trajalo je svega 15 sekundi i brzo je završilo. Doktor je rekao da se nerijetko pojavljuju tzv. priraslice (mislim da je tako rekao) u kanalu i da one stanje mlaz, ali da kanal ima svoju širinu i nije problem u kanalu. Čekali smo prvo piškenje i stvarno mlaz mu je normalan. I sam doktor je rekao da neće biti nikakvih operacija dodatno i da je sve super. Tako da Vam evo iz našeg iskustva mogu savjetovati da neprekidate odnos sa Đinovićem i da se čujete snjim i dogovorite što i kako i svakako nemojte odgađati problem.

Sretno svima. Ukoliko imate pitanja smo dajte, rado ću Vam reći naša iskustva iz BG i dati odgovore.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Roditelju, drago mi je da vam je sad sve OK. Našem sinu je dr.Đinović na zadnjoj kontroli malim stenom provjerio prohodnost kanalića, isto je trajalo par sekundi, i sve nam je super.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i nas na forumu.Operacija je iza nas. Sve je prošlo kako treba,zadovoljni smo i nadamo se da se neće pojaviti neka komplikacija.Za sada je sve OK,mali se dobro oporavio,trčkara po kući kao da ništa nije ni bilo. Za 10 dana imamo prvu kontrolu pa ćemo da vidimo je li sve OK.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Lipo je vidit ovako puno dobrih vijesti

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozdrav svim forumašima! Moj sin je operiran zbog hipospadije prije godinu dana na Rebru, rupica mu je bila blizu testisa a operirao ga je prof. Luetić i pišulinac je sada odlično. Išli smo u jednom navratu na dilataciju iako sin nije imao nikakvih tegoba, ali to ponekad rade da sprječe sužavanje. Uglavnom pohvalila bi doktore i sestre tamo, svi su bili ljubezni. Malo sam tražila na netu, je li zna netko da li dečki imaju problema kasnije sa impotencijom? Nisam se tad sjetila pitati dr

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Zaboravila sam napisati, da mi nemamo problema s tim sada, često ima erekcije kod kupanja, ali ne znam da li ima problema kasnije, kad su stariji? Ili sa slabijom plodnosti?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Evo da se i ja javim s našim iskustvom. Već dugo pratim ovaj forum i zahvaljujući njemu, saznali smo za dr. Đinovića. Hvala Bogu i vama roditeljima!
    Moj sin je imao skrotalnu hipospadiju te su mu bile potrebne dvije operacije. Obje smo obavili u Beogradu i nismo nimalo pogriješili.Prva je bila prošlog ljeta, a druga prije nepuna tri mjeseca. Sve je prošlo baš onako kako i drugi opisuju, da ne ponavljam.
    Željela bih istaknuti ono što je nas vrlo uplašilo nakon druge operacije- naime, nakon skidanja katetera, već pri prvom mokrenju pojavila su se dva mlaza! Naravno da smo odmah pomislili kako operacija nije bila uspješna, jako smo se uplašili. Odmah smo zvali doktora koji nam je rekao da se ne brinemo te da će taj šav (jer puštalo je na šavu) zarasti.Tako je i bilo. Doktor mu je pišonju opet zamotao i išli smo svaka 3-4 dana na previjanje te je nakon nekih 15ak dana šav zarastao i eto- sve je ok. Imamo jedan lijepi snažni mlaz! Još me malo zabrinjava što još uvijek postoji mala oteklina, iako će sad već biti tri mjeseca od operacije. Je li netko imao takav slučaj?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj marieta prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam napisati, da mi nemamo problema s tim sada, često ima erekcije kod kupanja, ali ne znam da li ima problema kasnije, kad su stariji? Ili sa slabijom plodnosti?
    Ako je operacija uspiješno napravljena, problema sa erekcijom ne bi trebalo bit.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Maama mislim da je tri mjeseca kratko razdoblje.Možda da pošaljete Mail Đinoviću on će vam najbolje znati.
    Drago mi je da ste se riješili hipospadije!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

I ja mislim da ne bi trebalo biti probema kasnije ako ih sad nema. Drago mi je da vam je sve dobro. Mi smo upoznali sve njih gore kad smo bili, prof.Luetić se čini kao dobar dr.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj maama prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja javim s našim iskustvom. Već dugo pratim ovaj forum i zahvaljujući njemu, saznali smo za dr. Đinovića. Hvala Bogu i vama roditeljima!
    Moj sin je imao skrotalnu hipospadiju te su mu bile potrebne dvije operacije. Obje smo obavili u Beogradu i nismo nimalo pogriješili.Prva je bila prošlog ljeta, a druga prije nepuna tri mjeseca. Sve je prošlo baš onako kako i drugi opisuju, da ne ponavljam.
    Željela bih istaknuti ono što je nas vrlo uplašilo nakon druge operacije- naime, nakon skidanja katetera, već pri prvom mokrenju pojavila su se dva mlaza! Naravno da smo odmah pomislili kako operacija nije bila uspješna, jako smo se uplašili. Odmah smo zvali doktora koji nam je rekao da se ne brinemo te da će taj šav (jer puštalo je na šavu) zarasti.Tako je i bilo. Doktor mu je pišonju opet zamotao i išli smo svaka 3-4 dana na previjanje te je nakon nekih 15ak dana šav zarastao i eto- sve je ok. Imamo jedan lijepi snažni mlaz! Još me malo zabrinjava što još uvijek postoji mala oteklina, iako će sad već biti tri mjeseca od operacije. Je li netko imao takav slučaj?

Pozdrav svima,evo i ja da se kratko javim,maama mi smo operirani 19.03. i nama je još uvijek otečeno i crveno,kad smo bili na kontroli prije tri tjedna dr je rekao da je to normalno,sutra idemo opet na kontrolu,cini mi se ucestalo prema ostalim forumasima,da imamo te kontrole ali evo ja sam zadovoljna jer je sve ok a i mirnija sam kad ga pregledaju,mali uredno piški samo da jos ta oteklina prodje i bit ce sve ok...javimo se poslije kontrole...pozdrav i sretno!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Bastrid prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,evo i ja da se kratko javim,maama mi smo operirani 19.03. i nama je još uvijek otečeno i crveno,kad smo bili na kontroli prije tri tjedna dr je rekao da je to normalno,sutra idemo opet na kontrolu,cini mi se ucestalo prema ostalim forumasima,da imamo te kontrole ali evo ja sam zadovoljna jer je sve ok a i mirnija sam kad ga pregledaju,mali uredno piški samo da jos ta oteklina prodje i bit ce sve ok...javimo se poslije kontrole...pozdrav i sretno!
    Mi idemo jednom mjesečno, i isto tako sam zadovoljna i mirnija kada obavimo kontrolu.
    Bastrid sretno sutra!
    Pozdrav svim forumašima....
    Jelenkić napokon sam se i ja registrirala, znaš o čemu govorim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •