tinchy32 prvotno napisa
evo tatica mogu i ja ako nije bed,nama još nije ni dva mj od op,mi smo imali privatan stan,5 min od klinikei super nam je bilo..a u kliniku smo došli u 7,uzeli su podatke i smjestili nas u sobu koja je u biti intenzivna i tik je do operacijske sale..sestra nam je domnijela njihovu spavačicu,presvukli smo ga i tada su počeli dolaiti anesteziologi dr Đinović ,dobili smo i sirup koji ga je jako brzo omamio i umirio,baš mi je bilo milo gledat ga takog.Brzo nakon tog došla je sestra i utela ga a mi smo otišli.Išli smo u šetnju radije nego da čekamo u klinici.nakon 2 sata došli smo natrag i čekli još sat i po,u tom periodu nam je sestra došla reć kako sve ide dobro ,a kad je bilo gotovo došli su po nas pa sam bila uz njega kad se budio.buđenje je bilo ok jedino je bio žedan i htio si je braunilu iščupat al nekako smo to prebrosili,Nije ga niš boljelo,većinu dana je prespavao pa su tata i stariji sin joji je bio s nama tamo otišli malo na stan dok se odmorio,i kasnije su bili s nama skroz do navečer,Vi možete tražit da budete skupa makar onda vas stave u apartman i mislim da se to dodatno plaća.Što se tiče katetera,cistofix je ispod pupka ,negdje par cm niže i taj dan dijete leži pa je i cistofix spojen na vrećicu koja je na krevetu,a oni ga malo fixiraju s trakicom da si baš ne počupa.kako se nama s tim zakompliciralo i stavili su nam drugi dan katetr kroz pišu i onda je taj dan imao isto na vrećicu i drugi dan su nas tako poslalai doma,malo smo se nanašali s tom vrečicom,a kad smo ga presvlačili dosta je bio nemiran i plakao je jer ga je više bilo starh nego ga je boljelo a i peklo ga je ispod testisa ono gdje smo mu ljepili kompresu da mu se rana ne zaprlja od kakice.drugi dan s nam maknuli vrećicu i kateter stavili u drugu pelenu,znači imao je pelenu preko pelene i to je bilo super jer nije mu niš smetalo i mogo se slobodno igrati..sve u svemu nije strašno uopće ,brzo to sve prođe.meni se nije ni uz ove naše komplikacije previše zamjerilo ..