Stranica 33 od 43 PrviPrvi ... 233132333435 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tatice, bastrid, hvala sto ste mislili na nas. evo mi smo jucer obavili operaciju. sve je u redu proslo. danas smo izasli. prekosutra imamo prvu kontrolu. malac nosi kateter pa cemo u beogradu ostat jos 14 dana. tatice, ako ti ista zatreba, slobodno se javi.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
    tatice, bastrid, hvala sto ste mislili na nas. evo mi smo jucer obavili operaciju. sve je u redu proslo. danas smo izasli. prekosutra imamo prvu kontrolu. malac nosi kateter pa cemo u beogradu ostat jos 14 dana. tatice, ako ti ista zatreba, slobodno se javi.
    Bravo bas sam sretna da je sve uredu,nadam se da će i dalje sve biti oki doki...pusa hrabrom dečku!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A tako nam je drago, brz oporavak! Mi se spremamo mada nam je malac nemogu reć prehlađen nego po noći par puta zakašlje nezna iskašljat i to nam se vuče već 20-tak dana, pa smo skroz napeti, kontroliramo kod pedijatrice al nikako se toga rješit! Idući tjedan vadimo nalaze.
    Ugodan boravak i brz oporavak i čujemo se.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tratina drago nam je da je operacija protekla ok i želimo vam brz oporavak.
    I mi smo se evo vratili sa još jedne kontrole iz Beograda i sve je ok.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tratina super da je sve ok..brz oporavak i uživajte u Beogradu,ima se svašta za vidit .Mi idemo sutra na kontrolu,nama se fistula nažalost nije zatvorila i baš me zanima kaj bu sutra reko dr ..Baš mi je bed zbog svega.Inače sam pimpi izgleda super,pedica se naša skroz iznenadila ,al samo da se ta rupica stisne bilo bi fnatastično,samo sad više uopće nemam nadu i mislim da nas ipak čeka još jedan zahvat.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala svima na podrsci tinchy, drzim vam fige da ce to sve proc bez operacije. inace, moj mali je super. ne tuzi se na bolove. ponekad kad spava pa se okrene na prsa zna malo zagrintat, ali uglavnom je sve ok. malo smo se prehladili. ima dosta sekreta iz nosa, ali je sekret bistar tako da se ne brinemo oko toga. a i pokriveni smo sa ovim antibiotikom. od jucer ima malo tvrdju kakicu. danas cemo sljive tamanit ) pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Baš super Tratina što Vam sve ide o.k.
    Ako ti nije problem možeš li nam opisati dan operacije, znači dođe se oko 7 u kliniku i kao to dalje izgleda, i jel ostaneš sama s malim nakon operacije ili može i tata bit s vama u klinici?
    I gdje je taj kateter pozicioniran, jel mu smeta u hodu i igri jer ipak je klincima oko 1,5 godine pa im je teško objasniti, malo me strah da ne počme čupkat kateter.
    Kako ste rješili smještaj u Beogradu, privatan stan ili hotel?
    Evo i nama se bliži 09.10. i operacija pa se malo raspitivamo o detaljima.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

evo tatica mogu i ja ako nije bed,nama još nije ni dva mj od op,mi smo imali privatan stan,5 min od klinikei super nam je bilo..a u kliniku smo došli u 7,uzeli su podatke i smjestili nas u sobu koja je u biti intenzivna i tik je do operacijske sale..sestra nam je domnijela njihovu spavačicu,presvukli smo ga i tada su počeli dolaiti anesteziologi dr Đinović ,dobili smo i sirup koji ga je jako brzo omamio i umirio,baš mi je bilo milo gledat ga takog.Brzo nakon tog došla je sestra i utela ga a mi smo otišli.Išli smo u šetnju radije nego da čekamo u klinici.nakon 2 sata došli smo natrag i čekli još sat i po,u tom periodu nam je sestra došla reć kako sve ide dobro ,a kad je bilo gotovo došli su po nas pa sam bila uz njega kad se budio.buđenje je bilo ok jedino je bio žedan i htio si je braunilu iščupat al nekako smo to prebrosili,Nije ga niš boljelo,većinu dana je prespavao pa su tata i stariji sin joji je bio s nama tamo otišli malo na stan dok se odmorio,i kasnije su bili s nama skroz do navečer,Vi možete tražit da budete skupa makar onda vas stave u apartman i mislim da se to dodatno plaća.Što se tiče katetera,cistofix je ispod pupka ,negdje par cm niže i taj dan dijete leži pa je i cistofix spojen na vrećicu koja je na krevetu,a oni ga malo fixiraju s trakicom da si baš ne počupa.kako se nama s tim zakompliciralo i stavili su nam drugi dan katetr kroz pišu i onda je taj dan imao isto na vrećicu i drugi dan su nas tako poslalai doma,malo smo se nanašali s tom vrečicom,a kad smo ga presvlačili dosta je bio nemiran i plakao je jer ga je više bilo starh nego ga je boljelo a i peklo ga je ispod testisa ono gdje smo mu ljepili kompresu da mu se rana ne zaprlja od kakice.drugi dan s nam maknuli vrećicu i kateter stavili u drugu pelenu,znači imao je pelenu preko pelene i to je bilo super jer nije mu niš smetalo i mogo se slobodno igrati..sve u svemu nije strašno uopće ,brzo to sve prođe.meni se nije ni uz ove naše komplikacije previše zamjerilo ..

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tratina super da vam je tako.bolje tvrša stolica nego rijeđa jer je onda s ranom teže da se ne zaprlja..a kaj se tiče bolova tako je i nekad kod nas bilo kad je spavao i okretao se pa je znao malo zakmečat..najgor je iza vas

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    evo tatica mogu i ja ako nije bed,nama još nije ni dva mj od op,mi smo imali privatan stan,5 min od klinikei super nam je bilo..a u kliniku smo došli u 7,uzeli su podatke i smjestili nas u sobu koja je u biti intenzivna i tik je do operacijske sale..sestra nam je domnijela njihovu spavačicu,presvukli smo ga i tada su počeli dolaiti anesteziologi dr Đinović ,dobili smo i sirup koji ga je jako brzo omamio i umirio,baš mi je bilo milo gledat ga takog.Brzo nakon tog došla je sestra i utela ga a mi smo otišli.Išli smo u šetnju radije nego da čekamo u klinici.nakon 2 sata došli smo natrag i čekli još sat i po,u tom periodu nam je sestra došla reć kako sve ide dobro ,a kad je bilo gotovo došli su po nas pa sam bila uz njega kad se budio.buđenje je bilo ok jedino je bio žedan i htio si je braunilu iščupat al nekako smo to prebrosili,Nije ga niš boljelo,većinu dana je prespavao pa su tata i stariji sin joji je bio s nama tamo otišli malo na stan dok se odmorio,i kasnije su bili s nama skroz do navečer,Vi možete tražit da budete skupa makar onda vas stave u apartman i mislim da se to dodatno plaća.Što se tiče katetera,cistofix je ispod pupka ,negdje par cm niže i taj dan dijete leži pa je i cistofix spojen na vrećicu koja je na krevetu,a oni ga malo fixiraju s trakicom da si baš ne počupa.kako se nama s tim zakompliciralo i stavili su nam drugi dan katetr kroz pišu i onda je taj dan imao isto na vrećicu i drugi dan su nas tako poslalai doma,malo smo se nanašali s tom vrečicom,a kad smo ga presvlačili dosta je bio nemiran i plakao je jer ga je više bilo starh nego ga je boljelo a i peklo ga je ispod testisa ono gdje smo mu ljepili kompresu da mu se rana ne zaprlja od kakice.drugi dan s nam maknuli vrećicu i kateter stavili u drugu pelenu,znači imao je pelenu preko pelene i to je bilo super jer nije mu niš smetalo i mogo se slobodno igrati..sve u svemu nije strašno uopće ,brzo to sve prođe.meni se nije ni uz ove naše komplikacije previše zamjerilo ..
    hvala tincy32! i mi smo rezervira blizu klinike privatan stan! valjda će bit sve ok.
    Tratina se ne javlja ako je sreće obilazi Beograd, pa nema kad!
    Pozdrav i čujemo se.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ej ekipa! malo sam zapustila internet ovih dana mi smo super. pisonja je odlicno. sve lipo zarasta. evo ukratko nas dan u bolnici - dosli u 7. odveli nas na intenzivnu i dali malome sirupic koji ga malo omami. ali, dugo smo cekali (oko 2 sata) i sirup je vec prestao djelovati. dali su nam onda jos jednu dozu ali on uopce nije reagirao na nju. uhvatila ga ludavica, skace po sobi, valja se, igra... onda su dosli pa ga uzeli. posto sirup nije djelovao, cula sam ga da place jos mozda dvije-tri minute. i to je to. pocela operacija. nismo imali krvnu grupu, ali su nam to sve tamo sredili. operacija je trajala 2 sata. cekali smo u bolnici. tamo imas kavu, sendvice, sve. stalno te nude i hrabre. nakon toga budjenje. dok sam ja dosla do njega on se vec probudio. nije bilo nikakvih problema. bude malo omamljen ali sve uglavnom super. ostali smo tamo na intenzivnoj jos 3-4 sata (dok nisu pripremili apartman) pa se prebacili vrata do. pisonja bude zavijen, samo vrh viri. i pokriven gazom. pa onda jedna pelena, pa preko toga druga pelena u koju je ubacen kateter. to nista ne smeta. moj niti ne kuzi da ima kateter. nema nikakvih bolova, dijete ne place. ali moj malac je bio jaaaaaako zedan i gladan tako da smo mu nakon sat poceli davat po pola deca vode, pa tako po malo dok mu nakon ukupno dva sata nismo dali cijelu bocu koju je na iskap popio! i trazio da mu napunim jos jednu bocu i stavim pored njega. onda su donijeli topli obrok i to je ovaj moj strusio od gusta. zaboravih rec da, dok smo se pripremali za operaciju, samo ja sam bila sa malim u sobi. a nakon budjena smo oboje usli kod njega. u apartmanu imas tv i crtice tako da se za to ne brinete. krevet je onaj pomicni pa je puno jednostavnije namjestit dijete u polozaj koji zeli. nema krevetica ali ako zelis i to ti donesu. mi ga nismo trazili vec smo spojili krevete. druga osoba moze uz nadoplatu od 50 eura (ako se dobro sijecam) ostat nocit ali mislim da to nije potrebno. ja sam sama ostala sa malim. tata moze ostat do 10-11 a vjerovatno ce vam on vec zaspat do tad. moj mali je super spavao tu noc. jedino sto je puno piskio pa smo ga mijenjali oko 1 u noci jer je pelena bila puna a ja nisam htjela da ga steze. i malo mi je oko 1 poceo teze spavati pa smo mu dali sirupic za bolove. ujutro u 6 je budjene i pranje, cekas doktora i pedijatra i ako je sve ok idete doma. dobijete antibiotik i sirupic za bolove i kremu za pisonju. najgore je prva dva dana. teze mi je spavao (znao bi zagrintat u snu). ja bi mu odma dala sirup za bolove i to je to. mi smo 6. dan skinuli zavoj. kateter stoji 14 dana. to vam je ukratko to. ali ne brinite, sve ce vam to oni opet ponoviti.
    sta se smjestaja tice, mi smo kod rodbine, 10 min autom od bolnice.
    p.s. ako vam maleni jede pudinge i slicno, ponesite sa sobom. sve ostalo imate. nosite pelene i vlazne maramice. jako je vruce pa mu ponesite i kratki rukav za svaki slucaj. i papucice. ako ima neku omiljenu igracku i to ponesite.mozda najbolje neke kockice ili tako nesto da moze odmarat i igrat se. izvazite ga i izmjerite cisto da znate odgovorit ako vas upitaju a ne kao ja ) sretno vam! i ne brinite se. tamo su djeca u odlicnim rukama!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tatice, sta se katetera tice, mali vam to niti nece skuzit da nosi. on se moze normalo igrat i skakat samo necete mu dat sad bas da voza biciklu, ali sve ostalo moze.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tatice, sta se katetera tice, mali vam to niti nece skuzit da nosi. on se moze normalo igrat i skakat samo necete mu dat sad bas da voza biciklu, ali sve ostalo moze.
    Super Tratina, hvala na informacijama dobro dođe! Jedva čekamo i mi taj dan samo da se rješimo! Danas smo bili na EKG i bio miran ko nikad! Ta djeca su čudo, a mi se baš zabrinuli ko će ga snimit kad je sav živ, a on ko veliki čovjek, ma stvarno su čudo!!!
    pozdrav i čujemo se...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima,
    Tratina kako je maleni jeli li sve ok?
    Mi smo sutra na kontroli u Ordinaciji Save Perovića...sretno svima! Pozz

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ej Bastrid! mi smo ujutro u bel medic na kontroli. mislim da ce nam skinit kateter.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

skinili smo kateter. sve je u redu. slijedeca kontrola nam je za dva tjedna. nisam pitala doktora kako idu dalje kontrole nakon ta dva tjedna. moze li mi iko od vas reci?
    p.s. bastrid, kako je proslo? jel sve u redu kod vas?
    Posljednje uređivanje od Tratina : 06.10.2012. at 17:11

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mi smo išli još neko vrijeme tako svaka 2 tjedna, nekih mjesec dana, a onda nam je reko za 2 mjeseca...pa sad bi trebali na 2.operaciju

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jutro svima,
    kod nas je sve odlično,dr jako zadovoljan,slijedeća kontrola za 6 mjeseci,Tratina sretna sam da je i kod vas sve ok...što se tiče kontrola mi smo dosta često išli,dok nije skinuo kateter svaki drugi dan smo bili na previjanju i kontroli...nakon skidanja katetera jedan put tjedno (možda dva tri tjedna nam je bilo tako) poslije svakih dva tjedna ,pa tri i tako ... vjerujem da sve zavisi o pacijentu,vrsti hypospadije(kod nas je bio najblaži oblik) i tko zna još o čemu a i sam dr izlazi u susret ljudima koji su dalje pa to rješava putem slika...bar se tako da isčitati iz postova od prije...naša dalmatinka je ovih dana na kontroli u BG,upravo ona me je jako ohrabrila na odluku koju sam donijela,veliko joj hvala i naravno puno sreće im želim,da nas obraduju dobrim vjestima...

Tatica i Vama želim svu sreću,očekujemo dobre vjesti i šaljemo pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~!

skinili smo kateter. sve je u redu. slijedeca kontrola nam je za dva tjedna. nisam pitala doktora kako idu dalje kontrole nakon ta dva tjedna. moze li mi iko od vas reci?
    p.s. bastrid, kako je proslo? jel sve u redu kod vas?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima,

evo mi smo danas izasli iz bolnice nakon operacije koja je obavljena jucer.
    Sve je dobro proslo, i doktor je zadovoljan s ucinjenim, a nama je naravno najdraze da je to proslo.Operacija je trajala dva sata a mali se odlicno oporavlja i imam osjecaj da se privikao na situaciju.Vec danas normalno hoda i jede iako ima kateter. Sutra idemo na kontrolu kod doktora da on to malo vidi pa onda ce nam objasniti kako dalje. Svi su super u klinici a i doktor je bio dobro raspolozen iako je imao jucer pet operacija.
    Imam osjecaj da ce sve dobro proci iako je jos rano za ocjene ali mislim da je ono najgore iza nas.
    Svima Vam puno hvala na podrsci pa se jos cujemo s vjestima ovih dana.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima! evo nas nije bilo nekoliko dana na forumu jer smo bili bez interneta. inace, dosli smo doma. nakon skidanja katetera doktor je rekao da dodjemo na kontrolu za dva tjedna. vidit cemo kako dalje. malo smo ipak daleko da bi cesto putovali za beograd pa se nadam da ce slijedeca kontrola nakon ove bit nakon barem mjesec dana. pisulinko izgleda skroz dobro. mazemo to dva puta dnevno.
    tatice, nisam vam stigla pozeliti srecu, ali znajte da sam 1000 puta na vas promislila! drago mi je da je sve proslo super (nisam ni sumnjala da nece ) zelim vam brz oporavak i saljem velike pusice za malog hrabrog junaka!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tatice želimo brz oporavak! Pozz

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav svima,

Non stop pratimo forum, ali ne stignemo odgovarati.
    Evo i mi se polagano pripremamo za drugu operaciju.
    Prva operacija nam je bila u 6 mjesecu, za kontrolu smo slali slike, ali krajem mjeseca idemo u BG na kontrolu da se vidi dali je spremno za drugu operaciju

Sretno svima!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kremenko, sretno Eto, još malo pa je sve izad vas.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Mi smo jučer obavili i 2. operaciju, nadamo se posljednju. Sve je u redu i za koji sat idemo doma. Ako netko ima kakvih pitanja slobodno se javite!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

chicco2, bravo za vas

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

chicco2, bravo za vas
    Hvala :D

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mi taman stigli iz beograda. šta ej bilo sa taticom i chiccom? jel sve ok kod vas?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pozdrav, mi stigli iz bg juče ujutro! sve super prošlo, skinuli kateter 13. dan. izgleda nam da fino piški, možda nam se čini da je malo tanji mlaz ili to tako treba bit!?? na kontrolu za dva tjedana, a rekao nam je dr, da pošaljemo slike za par dana čisto da baci oko! kako je tratina kod vas?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi smo jučer bili na kontroli, skinuli zavoje, i danas mu je dosta nateklo, jel tako i kod vas bilo? Inače je sve ok. Danas je točno tjedan dana od operacije.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mi smo bili na kontroli u utorak. Sve je super. Sad mažemo pišu sa nekom kremicom za ožiljke. Ja maloga još nisam uhvatila kako piški... doktor kaže da je kanalić super. ja se nadam da je sve ok. skinem ga svaki dan barem dva puta da stoji gol, al on nikako da se popiški... strah me da se ne prehladi. a i vuče pišu rukama (njemu je to smišno) pa me strah da ne napravi koju štetu Za 2 tjedna šaljemo sliku da doktor pogleda i to je valjda to.
    Chicco, ja se ne sićam da nam je pišo natekao dan nakon skidanja zavoja. inače, sve je to bilo crvenkasto i plavo (po jajcima) skoro pa cijeli ovaj mjesec.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da i nama je tako dan nakon skidanja zavoja, valjda je to normalno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da se i mi javimo nakon više od godine dana praćenja ove teme na forumu. Odlučila sam da ću napisati post tek nakon odrađene operacije i eto me. Dakle, moj sin je bio nedonošče od 1560 g pri porodu i odmah je dijagnosticirana hipospadija, za koju su rekli da je za nju potreban mali estetski zahvat. Na prvi pregled otišli smo sa 3 mjeseca na Kantridu, gdje nam je kirurg dao dijagnozu "hipospadični prepucij", što mu god to značilo, te da dođemo na kontrolu za 6 mj. Tako je i bilo, da bi nam opet rekao dođite za idućih 6 mjeseci, gdje sam ja skontala da ovaj baš i nije čist. Zašto kontrolirati stanje koje će i za 10 godina biti nepromijenjeno? I usput je rekao da će se operacija vršiti tek nakon navršene 3. godine života. S obzirom da nisam pojma imala o hipospadiji i zaista misleći da je to samo estetske prirode kako su mi i rekli, odlučili smo pričekati 3. godinu. U međuvremenu smo dva put vadili treći krajnik, a na poslijetku i krajnike i mali i ja. tako da je hipospadija pala u drugi plan. Tada sam odlučila pronjuškati net i nabasala na ovaj forum. Počela sam se raspitivati kod pedice, moje doktorice, a i imam neke poznanike u zdravstvu, gdje saznajem da kod nas to nije nimalo rutinski iliti estetski zahvat, te da ima više stadija hipospadija. Da skratim, ponukana ovim forumom i roditeljskim iskustvima na njemu, šaljem mail sa slikama dr. Djinoviću u Bg, isti dan dobivam odgovor sa dijagnozom kako slijedi mail:

"Kod Vaseg deteta se radi o glanularnoj formi hipospadje, sigurno sa zakrivljenjem nadole, tankom kozicom iznad uretre I nedostatkom kozice sa donje strane.

Potrebno je uraditi rekonstrukciju celog penisa – napraviti dobru uretru, glans, ispraviti osovinu i uraditi rekonstrukciju koze penisa.

Operacija je slozena ako zelimo postici zaista dobar rezultat I traje oko 2.5 casa I mi je radimo rutinski.

Nakon operacije se ostaje jedan dan u bolnici a nakon toga mozete boraviti u hotelu ili nekom apartmanu.

Prvo previjanje je nakon 3-4 dana a sledece nakon 4 dana.

Skidanje katetera I svega je oko 13-14 dana nakon operacije.

Cena ovog zahvata je 3.000 eura u nasem centru (Bel Medic, ul. Koste Jovanovica 87 u Beogradu http://belmedic.rs/)."

Bez razmišljanja, odlučujemo se operaciji pristupiti u Bel Medicu. Operacija je izvršena 09.10.2012, trajala je 3 sata, jer je zakrivljenje bilo i prema dole i gore na vrhu penisa, a obavljena je i plastika donjeg trbušnog zida, jer je moj sin imao tzv. "ženski trbuh". Drugi dan nakon operacije je trčao i skakao, malo je kakanje bilo problem jer se bojao da će ga boljeti (on već ima 4 i pol godine). Dobili recept za antibiotik, paracetamol i mast Gentamicin kojom još uvijek mažemo. Chicco2, i nama je nakon 7 dana, nakon skidanja zavoja oteklo spolovlo, te smo išli na izvanrednu kontrolu, vratili su mu zavoje na još 2 dana i nakon toga više nije, to sve ovisi o djetetu i operaciji, ali normalno je. Na svakoj kontroli, a bile su svaka 2 do 3 dana Djinovića smo čekali od 1 i pol do 2 i pol sata, čovjek je turbo zaposlen, a još uvijek čekamo račun kako bi nam firma nešto refundirala s obzirom da smo dizali kredu za operaciju. O Bel Medicu i doktorovom ophođenju sa djecom sve najbolje (i on ima dva sina). Držali su nas kao na dlanu, stalno skakuću oko vas, kavu, čaj, doručak, voće, jogurti, ručak, a za večeru su čak došli me pitati što dijete voli jesti, pa su mu donijeli i maslac i marmeladu, nutellu i palačinke koje je moj slistio jer je bio gladan ko vuk nakon operacije. Čak mi je bilo neugodno koliko vas dvore, maze i paze. I evo nas doma nakon 19 dana Bg-a. Skinuli smo kateter nakon 15 dana i sada normalno, obrezani, piškimo. Kontrole ćemo obavljati mailom, slikama i videom kako bi dr. vidio mlaz. Dok smo mi bili tamo, bili su i klinci iz Rumunjske, Rusije, Azerbejđana, Kazahstana, Pakistana i Hrvatske. Mama iz Rumunjske mi je rekla da su joj u Rumunjskoj rekli da bi joj bile potrebne 3 operacije na djetetu. Djinović je obavio u jednoj, bili su sa nama na kontroli. Sve u svemu, nadam se da je hipospadija iza nas, a svima koji mogu, preporučam dr. Djinovića i njegov tim jer znaju što rade, a djetetu ne bude ni u pola traumatično kako bi moglo biti. Pozdrav Tatici, operacija nam je bila isti dan, pa smo se upoznali na kontrolama. Nadam se da je sve ok! Slobodno pitajte što vas zanima, ako sam nešto bitno izostavila

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Super je čuti tako dobre vijesti! Nama je oteklina splasnula i sad još samo moramo izdržati par dana katetera...btw jeste vi bili u srijedu na kontroli?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj chicco2 prvotno napisa Vidi poruku
    Super je čuti tako dobre vijesti! Nama je oteklina splasnula i sad još samo moramo izdržati par dana katetera...btw jeste vi bili u srijedu na kontroli?
    Jesmo, u 10 (čekali do 12:30), vi ste iz Karlovca?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da :D

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Imamo jedan problem...Izvukli smo onu cjevčicu šta ide iz spolovila, čini mi se da se nekom isto dogodilo? Jel bilo problema zbog toga? Inače za 3 dana skidamo kateter.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja bih na vašem mjestu kontaktirala Djinovića, nazovite ga. Ta cjevčica ravna osovinu, pa možda ako za 3 dana skidate kateter i nije problem...

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

chicco je nekom se desilo ista stvar al sve je bilo OK.drago mi je da su vam svima tako uspješne bile operacije,samo smo mi znači imali peh,uopće neznam kak da vam opišem žalost koju osjećam.užasno me to opterećuje i iako me dr tješi svaki put da je popravak njemu 5 min posla ja se iapk brinem .kud je baš nas zapela fistula,i to čak ne jedna nego još jedna mala iznad,točno di su bili končići,a pišo tak lijepo izgleda,ja i bila najsretnija i najbogatija mama na svijetu da mogu reć da je to iza mene.svima govorim kak to nije niš strašno a zapravo samu sebe pokušavam uvjeriti.za 10 dana otprilik idemo na kontrolu.nadam se da bu dr imal i dalje pozitivan stav.Dolores budi uporna i često podsjeti dr da ti mejla račun, inama je tako trebao jer su mi s posla dali malu donaciju pa im je trebal rn za pravdanje,nakon bar 5-6 poruka konačno sam dobila račun,dr je divan al zbilja prezaposlen

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    chicco je nekom se desilo ista stvar al sve je bilo OK.drago mi je da su vam svima tako uspješne bile operacije,samo smo mi znači imali peh,uopće neznam kak da vam opišem žalost koju osjećam.užasno me to opterećuje i iako me dr tješi svaki put da je popravak njemu 5 min posla ja se iapk brinem .kud je baš nas zapela fistula,i to čak ne jedna nego još jedna mala iznad,točno di su bili končići,a pišo tak lijepo izgleda,ja i bila najsretnija i najbogatija mama na svijetu da mogu reć da je to iza mene.svima govorim kak to nije niš strašno a zapravo samu sebe pokušavam uvjeriti.za 10 dana otprilik idemo na kontrolu.nadam se da bu dr imal i dalje pozitivan stav.Dolores budi uporna i često podsjeti dr da ti mejla račun, inama je tako trebao jer su mi s posla dali malu donaciju pa im je trebal rn za pravdanje,nakon bar 5-6 poruka konačno sam dobila račun,dr je divan al zbilja prezaposlen
    Drži se, sve će to proći. Mogu samo zamisliti kako se osjećaš jer znam kako bi meni bilo. Zato samo hrabro! Ma poslala sam mu već jedno 10-ak sms-ova i dva maila do sad i još čekam ), čak sam i sebi naporna..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima, pogotovo Dolores koja se sad javila na forum a bili su s nama na operaciji 09.10.
    Evo mi smo kući već tjedan dana i sve to dobro izgleda i kada gledamo mlaz ne čini nam se da postoji fistula ali moramo primjetit da je mlaz ipak dosta uži nego je bio prije i nekeko pravilniji.
    Poslali smo mail doktoru sa slikama jer nam je tako rekao na skidanju katetera a kad se javi trebali bi dogovoriti prvu kontrolu sad za vikend.
    Iako nam je put dosta dug voljeli bi ipak da doktor vidi stanje na prvoj kontroli a sljedeće kontrole bi probali dogovorit tako što bi slali slike ili eventualno i snimke kamerom.
    Za sad smo prezadovoljni sa svime od doktora ( istina da je stvarno prezauzet pa ga nekad dosta čekamo ) do osoblja u klinici, a i malecki je to dobro sve podnio.
    I što smo primjetili doktor dosta pažnje obraća i fizičkom izgledu a sad nakon operacije da se primjetiti da je isti kao i kod druge djece osim što je obrezan.Iako doktor govori da će to s vremenom još bolje izgledati.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tatica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, pogotovo Dolores koja se sad javila na forum a bili su s nama na operaciji 09.10.
    Evo mi smo kući već tjedan dana i sve to dobro izgleda i kada gledamo mlaz ne čini nam se da postoji fistula ali moramo primjetit da je mlaz ipak dosta uži nego je bio prije i nekeko pravilniji.
    Poslali smo mail doktoru sa slikama jer nam je tako rekao na skidanju katetera a kad se javi trebali bi dogovoriti prvu kontrolu sad za vikend.
    Iako nam je put dosta dug voljeli bi ipak da doktor vidi stanje na prvoj kontroli a sljedeće kontrole bi probali dogovorit tako što bi slali slike ili eventualno i snimke kamerom.
    Za sad smo prezadovoljni sa svime od doktora ( istina da je stvarno prezauzet pa ga nekad dosta čekamo ) do osoblja u klinici, a i malecki je to dobro sve podnio.
    I što smo primjetili doktor dosta pažnje obraća i fizičkom izgledu a sad nakon operacije da se primjetiti da je isti kao i kod druge djece osim što je obrezan.Iako doktor govori da će to s vremenom još bolje izgledati.
    Pozdrav tatice!!

Baš mi je drago da je sve ok! I nama je mlaz sada tanji i pravilniji, valjda je normalno da je tanji. Mi ćemo sličice i video sutra poslati, pa ćemo vidjeti jeli sve ok, meni izgleda odlično. Jučer mi je pedijatrica rekla da za 19 dana nakon operacije sve izgleda odlično i da je taj zahvat tipičan Perovićev (ona je imala prilike vidjeti njegovih ruku djelo). Zna li netko kada se obično javljaju fistule, odmah ili nakon nekog vremena? Htjela bih znati da li mogu odahnuti ako se do sada nije već pojavila, jer su nam od prije već 5-7 dana počeli i šavovi otpadati.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma, neda mi se opće pokušavati dobiti ga jer to obićno traje po nekoliko dana, a i neznam šta bi nam sada mogao reći, neće ponovno stavljati. Sutra idemo tamo i gotovi smo.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj chicco2 prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo jedan problem...Izvukli smo onu cjevčicu šta ide iz spolovila, čini mi se da se nekom isto dogodilo? Jel bilo problema zbog toga? Inače za 3 dana skidamo kateter.
    nama se dogodilo, odmah sam ga bila zvala (u panici naravno)
    ali je on rekao da nije nikakav problem, nije mu novu stavljao

evo, nakon godinu i 3 mjeseca je stvarno sve super

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj dolores1 prvotno napisa Vidi poruku
    Drži se, sve će to proći. Mogu samo zamisliti kako se osjećaš jer znam kako bi meni bilo. Zato samo hrabro! Ma poslala sam mu već jedno 10-ak sms-ova i dva maila do sad i još čekam ), čak sam i sebi naporna..
    mozda da direkto nazoves Belmedic, da ti oni mejlaju racun

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj anjica prvotno napisa Vidi poruku
    mozda da direkto nazoves Belmedic, da ti oni mejlaju racun
    Ma pitala sam ih dok sam još bila tamo, kažu da to doktor sređuje, neke čudne stvari ) Danas ću mu slati opet mail, pa ću vidjeti, bit ću dosadna i uporna..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stigao račun mailom

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

da belmedic nema niš sa računom,baš neke čudne stvari.i ja sam tamo bila uporna i naporna ,al sam uspjela.dolores,ja ti mejlam svoj račun pa si ti samo promijeni ime :D,heheh
    i hvala na podršci ,jedva čekam da nam to dr sredi i da konačno mogu normalno živjet

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ooo super za račun

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

i da dolores nemoraš brinut za fistule jer nama je drugi dan nakon skidanja katetera procurilo kroz šav ,dr je bio uvjeren da se bu stisnulo al eto nažalost nije ,sad 6.11. bit će tri mj od operacije i jedva čekam da prođe vrijeme da nam smije napravit novi zahvat

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav tinchy, mi smo isto imali fistulu nakon operacije kod dr. Đinovića tako da niste jedini (mislim da je bila još jedna mama, ali ne mogu naći taj post). Samo što mi se čini da je nama fistula bila puno veća. Kod nas je sve išlo na nju van a ništa na novi otvor. Na kraju smo otišli kod nas na popravak fistule (kombinacija financijskih razloga i stava mog muža), kirurg je rekao da teba ponovno napravit operaciju i proširit mokraćnu cijev jer da je napravljena preuska cijev tako da smo imali zapravo veliku operaciju i kateter 2 tjedna. Sad je sve hvala Bogu dobro i nadam se da će tako ostati. Bez obzira na komplikaciju u Bg su prema nama bili dobri, dotor se čini stručan, jedino što mislim da nije u redu je to što za njihovu komplikaciju moram ponovno plačati operaciju, smejštaj i kontrole što je stvarno puno novaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •