Stranica 32 od 42 PrviPrvi ... 223031323334 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima
    Da li je se netko možda čuo sa Dr.Đinovićem nedavno?Slali smo mu snimke zbog kontrole ali nam još uvijek ništa ne odgovara.
    Tinchy32 kako je tvoj sin?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima! Vidim da su neki roditelji pisali da imaju kontrole krajem kolovoza kod dr. dinovića, mi također a nemožemo ga dobiti ni na mob. a na mail nije odgovorio. Jeste vi uspjeli dogovoriti trermine?

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bio je na odmoru prošli tjedan,jučer se vratio,mi bili na kontroli.A mi imamo tu fistulicu ,negdje na šavu nam ide mlaz i veli dr da će se 99% zarasti.Nadam se iskreno da hoće,al moramo barem 1x tjedno dolazit u BG,bili smo prošli tjedan,bili jučer i opet u ponedjeljak idemo

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Trency, gdje je kod vas bila rupica, jel malo ispod vrha ili negdje dalje. I molim te koliki je taj rez na kojem se pojavila rupica? Jer mi nije jesno ako je u većini slučajeva samo malo pomicanje kako se na tako kratkom šavu pojavi flistula.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Tinchy
    Imao sam i fistulu koja nije zarasla i koje (dvije) su zarasle.
    Vjerojatno vam je doktor rekao da naučite sina da pronađe poziciju sa prstom na fistuli da mu ništa ne curi kroz fistulu dok mokri. Dakle da me sve curi kroz meatus na vrhu i da ništa ne propusti kroz fistulu sa prstom na njoj. Meni se čini da mi je to pomoglo dosta.
    To bi trebalo i najgorem slučaju barem suzit fistulu. A ako je fistula na početku dovoljno mala i ako primjećujete poboljšanje na tome onda će se vjerojatno zatvorit. Recimo svakih 5-7 dana da se smanjuje i da manje curi.
    Barem je tako meni bilo.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
    Tinchy
    Imao sam i fistulu koja nije zarasla i koje (dvije) su zarasle.
    Vjerojatno vam je doktor rekao da naučite sina da pronađe poziciju sa prstom na fistuli da mu ništa ne curi kroz fistulu dok mokri. Dakle da me sve curi kroz meatus na vrhu i da ništa ne propusti kroz fistulu sa prstom na njoj. Meni se čini da mi je to pomoglo dosta.
    To bi trebalo i najgorem slučaju barem suzit fistulu. A ako je fistula na početku dovoljno mala i ako primjećujete poboljšanje na tome onda će se vjerojatno zatvorit. Recimo svakih 5-7 dana da se smanjuje i da manje curi.
    Barem je tako meni bilo.
    Hvala na odgovoru, ali mi nije jasno kako objasniti djetetu od 18 mjeseci da drži prst na fistuli kad piški.
    Ali ne treba paničiti, treba se nadati da će sve proć bez tih flistula pa ako ih i bude onda ih rješavat.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moj sin je imao fistulu a bio je operiran u Rijeci.Mi smo mu stikali fistulu dok je piškio ali ga je onda bolilo.Njemu je bio preuzak mokraćni kanal pa ga je zato bolilo kad je piškio.Kad je kanalić dovoljno širok ima šanse da fistula zaraste.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da,zato i moramo tako lesto u BG jer je dr reko da mora bit prohodan kana a da to mora provjeavat..ja se nadam nadam da će zarast,baš sam u bedu..a ovo mu je sve ostalo tao fino zaraslo da je to čudo jedno,još da nema ovog ja bi bila preprezadovoljna

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    da,zato i moramo tako lesto u BG jer je dr reko da mora bit prohodan kana a da to mora provjeavat..ja se nadam nadam da će zarast,baš sam u bedu..a ovo mu je sve ostalo tao fino zaraslo da je to čudo jedno,još da nema ovog ja bi bila preprezadovoljna
    A baš mi je žao, ali moraš mislit pozitivno. Evo mi s malcom idemo 09.10. na operaciju, ima glandularnu hipospadiju i otvor mu je malo ispod vrha glavića. Čak su i neki doktori govorili da otvor ne treba ni dirati, samo kožicu sredit. Kad smo bili kod Đinovića i on je rekao da nije siguran treba li dirat otvor ali ipak misli da će trebat, jer kad smo prevukli kožicu preko glavića ona se zakrivljuje prema dole. I uvjeravao nas je da je to njemu rutinska operacija, a kad smo ga pitali za moguće komplikacije samo se malo nasmijao. I onda taman pred našu operaciju vidima da se kod Vas malo zakompliciralo pa nam frka. A ne sjećam se u posljednje vrijeme kad se netko javio da ima komplikacije a da je radio operaciju u Beogradu. Ali sam siguran da se mora mislit pozitivno.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ma naravno tatice,pozitivno treba misliti.mi smo nažalost imali taj peh da nam je sve krenulo krivo od početka,možda je sve ovo zbog toga jer su morali mu maknut cistofix mi stavit kateter dolje odmah drugi dan,možda se tad nešto desilo il navečer isti dan kad su morali stavit drugi kateter -tko bi znao..baš nas prati nesreća od početka al ja ipak mislim pozitivno..još se nadam da bude sve u redu ida će se možda stisnut.A inek vas tješi mislo da je dolje sve tako ležerno,svi su super i ljubazni ,skroz je drugi pristup.Nek vas ne bude frka,to ne znači da bude i vama tako,mislim da sam ja skoro jedina kojoj se tak zakompliciralo s djetetom tu na forumu

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

evo i mi smo u beogradu 24.09. bit ćemo tamo nekih 10tak dana. ako je neko tamo u to vrijeme slobodno neka se javi.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mi smo u beogradu 24.09. bit ćemo tamo nekih 10tak dana. ako je neko tamo u to vrijeme slobodno neka se javi.
    Tratina jesi na operaciji ili? Mi smo na operaciji 09.10.,a činimi se da su nam dječaci s istim problemčićem! Hip.otvor koji milimetar od vrha. Našem dečku će tad bit točno 19 mjes.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tratina, ako ste danas na operaciji puno sreće i mislimo na vas.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tatice, na operaciji smo 24.09. imamo jako malu hypospadiu, ali smo i to odlučili riješit. otvor je maltene na vrhu samo je nagnut... uglavnom, malo ali eto, čujem da ima dečkiju kojima to bude kompleks posli pa smo to odlučili riješit. bit ćemo u beogradu tamo negdi do 6-7.10. dok ne završimo sa ove dvije kontrole. Naš malac će imati 1god i 10 mjeseci. Sad se nadamo da se ne prehladi pa da možemo to riješit bez odugovlačenja.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tatice, na operaciji smo 24.09. imamo jako malu hypospadiu, ali smo i to odlučili riješit. otvor je maltene na vrhu samo je nagnut... uglavnom, malo ali eto, čujem da ima dečkiju kojima to bude kompleks posli pa smo to odlučili riješit. bit ćemo u beogradu tamo negdi do 6-7.10. dok ne završimo sa ove dvije kontrole. Naš malac će imati 1god i 10 mjeseci. Sad se nadamo da se ne prehladi pa da možemo to riješit bez odugovlačenja.
    Tratina gotovo identičan problem je i kod nas! puno sreće, evo naš malac sad lagano prehlađen, a i mi se nadamo da ćemo to rješit 09.10. svakako puno sreće i javi kako je sve prošlo, a možda se i vidimo!

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Može jedno pitanje,svi vi kojis te bili na operaciji u BelMedic ,jeste li dobili račune?ja sam od svoje firme dobila neku malu pomoć pa im treba račun ,a mi ga nismo dobili...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja mislim da sam svaki put dobio račun tamo, a bio sam na pregledima u Bel Medicu većinom.
    Zadnji put kad sam bio u 12. mjesecu prošle godine na nekakvoj mini intervneciji nazovimo to tako, sam siguran da sam dobio račun. Baš se točno sjećam.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Anonimni e daj mi molim te još reci il na pp kak su tebi riješili fistulu?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dakle priča ide ovako.
    Ovaj dio nisam napisao na forumu (do sada).
    Meni je prof. Perović rekao da su moj slučaj potrebne intervencije u 2 akta, dakle 2 operacije.
    Nakon prve je rekao da su učinili sve i da mi druga nije potrebna. Komentirao je kako to kod njih se zna dogodit jer tek kad naprave par rezova i "otvore pacijenta" onda vide o čemu se radi po mogu odlučit drugačiju metodu.
    Na zadnjem prematanju su primijetili fistulu.
    U svakom slučaju to su riješili operacijom. Zapravo dvije operacije još su im trebale - nije im uspjela prva(dakle sve skupa 3 kod njih). Nakon druge su još radili nekakve dodatne intervencije na pregledima, šivali su i takve stvari kako bi barem suzili no konačan cilj nisu uspjeli.

Kroz fistulu koju su operacijom zatvarali je išlo dosta urina, ako nisam držao prstom. Rekao bi barem 90% je išlo. Bilo je malo bolje ako sam kateterom pročačkao uretru prije nužde(dali su mi za doma nekoliko katetera). No naučio sam držat prst i išlo je 0% onda . Samo da kažem sada oko tog držanja prstom - ne znam je li presudno ili ne, ja sam to radio jer su mi savjetovali, ali veći razlog je bio jer mi je bilo jednostavnije i praktičnije obavljat nuždu na taj način. Oni su komentirali prije treće operacije da se dosta suzila ta fistula, a sad je li to od tog držanja prstom, je li radi vremena ili se to njima činilo - ne znam.

Ova fistula koja se zatvorile same od sebe mi se pojavile nakon treće operacije i drugog pokušaja. Naime oni su mi govorili da bi bilo dobro da jednom dnevno obavljam nuždu na klasičan način da mi uretra i sve pročisti od sperme jer mi to može stvorit infekciju. I ja sam išao obavljat nuždu, no ona cjevčica koju sam imao u penisu se zaštopala bila od nečega (možda kakva krasta je ušla ili nešto) i onda je urin doslovno probio negdje sa strane.

Ta fistula je bila puno manja od one koju su operirali i za nju su mi garantirali da će se zatvorit sama. Još su komentirali među sobom da urin nije probio na staro mjesto (mjesto gdje je bila fistula) i nego je našao put tamo gdje imam tanju kožu. Onaj suprapubični kateter sam trebao nosit 5 i pol tjedana da budu sigurni da je sve ok.

Uglavnom kod mene su te obje operacije trajale svaka po mislim barem 3 sata.
    Oni su prvo rekli da bi se moglo samo zatvorit, no bili su rezervirani jer su isto tako planirali operaciju. Govorili su isto da bi to moglo u lokalnoj anesteziji (i da bi trajalo kratko), no kasnije su rekli da će ipak biti opća anestezija. Ja osobno mislim da im to dosta ovisi od slučaja do slučaja.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi smo imali dvije operacije kod dr.Đinovića i obje smo mu platili u Eurima u sobi nakon operacije....račun nismo dobili niti smo tražili. Bili smo na cca 15tak kontrola između dviju operacija i nakon zadnje operacije i nikad nismo ništa više morali platiti. Kontrolu su nam jednu ili dvije evidentirali na papir i više nikad ništa, samo nam je uvijek dr. rekao kad da mu se javimo mailom za dogovor za slijedeću kontrolu.
    Posljednje uređivanje od tiko : 07.09.2012. at 14:41

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav svima,
    i ja sam još jedna mama u nizu čiji sin ima hipospadiju, gdje obavit operaciju? Može li mi netko poslat kontakte od doktora Đinovića?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja bi osobno preporučio dr. Đinovića.
    Njegov kontakt je djinovic@gmail.com

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo kontakt mail za dr. Djinovica
    Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi osobno preporučio dr. Đinovića.
    Njegov kontakt je djinovic@gmail.com

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tratina sretno i od nas! Želimo brz oporavak ! Pozz

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tatice, bastrid, hvala sto ste mislili na nas. evo mi smo jucer obavili operaciju. sve je u redu proslo. danas smo izasli. prekosutra imamo prvu kontrolu. malac nosi kateter pa cemo u beogradu ostat jos 14 dana. tatice, ako ti ista zatreba, slobodno se javi.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tatice, bastrid, hvala sto ste mislili na nas. evo mi smo jucer obavili operaciju. sve je u redu proslo. danas smo izasli. prekosutra imamo prvu kontrolu. malac nosi kateter pa cemo u beogradu ostat jos 14 dana. tatice, ako ti ista zatreba, slobodno se javi.
    Bravo bas sam sretna da je sve uredu,nadam se da će i dalje sve biti oki doki...pusa hrabrom dečku!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A tako nam je drago, brz oporavak! Mi se spremamo mada nam je malac nemogu reć prehlađen nego po noći par puta zakašlje nezna iskašljat i to nam se vuče već 20-tak dana, pa smo skroz napeti, kontroliramo kod pedijatrice al nikako se toga rješit! Idući tjedan vadimo nalaze.
    Ugodan boravak i brz oporavak i čujemo se.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tratina drago nam je da je operacija protekla ok i želimo vam brz oporavak.
    I mi smo se evo vratili sa još jedne kontrole iz Beograda i sve je ok.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tratina super da je sve ok..brz oporavak i uživajte u Beogradu,ima se svašta za vidit .Mi idemo sutra na kontrolu,nama se fistula nažalost nije zatvorila i baš me zanima kaj bu sutra reko dr ..Baš mi je bed zbog svega.Inače sam pimpi izgleda super,pedica se naša skroz iznenadila ,al samo da se ta rupica stisne bilo bi fnatastično,samo sad više uopće nemam nadu i mislim da nas ipak čeka još jedan zahvat.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala svima na podrsci tinchy, drzim vam fige da ce to sve proc bez operacije. inace, moj mali je super. ne tuzi se na bolove. ponekad kad spava pa se okrene na prsa zna malo zagrintat, ali uglavnom je sve ok. malo smo se prehladili. ima dosta sekreta iz nosa, ali je sekret bistar tako da se ne brinemo oko toga. a i pokriveni smo sa ovim antibiotikom. od jucer ima malo tvrdju kakicu. danas cemo sljive tamanit ) pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Baš super Tratina što Vam sve ide o.k.
    Ako ti nije problem možeš li nam opisati dan operacije, znači dođe se oko 7 u kliniku i kao to dalje izgleda, i jel ostaneš sama s malim nakon operacije ili može i tata bit s vama u klinici?
    I gdje je taj kateter pozicioniran, jel mu smeta u hodu i igri jer ipak je klincima oko 1,5 godine pa im je teško objasniti, malo me strah da ne počme čupkat kateter.
    Kako ste rješili smještaj u Beogradu, privatan stan ili hotel?
    Evo i nama se bliži 09.10. i operacija pa se malo raspitivamo o detaljima.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tratina super da vam je tako.bolje tvrša stolica nego rijeđa jer je onda s ranom teže da se ne zaprlja..a kaj se tiče bolova tako je i nekad kod nas bilo kad je spavao i okretao se pa je znao malo zakmečat..najgor je iza vas

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

evo tatica mogu i ja ako nije bed,nama još nije ni dva mj od op,mi smo imali privatan stan,5 min od klinikei super nam je bilo..a u kliniku smo došli u 7,uzeli su podatke i smjestili nas u sobu koja je u biti intenzivna i tik je do operacijske sale..sestra nam je domnijela njihovu spavačicu,presvukli smo ga i tada su počeli dolaiti anesteziologi dr Đinović ,dobili smo i sirup koji ga je jako brzo omamio i umirio,baš mi je bilo milo gledat ga takog.Brzo nakon tog došla je sestra i utela ga a mi smo otišli.Išli smo u šetnju radije nego da čekamo u klinici.nakon 2 sata došli smo natrag i čekli još sat i po,u tom periodu nam je sestra došla reć kako sve ide dobro ,a kad je bilo gotovo došli su po nas pa sam bila uz njega kad se budio.buđenje je bilo ok jedino je bio žedan i htio si je braunilu iščupat al nekako smo to prebrosili,Nije ga niš boljelo,većinu dana je prespavao pa su tata i stariji sin joji je bio s nama tamo otišli malo na stan dok se odmorio,i kasnije su bili s nama skroz do navečer,Vi možete tražit da budete skupa makar onda vas stave u apartman i mislim da se to dodatno plaća.Što se tiče katetera,cistofix je ispod pupka ,negdje par cm niže i taj dan dijete leži pa je i cistofix spojen na vrećicu koja je na krevetu,a oni ga malo fixiraju s trakicom da si baš ne počupa.kako se nama s tim zakompliciralo i stavili su nam drugi dan katetr kroz pišu i onda je taj dan imao isto na vrećicu i drugi dan su nas tako poslalai doma,malo smo se nanašali s tom vrečicom,a kad smo ga presvlačili dosta je bio nemiran i plakao je jer ga je više bilo starh nego ga je boljelo a i peklo ga je ispod testisa ono gdje smo mu ljepili kompresu da mu se rana ne zaprlja od kakice.drugi dan s nam maknuli vrećicu i kateter stavili u drugu pelenu,znači imao je pelenu preko pelene i to je bilo super jer nije mu niš smetalo i mogo se slobodno igrati..sve u svemu nije strašno uopće ,brzo to sve prođe.meni se nije ni uz ove naše komplikacije previše zamjerilo ..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    evo tatica mogu i ja ako nije bed,nama još nije ni dva mj od op,mi smo imali privatan stan,5 min od klinikei super nam je bilo..a u kliniku smo došli u 7,uzeli su podatke i smjestili nas u sobu koja je u biti intenzivna i tik je do operacijske sale..sestra nam je domnijela njihovu spavačicu,presvukli smo ga i tada su počeli dolaiti anesteziologi dr Đinović ,dobili smo i sirup koji ga je jako brzo omamio i umirio,baš mi je bilo milo gledat ga takog.Brzo nakon tog došla je sestra i utela ga a mi smo otišli.Išli smo u šetnju radije nego da čekamo u klinici.nakon 2 sata došli smo natrag i čekli još sat i po,u tom periodu nam je sestra došla reć kako sve ide dobro ,a kad je bilo gotovo došli su po nas pa sam bila uz njega kad se budio.buđenje je bilo ok jedino je bio žedan i htio si je braunilu iščupat al nekako smo to prebrosili,Nije ga niš boljelo,većinu dana je prespavao pa su tata i stariji sin joji je bio s nama tamo otišli malo na stan dok se odmorio,i kasnije su bili s nama skroz do navečer,Vi možete tražit da budete skupa makar onda vas stave u apartman i mislim da se to dodatno plaća.Što se tiče katetera,cistofix je ispod pupka ,negdje par cm niže i taj dan dijete leži pa je i cistofix spojen na vrećicu koja je na krevetu,a oni ga malo fixiraju s trakicom da si baš ne počupa.kako se nama s tim zakompliciralo i stavili su nam drugi dan katetr kroz pišu i onda je taj dan imao isto na vrećicu i drugi dan su nas tako poslalai doma,malo smo se nanašali s tom vrečicom,a kad smo ga presvlačili dosta je bio nemiran i plakao je jer ga je više bilo starh nego ga je boljelo a i peklo ga je ispod testisa ono gdje smo mu ljepili kompresu da mu se rana ne zaprlja od kakice.drugi dan s nam maknuli vrećicu i kateter stavili u drugu pelenu,znači imao je pelenu preko pelene i to je bilo super jer nije mu niš smetalo i mogo se slobodno igrati..sve u svemu nije strašno uopće ,brzo to sve prođe.meni se nije ni uz ove naše komplikacije previše zamjerilo ..
    hvala tincy32! i mi smo rezervira blizu klinike privatan stan! valjda će bit sve ok.
    Tratina se ne javlja ako je sreće obilazi Beograd, pa nema kad!
    Pozdrav i čujemo se.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ej ekipa! malo sam zapustila internet ovih dana mi smo super. pisonja je odlicno. sve lipo zarasta. evo ukratko nas dan u bolnici - dosli u 7. odveli nas na intenzivnu i dali malome sirupic koji ga malo omami. ali, dugo smo cekali (oko 2 sata) i sirup je vec prestao djelovati. dali su nam onda jos jednu dozu ali on uopce nije reagirao na nju. uhvatila ga ludavica, skace po sobi, valja se, igra... onda su dosli pa ga uzeli. posto sirup nije djelovao, cula sam ga da place jos mozda dvije-tri minute. i to je to. pocela operacija. nismo imali krvnu grupu, ali su nam to sve tamo sredili. operacija je trajala 2 sata. cekali smo u bolnici. tamo imas kavu, sendvice, sve. stalno te nude i hrabre. nakon toga budjenje. dok sam ja dosla do njega on se vec probudio. nije bilo nikakvih problema. bude malo omamljen ali sve uglavnom super. ostali smo tamo na intenzivnoj jos 3-4 sata (dok nisu pripremili apartman) pa se prebacili vrata do. pisonja bude zavijen, samo vrh viri. i pokriven gazom. pa onda jedna pelena, pa preko toga druga pelena u koju je ubacen kateter. to nista ne smeta. moj niti ne kuzi da ima kateter. nema nikakvih bolova, dijete ne place. ali moj malac je bio jaaaaaako zedan i gladan tako da smo mu nakon sat poceli davat po pola deca vode, pa tako po malo dok mu nakon ukupno dva sata nismo dali cijelu bocu koju je na iskap popio! i trazio da mu napunim jos jednu bocu i stavim pored njega. onda su donijeli topli obrok i to je ovaj moj strusio od gusta. zaboravih rec da, dok smo se pripremali za operaciju, samo ja sam bila sa malim u sobi. a nakon budjena smo oboje usli kod njega. u apartmanu imas tv i crtice tako da se za to ne brinete. krevet je onaj pomicni pa je puno jednostavnije namjestit dijete u polozaj koji zeli. nema krevetica ali ako zelis i to ti donesu. mi ga nismo trazili vec smo spojili krevete. druga osoba moze uz nadoplatu od 50 eura (ako se dobro sijecam) ostat nocit ali mislim da to nije potrebno. ja sam sama ostala sa malim. tata moze ostat do 10-11 a vjerovatno ce vam on vec zaspat do tad. moj mali je super spavao tu noc. jedino sto je puno piskio pa smo ga mijenjali oko 1 u noci jer je pelena bila puna a ja nisam htjela da ga steze. i malo mi je oko 1 poceo teze spavati pa smo mu dali sirupic za bolove. ujutro u 6 je budjene i pranje, cekas doktora i pedijatra i ako je sve ok idete doma. dobijete antibiotik i sirupic za bolove i kremu za pisonju. najgore je prva dva dana. teze mi je spavao (znao bi zagrintat u snu). ja bi mu odma dala sirup za bolove i to je to. mi smo 6. dan skinuli zavoj. kateter stoji 14 dana. to vam je ukratko to. ali ne brinite, sve ce vam to oni opet ponoviti.
    sta se smjestaja tice, mi smo kod rodbine, 10 min autom od bolnice.
    p.s. ako vam maleni jede pudinge i slicno, ponesite sa sobom. sve ostalo imate. nosite pelene i vlazne maramice. jako je vruce pa mu ponesite i kratki rukav za svaki slucaj. i papucice. ako ima neku omiljenu igracku i to ponesite.mozda najbolje neke kockice ili tako nesto da moze odmarat i igrat se. izvazite ga i izmjerite cisto da znate odgovorit ako vas upitaju a ne kao ja ) sretno vam! i ne brinite se. tamo su djeca u odlicnim rukama!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tatice, sta se katetera tice, mali vam to niti nece skuzit da nosi. on se moze normalo igrat i skakat samo necete mu dat sad bas da voza biciklu, ali sve ostalo moze.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tatice, sta se katetera tice, mali vam to niti nece skuzit da nosi. on se moze normalo igrat i skakat samo necete mu dat sad bas da voza biciklu, ali sve ostalo moze.
    Super Tratina, hvala na informacijama dobro dođe! Jedva čekamo i mi taj dan samo da se rješimo! Danas smo bili na EKG i bio miran ko nikad! Ta djeca su čudo, a mi se baš zabrinuli ko će ga snimit kad je sav živ, a on ko veliki čovjek, ma stvarno su čudo!!!
    pozdrav i čujemo se...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima,
    Tratina kako je maleni jeli li sve ok?
    Mi smo sutra na kontroli u Ordinaciji Save Perovića...sretno svima! Pozz

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ej Bastrid! mi smo ujutro u bel medic na kontroli. mislim da ce nam skinit kateter.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

skinili smo kateter. sve je u redu. slijedeca kontrola nam je za dva tjedna. nisam pitala doktora kako idu dalje kontrole nakon ta dva tjedna. moze li mi iko od vas reci?
    p.s. bastrid, kako je proslo? jel sve u redu kod vas?
    Posljednje uređivanje od Tratina : 06.10.2012. at 18:11

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutro svima,
    kod nas je sve odlično,dr jako zadovoljan,slijedeća kontrola za 6 mjeseci,Tratina sretna sam da je i kod vas sve ok...što se tiče kontrola mi smo dosta često išli,dok nije skinuo kateter svaki drugi dan smo bili na previjanju i kontroli...nakon skidanja katetera jedan put tjedno (možda dva tri tjedna nam je bilo tako) poslije svakih dva tjedna ,pa tri i tako ... vjerujem da sve zavisi o pacijentu,vrsti hypospadije(kod nas je bio najblaži oblik) i tko zna još o čemu a i sam dr izlazi u susret ljudima koji su dalje pa to rješava putem slika...bar se tako da isčitati iz postova od prije...naša dalmatinka je ovih dana na kontroli u BG,upravo ona me je jako ohrabrila na odluku koju sam donijela,veliko joj hvala i naravno puno sreće im želim,da nas obraduju dobrim vjestima...

Tatica i Vama želim svu sreću,očekujemo dobre vjesti i šaljemo pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~!

skinili smo kateter. sve je u redu. slijedeca kontrola nam je za dva tjedna. nisam pitala doktora kako idu dalje kontrole nakon ta dva tjedna. moze li mi iko od vas reci?
    p.s. bastrid, kako je proslo? jel sve u redu kod vas?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima,

evo mi smo danas izasli iz bolnice nakon operacije koja je obavljena jucer.
    Sve je dobro proslo, i doktor je zadovoljan s ucinjenim, a nama je naravno najdraze da je to proslo.Operacija je trajala dva sata a mali se odlicno oporavlja i imam osjecaj da se privikao na situaciju.Vec danas normalno hoda i jede iako ima kateter. Sutra idemo na kontrolu kod doktora da on to malo vidi pa onda ce nam objasniti kako dalje. Svi su super u klinici a i doktor je bio dobro raspolozen iako je imao jucer pet operacija.
    Imam osjecaj da ce sve dobro proci iako je jos rano za ocjene ali mislim da je ono najgore iza nas.
    Svima Vam puno hvala na podrsci pa se jos cujemo s vjestima ovih dana.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mi smo išli još neko vrijeme tako svaka 2 tjedna, nekih mjesec dana, a onda nam je reko za 2 mjeseca...pa sad bi trebali na 2.operaciju

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima! evo nas nije bilo nekoliko dana na forumu jer smo bili bez interneta. inace, dosli smo doma. nakon skidanja katetera doktor je rekao da dodjemo na kontrolu za dva tjedna. vidit cemo kako dalje. malo smo ipak daleko da bi cesto putovali za beograd pa se nadam da ce slijedeca kontrola nakon ove bit nakon barem mjesec dana. pisulinko izgleda skroz dobro. mazemo to dva puta dnevno.
    tatice, nisam vam stigla pozeliti srecu, ali znajte da sam 1000 puta na vas promislila! drago mi je da je sve proslo super (nisam ni sumnjala da nece ) zelim vam brz oporavak i saljem velike pusice za malog hrabrog junaka!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tatice želimo brz oporavak! Pozz

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima,

Non stop pratimo forum, ali ne stignemo odgovarati.
    Evo i mi se polagano pripremamo za drugu operaciju.
    Prva operacija nam je bila u 6 mjesecu, za kontrolu smo slali slike, ali krajem mjeseca idemo u BG na kontrolu da se vidi dali je spremno za drugu operaciju

Sretno svima!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kremenko, sretno Eto, još malo pa je sve izad vas.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Mi smo jučer obavili i 2. operaciju, nadamo se posljednju. Sve je u redu i za koji sat idemo doma. Ako netko ima kakvih pitanja slobodno se javite!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

chicco2, bravo za vas

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

chicco2, bravo za vas
    Hvala :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu