Stranica 35 od 43 PrviPrvi ... 253334353637 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 2144

Tema: hipospadija

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo nas, sve ok prošlo, vrištao ko lud, ali brzo je bilo gotovo. Doktor je isto dobar i komentirao je da je Đinović vrhunski obavio operaciju. Za 14 dana opet kontrola. Što se tiče mazanja, preporučio je da počnemo mazati tek kada sve krastice otpadnu, jer je svrha te kremice da omekša kožu ožiljka, te da na tom mjestu koža brže zacijeli, međutim dok su krastice, znači da još svi končići nisu otpali, pa bi krema mogla omekšati dio koji još nije u potpunosti zarastao. Večeras ću i Đinoviću poslati mail i isti upit, pa da usporedimo informacije...

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

chicco držim fige da vama tih 99 % bude tako da se stisne,i nama je tako rečeno al mi nismo imali srće pa smo među onim 1 %
    u prvom mjesecu idemo na popravak toga
    a kaj se tiče provjeravanja širine kanala,nama nekad provjeravali s kateterom a nekad s onom metalnom,sad su nam u subotu s onom metalnom.i ne mažemo s ničim ,reko dr da ostavimo samo tako i da čekamo da ožiljak sam omeaša pa da može obavit zahvat
    joooj jedva čekam da ovo sve bude iza nas

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima. Moj maleni je isto bio na operaciji kod dr Đinovića, ali nama rezultat nije baš tako dobar bio. Nastala je veća fistula i na kraju smo za popravak išli u Insbruck. Tamo smo imali konzilij na kojem su nam rekli da je operacija neuspjeh i da "agresivna" tehnika razmicanja živaca koja je kod nas napravljena u Beogradu može jako oštetiti osjet u penisu kada dečki budu veći jer da se tek tada vide pravi rezultati. Ja sam se stvarno šokirala neugodno jer su to opet bile još jedne suprotne informacije i bilo mi je samo za plakati da se u 21. stoljeću još toliko ne zna o problemu kojeg ima puno dečkića. Uglavnom tamo su nam u 2 operacije popravili preuski kanal i za sada smo dobro, ali sad samo strahujem kako će to ispasti kad bude veći i u pubertetu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj željkica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima. Moj maleni je isto bio na operaciji kod dr Đinovića, ali nama rezultat nije baš tako dobar bio. Nastala je veća fistula i na kraju smo za popravak išli u Insbruck. Tamo smo imali konzilij na kojem su nam rekli da je operacija neuspjeh i da "agresivna" tehnika razmicanja živaca koja je kod nas napravljena u Beogradu može jako oštetiti osjet u penisu kada dečki budu veći jer da se tek tada vide pravi rezultati. Ja sam se stvarno šokirala neugodno jer su to opet bile još jedne suprotne informacije i bilo mi je samo za plakati da se u 21. stoljeću još toliko ne zna o problemu kojeg ima puno dečkića. Uglavnom tamo su nam u 2 operacije popravili preuski kanal i za sada smo dobro, ali sad samo strahujem kako će to ispasti kad bude veći i u pubertetu.
    A joj, šta se sve ovdje može vidjet.
    Pa i meni nije jasno da naši liječnici malo ne povedu više brige o ovom problemu jer mi se čini da on nije baš tako ni rijedak. Samo što se svi malo stide pa o tome malo pričaju.
    Željkice a kad ste bili u Beogradu i koji stupanj hipospadije je kod vas bio i molim te koliko dana nakon operacije ste uočili fistulu?
    Znači trebalo je dvije operacije nakon što se fistula pokazala.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tatice, daj mi molim te opiši to sa kožicom i prevlačenjem. Meni baš i nije jasno šta se tu još ima prevuć preko glavića kad su obrezani. Inače, ja sam prije operacije pitala dr Đinovića za rekonstrukciju kožice a ne obrezivanje. On mi je rekao da je moguće ali da to može kasnije uzrokovati dodatne probleme tipa teško prevlačenje ili skvrčenje, pa sam se odlučila na obrezivanje. Sad mi nije jasno šta se tu ima za prevlačit ako je obrezan...? Nama je prošlo skoro 2 mjeseca od operacije i ne vidim nekog pomaka u izgledu kožice. Jedino primjećujem da glavić nije više onako sjajan već je malo kao hrapav.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mazati se trebaju samo tretirani dijelovi piše tj rezani i šivani dijelovi.
    Al ako imate bilo kakvih nedoumica oko toga najbolje je pitati dr. Đinovića, on će vam najbolje sve objasniti i na kontroli pokazati.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tratina u pravu si što se tiče kožice, samo što se meni učinilo da je nekako ima viška ispod glavića pa sam mislio da bi mogla malo i preć ( a to mi je i doktor rekao da u nekim slučajevima s vremenom malo i pređe preko )jer mi nekako naborano izgleda od glavića prema dole.
    Poslali smo mail doktoru s pitanjem oko mazanja i kožice pa je odgovorio,

Contratubexom treba mazati svuda gde ima savova.
    Kozica se ne vraca preko glavica kod hipospadije, mozda samo malo.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A kod nas je bila penoskrotalna hipospadija i fistula se zamijetila oko 3 tjedna nakon nakon operacije, ali je brzo postala velika i na nju je sve išlo. A u bg su nam napravili mobilizaciju NVB to znači da su živce koji prelaze preko penisa su potpuno odvojili da bi ga izravnali. Doktor u innsbrucku je rekao da se to nikako ne radi kod djece jer oštećuje jako te živce već da se to radi samo kod odraslih. Tu sam kod nas htjela ići na operaciju, ali se čekalo 3 mjeseca na red, a nisam mogla izdržati da to odmah ne rješimo. Doktor u innsbrucku je napravio 2 operacije sa sluznicom iz usta i sad je hvala bogu sve dobro.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

joj željkica kak sam sad još više u brizi...baš me to tlači i brine..a dajte mi redite kak vaši klinci,jel im se 'digne?' uvijek il ponekad?mene dr Nikola sad pitao al zbog pelene mi teško uhvatit ,makar sad nakon kaj su mu gurali onu cjevčicu mu se nakon toga baš dignul dok sam ga presvačila tak da mi se sve činilo da mu je glavić plavi

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tinchy, koliko vam je prošlo od operacije? Koliko se sićam našem malcu se prvih 9-10 dana nije baš dizao, ali nakon toga je opet sve po starom.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    joj željkica kak sam sad još više u brizi...baš me to tlači i brine..a dajte mi redite kak vaši klinci,jel im se 'digne?' uvijek il ponekad?mene dr Nikola sad pitao al zbog pelene mi teško uhvatit ,makar sad nakon kaj su mu gurali onu cjevčicu mu se nakon toga baš dignul dok sam ga presvačila tak da mi se sve činilo da mu je glavić plavi
    Pozdrav, kod nas je sve normalno bilo što se erekcija tiče...možda čak poslije operacije i više nego prije...doduše dok smo mazali andractum gelom tad mu je stalno bio dignut,mjesec prije operacije smo mazali tim gelom da se poveća volumen piše i sama kožica...kad mi je dr rekao za taj gel malo sam švljala po netu i naletila da je taj gel dosta učinkovit za potencijal pa zato pišo i jeste stalno bio u uspravnom stanju,iako poslije kad se prestalo mazati s tim sve se vratilo u normalu...mi na sreću nismo imali nikakvih komplikacija a i nama je glavić bio plav dosta vremena,kad sam pitala dr za to rekao je da je to normalno samim tim što je moj sin krupnije naravi pa mu se pišo zavuče u "salo" i nastaje problem malo slabije cirkulacije. Svima vama koji ste friško operirani želim brz oporavak i da nam se javite sa dobrim vjestima...
    Bdw Kremenko jeste li zakazali drugu operaciju????Sretno!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

njemu se povremeno digne i tu nema problema, ali nama je dr rekao da to odizanje živaca može napraviti problem problem osjeta i postizanja orgazma a ne impotencije. Nisam više ni sama sigurna što da mislim, idemo na kotnrolu u Austriju uskoro pa ću ga zamoliti da mi ponovno objasni jer sam i sama nešto čitala o tome na netu pa mi se puno toga pobrkalo. Nadam se da će sve biti u redu

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tratina mi smo operirani 6.8 dizao mu se odmah nakon operacije al onda je bilo ljeto pa je bio gol puno a sad ga teško ulovim,u pelenama je još kad je tek 20 mj ,u subotu nakon kontrole sam ga baš ulovila kad sam ga presvalčila u shop.centru i sad me ipak malo nstrah za sve,jooj i ta glupa fistula..kakve su rupice vašima,one nove?jel se vama čine uske?meni dr uvijek veli da je to dosta šioko a meni je teško ocijeniti kad je pišo još mali

magda_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Drage rode,
    Ovaj topic je jako dugačak, pa ne mogu sve redom čitati, ali javljam se samo kako bih ostavila svoje iskustvo. Naime, moj sinčić je imao hipospadiju najmanjeg stepena, gdje mu je rupica na koju je piškio bila 3-4 mm ispod prave, tj. mjesta gdje bi trebala biti. Čak mu se prava rupica nazirala, ali bila je prevučena - zatvorena tankom kožicom (ako se dobro sad sjecam - hipospaija glandis), a piškio je na tu ispod i mlaz mu je išao dolje pod uglom od skoro 90 stepeni, a i piša mu je bila povijena prema dolje. Znam da ima veoma teških oblika hipospadije, mi smo imali sreće da je lakši oblik.

Operaciju smo uradili ovdje u Sarajevu, u septembru 2011. g., radio nam je dr. Zlatan Zvizdić, a prethodno sam o njemu čula sve najbolje. Vrlo smo zadovoljni ishodom i sve pohvale za doktora. Usput smo uradili i obrezivanje. Bili smo 3 dana u bolnici, dva dana je maleni nosio kateter. Detalje šta je rađeno sam već malo zaboravila (namjerni zaborav ), uglavnom rupica je došla na svoje mjesto. Sve je proteklo dobro, jedinu bol je osjetio kada su mu vadili kateter i kada smo izašli kući par dana je bio problem sa pišanjem, jer se bila formirala krastica koja je začepila rupicu, pa nije piškio dok nije morao, nije htio ni piti, skontao je da mora piškiti, a kad bi piškio imao je 5-6 mlazeva (vrištanje preskačem....), kada sam mislila da je sve popucalo. Ipak, sve je prošlo dobro, išli smo još nekoliko puta na kontorle gdje je dr. kateterom kontrolisao prohodnost.
    Uglavnom, dobili smo ćunu za izloga
    Podvlačim, dr. Zvizdić je za 10!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bastrid prvotno napisa Vidi poruku
    Kremenko jeste li zakazali drugu operaciju????Sretno!!!!
    Pozdrav,

Evo malo i nas...

Više puta dnevno pratimo forum u išćekianju nekog novog posta i iskustva, ali nikako složiti neku rečenicu.
    Svaki dan ležemo u krevet i sanjamo da se sve to ćim prije sredi.

Bili smo kod Đinovića na "prvom fizičkom" pregledu u nedjelju 28.10.
    Ostale preglede smo obavljali svakih 20 ak dana putem fotografija.
    Doktor kaže da sve super izgleda.

Uglavom 27.11. imamo zakazanu drugu op.

Željkice:

Znači i u Austriji imaju metodu sa bukalnom kožicom? Nije li to bio isključivo prije Perovićev sistem?

Pozdrav i puno sreće svima

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nama je dr rekao da je tu metodu osmislio kirurg Braka iz engleske i nama na otpusnom pismu piše operacija po Bracki koja je za popravke prijašnjih neupsjelih operacija kad nema više kožice na penisu jer je potrošena u prvoj.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo link, za one koji dovoljno razumiju engl. i zanima ih kakva je to Brackova metoda iako je bespredmetno raspravljati koja je metoda bolja od koje, btw. postoji 250 načina kojima se može izvršiti operacija hipospadije, ovisno o dijagnozi i sve su još uvijek u razvoju...Svi mi želimo najbolje za naše dijete i svaka operacija bez obzira kod koga je obavljena nosi svoj rizik i mogućnost komplikacija. Obratite pažnju na popis literature korištene za članak, koliko se puta spominje Perović.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2577154/

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tinchy, ne sekiraj se. ja stvarno mislim da će to sve bit ok.
    željkice i tebi također, ne brini se. mislim da mi svi to malo previše analiziramo pa od mušice radimo slona.
    evo, nama je prošlo 2 mjeseca od operacije i ja još nisam uspila uvatit svoga maloga kako piški. kad ga skinem, on se uopće ne popiški, a i strah me da se ne prehladi ako je predugo gol.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
    željkice i tebi također, ne brini se. mislim da mi svi to malo previše analiziramo pa od mušice radimo slona.
    evo, nama je prošlo 2 mjeseca od operacije i ja još nisam uspila uvatit svoga maloga kako piški. kad ga skinem, on se uopće ne popiški, a i strah me da se ne prehladi ako je predugo gol.
    tratina ako ti pomaže naše iskustvo s piškenjem, a to je da ga stavimo u kupatilo kraj kade i odvoda-slivnika i kažemo mu ajde piški u rupice, a on nam se svaki put namjesti i šica u rupice nešto mu to zanimljivo, pa probaj!

dolores 1 pozdrav stvarno si upućena 100% baš imaš energije mi što se više upućujemo dodatno se i nasekiramo, pa odustanemo!

Tinchy nemoj se sekirat znam da je lako reć al ipak nemoj se sekirat ma mora bit sve ok na kraju!

Takođe i svima ostalih puno sreće!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

e baš ću danas provati tu shemu sa odvodima nadam se da će upalit.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

hvala vam <3
    mi smo mogli bit bez pelena pa sam ga uvijek mogla vidit kak piša al je bilo ljeto,sad ga visim samo kad piša sjedečki u wc-u ,jedino kaj opće nezmam koliko bi mu se i dal mu se uvijek mora 'dignut' dok piški?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo i nas. Imali smo problema sa mokrenjem, peklo ga je jako par dana, bili smo jučer na kontroli, doktor je pročistio kanalić pa bi sada trebalo biti sve ok..

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kako znate da je sve ok ako niste vidjeli kako piški? kod nas recimo sve izgleda super al malo kapa negdje odozdola

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj chicco2 prvotno napisa Vidi poruku
    kako znate da je sve ok ako niste vidjeli kako piški? kod nas recimo sve izgleda super al malo kapa negdje odozdola
    Prošlo nam je evo 2 mjeseca od operacije. Bili smo na pregledu kod Dr. Djinovića prije mjesec dana. On je onda sve pogledao i rekao da je sve super. Provjerio je veličinu i prohodnost kanalića i kaže da je sve 5. Nema nikakvih vidljivih fistula. Kod nas je bila hypospadia glandis pa ja mislim da se i fistula ne može desiti negdje ispod prvobitne rupice, a nama je prva rupica bila skoro pa na pravom mjestu samo malo nagnuta prema dole.Mene samo brine jel mlaz lepezast ili dobar. To je ono šta nikako da vidimo...
    Inače, nakon operacije nam je doktor rekao da je malac imao zakrivljenje (ja to uopče nisam primjetila). Zakrivljenje je bilo dole u korjenu piše tako da mu je u erekciji išao ravno naprijed a ne prema gore. Sad u erekciji stoji prema gore.
    I jako me brine to šta nikako da ga uhvatimo kako piški... Još nismo uspjeli.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ma nama sve ok izgleda, i jučer je doktor provjerio kanalić al njega svejedno još malo peče, možda od straha sad...neznam. a ta fistula se opće ne vidi, ništa se ne vidi ,opće neznam točno od kuda to kapa. on stalno sjedi pa mi je teško vidjeti. a erekciju još nisam primjetila, jel možda rano, nekih 5 tj. od operacije?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam jučer ujutro prvi put nakon operacije (6 tjedana) vidjela erekciju i ok je, Đinović je opet pogledao slike i video i kaže da je sve odlično i da počnemo mazati Bivacyn mašću tjedan dana i Contractubexom 2-3 mjeseca, a na kontrole i dalje kod pulskog urologa. Stvarno ne znam što je normalno, a što nije kad je erekcija u pitanju...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj chicco2 prvotno napisa Vidi poruku
    ma nama sve ok izgleda, i jučer je doktor provjerio kanalić al njega svejedno još malo peče, možda od straha sad...neznam. a ta fistula se opće ne vidi, ništa se ne vidi ,opće neznam točno od kuda to kapa. on stalno sjedi pa mi je teško vidjeti. a erekciju još nisam primjetila, jel možda rano, nekih 5 tj. od operacije?
    kako znaš da je fistula ako je ne vidiš? možda mu se to malo mokraće podlijeva kad počme piškit i kad završava. Evo mi smo jučer prvi put vidjeli malenoga kako piški. Meni se sve čini ok iako bi on trebao piškiti barem minutu da bi ja to sve mogla proučiti sa 100% sigurnosti.
    šta se erekcije tiče, može biti da ga jednostavno još nisi uspjela uhvatiti.

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

tako je i nama bilo dase prvo slabo kužilo,samo sam skužila kad je pišal stoječki i kad je bil jaki pritisak npr nakon spavanja kad nije dugo piškil.i onda sam skužila da kroz končić ide..dr je reko da će 99 posto se stisnut.al nije ,nakon kaj jekonac otpao ostala je gistula koja se baš proširila iako dr veli da je novi kanal dosta širok

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo i nas nakon dugo vremena...prošlo je godina i četiri mjeseca od operacije kod dr.Đinovića......na kontrole nismo išli jer nam je daleko, a i nije bilo potrebe jer je sve u redu..Čuli smo se telefonski s doktorom i slali mail.....Dječak piški od prvog dana normalnim mlazom ima normalne erekcije.....sve je iza nas.....nadam se da će svi imati sreće poput nas i našega dječaka........

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Za par dana idemo na prvi pregled urologu u Klaićevu, molim one koji imaju dobro i loše iskustvo da mi napišu, može i na PP. Isto tako što trebam pitati na prvom pregledu, na što obratiti pažnju, baš sam u strahu.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kako znaš da je fistula ako je ne vidiš? možda mu se to malo mokraće podlijeva kad počme piškit i kad završava. Evo mi smo jučer prvi put vidjeli malenoga kako piški. Meni se sve čini ok iako bi on trebao piškiti barem minutu da bi ja to sve mogla proučiti sa 100% sigurnosti.
    šta se erekcije tiče, može biti da ga jednostavno još nisi uspjela uhvatiti.
    ma baš se vidi da kapa cijelo vrijeme , valjda pored nekog končića, neznam nemogu vidit baš točno. vidit ćemo. inače mene stalno brine i dal je taj mlaz ok, mada mu je doktor već par puta provjeravao kanalić sa onom cjevćicom. pa si mislim valjda je onda dovoljno širok, mada se meni čini tanji od nekih drugih dečkića koje sam gledala.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
    evo i nas nakon dugo vremena...prošlo je godina i četiri mjeseca od operacije kod dr.Đinovića......na kontrole nismo išli jer nam je daleko, a i nije bilo potrebe jer je sve u redu..Čuli smo se telefonski s doktorom i slali mail.....Dječak piški od prvog dana normalnim mlazom ima normalne erekcije.....sve je iza nas.....nadam se da će svi imati sreće poput nas i našega dječaka........
    sretni smo zbog vas,nama je isto sve ok bas kao i kod vas...puno sreće i pozdrava za sve...

Kremenko kako je prošlo??? Šaljemo pozitivne vibrice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ups sutra je operacija...puno sreće želim!!!!Pozdrav!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bastrid prvotno napisa Vidi poruku
    Ups sutra je operacija...puno sreće želim!!!!Pozdrav!!!
    Evo i nas.
    Obavili smo danas drugu op. Za sada je sve ok, Doktor je zadovoljan, za dalje ćemo vidjeti nakon skidanja katetera.
    Dugo smo jutros čekali, onaj sirup za omamljivanje je odavno ishlapio dok je malecki došao na red.
    Od 7.15 do 11.30 smo čekali OP, a nakon toga od 11.30 do 16.30.....ali prošlo je...
    Ekipa Bel medica standardno na nivou i sve ukupno za 5, naravno za sada...

Pozdrav i sretno svima

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kremenko1975 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i nas.
    Obavili smo danas drugu op. Za sada je sve ok, Doktor je zadovoljan, za dalje ćemo vidjeti nakon skidanja katetera.
    Dugo smo jutros čekali, onaj sirup za omamljivanje je odavno ishlapio dok je malecki došao na red.
    Od 7.15 do 11.30 smo čekali OP, a nakon toga od 11.30 do 16.30.....ali prošlo je...
    Ekipa Bel medica standardno na nivou i sve ukupno za 5, naravno za sada...

Pozdrav i sretno svima
    A joj baš ste čekali, a i dugo trajalo! Brz oporavak i da dalje hrabro ustrajete!

Puno pozdrava svima!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Puno pozdrava kremenko! Mislimo na vas!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima! Evo mi danas odradili kontrolu, sve 5 i kontrola za 6 mj! Konačno smo odahnuli!

kremenko1975 Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav,

Jutros su maleckog previli i otpustili, sve super izgleda.
    Sada slijede kontrole, previjanja i naravno oporavak.
    Bolova nema nikakvih, malecki uglavnom leži i za sada bi to bilo to

Hvala svima na dobrim željama, također puno sreće želimo onima kojima zahvati slijede i koji se oporavljaju!

Pozdrav

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kremenko super ,brzo će se oporaviti ,jako mi je drago zbog Vas.Nego kak je sad tamo,ima li kakvih netrepeljivosti zbog situacije s generalima?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tinchy32 prvotno napisa Vidi poruku
    kremenko super ,brzo će se oporaviti ,jako mi je drago zbog Vas.Nego kak je sad tamo,ima li kakvih netrepeljivosti zbog situacije s generalima?
    Hm... na to sam pitanje i ja tražio odgovor kada smo kretali.
    Na sreću, putovanje je prošlo kao gotovo nikada do sada, lijepo vrijeme, bez gužve i apsolutno nikakvih pitanja na granici itd.
    Mi smo došli u ponedjeljak navečer oko 19 i parkirali se na čuvano (nadam se) parkiralište hotela M i auto će tamo biti za cijelo vrijeme boravka.
    Do bolnice smo inače išli pješke, ima 15 ak minuta, sada idemo taxijem.
    Na sreću, nismo imali prilike osjetiti nikakvu netrpeljivost, uvijek ima izuzetaka, kako kod nas, tako i kod njih.
    Pa baš nekoliko dana prije nego smo kretali na put, bila je ona baklja u Zagrebu bačena u automobil... i nije nam bilo svejedno to nepotrebno dizanje tenzija.
    Uglavom sve 5, nadam se da tako bude ostatak boravka i povratak.
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav,

Jutros su maleckog previli i otpustili, sve super izgleda.
    Sada slijede kontrole, previjanja i naravno oporavak.
    Bolova nema nikakvih, malecki uglavnom leži i za sada bi to bilo to

Hvala svima na dobrim željama, također puno sreće želimo onima kojima zahvati slijede i koji se oporavljaju!

Pozdrav
    Bravo, super baš mi je drago da je sve dobro....brz oporavak želim!!!Pozz

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav,

Imam pitanje:

Jeste li stavljali gaćice djeci dok je pišo još bio zamotan i dok je u njemu bila ona cjevčica.
    Ona cjevčica viri nekih 0.5 centimetra pa nas je strah da mu ne smeta, za sada je još miran u krevetu sa crtićima, ali po prijašnjim iskustvima danas ili
    sutra bi ga trebalo biti posvuda, pa bi ipak voljeli mu staviti neke gaćice, ali malo nas je strah.
    Možda da se kupe neki brojevi za veću djecu?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drago mi je da vam je operacija dobro uspjela i da sve ide kako treba!Nama je skoro tri godine od zadnje operacije i sve je dobro!
    Ja sam svom sinu oblačila neke široke bokserice!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je da vam je operacija dobro uspjela i da sve ide kako treba!Nama je skoro tri godine od zadnje operacije i sve je dobro!
    Ja sam svom sinu oblačila neke široke bokserice!
    Kao što rekoh, za sada zbilja ide sve svojim tokom, mislim da nekako i bezbolnije nego je to bilo nakon prve operacije, ali kao što svi znamo, dok se kateter ne skine...
    Nadajmo se najboljem ishodu,
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav,

Imam pitanje:

Jeste li stavljali gaćice djeci dok je pišo još bio zamotan i dok je u njemu bila ona cjevčica.
    Ona cjevčica viri nekih 0.5 centimetra pa nas je strah da mu ne smeta, za sada je još miran u krevetu sa crtićima, ali po prijašnjim iskustvima danas ili
    sutra bi ga trebalo biti posvuda, pa bi ipak voljeli mu staviti neke gaćice, ali malo nas je strah.
    Pozdrav!

Mi smo mu normalno stavljali gaćice, a pišulin bismo namjestili prema gore tako da mu nije smetalo, još su mu ga gaćice držale na mjestu, a skakao je non stop odmah drugo jutro nakon operacije...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav kremenko, upoznali smo se u Bg ispred bolnice 27.11. .Baš mi je drago da je sve prošlo u redu i da je mali dobro.Bit će sve u redu samo puno strpljenja.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima.Redovito pratim forum ali nikako da se uključim.Moj mali se rodio sa epispadijom.Odmah smo doznali za dr Savu Perović i odlučili da idemo u Bg.Dijete se rodilo u Puli i tamo su bili svi ok i susretljivi htjeli su da idemo na kantridu da vidimo i njihovo mišljenje ali tamo bezobrazni kirurg koji mi kaže da radi 17 godina i da nikad to još nije vidio ali da se to može sasvim solidno operirat kod nas,hvala lijepa doktore ali na mom djetetu se nećete učiti.Uglavnom mali je prvi put operiran sa 9 mjeseci drugi put sa dvije godine.Operacije su prošle u redu zadovoljni smo i ne želin razmišljat šta bi bilo da nismo na vrijeme doznali za Bg,jer tu kod nas bi ga bili operirali kad navrši 4 godine u 3-4 zahvata.Redovito idemo na kontrole kod dr.Đinovića i sve pohvale doktoru i cijelom osoblju.Na cijelom forumu nisam našla da netko ima epispadiju pa ako netko ima volila bi da se javi.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav,

Imam pitanje:

mi smo odmah obukli drugi dan, samo bolje da su malo veće

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kupili smo lijepo veće gaćice i sada bi to trebalo biti ok

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ciao Laris, drago mi je da smo se neki dan upoznali.
    Kada sam bio počeo čitati ovaj forum, nekako u magli mi se čini da sam bio pročitao nešto o nekome sa epispadijom.
    Sada sam pokušao to potražiti ali ne nalazi mi ništa...
    Kako ste vi prošli neki dan, i vi ste se načekali....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •