Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tinchy, ne sekiraj se. ja stvarno mislim da će to sve bit ok.
    željkice i tebi također, ne brini se. mislim da mi svi to malo previše analiziramo pa od mušice radimo slona.
    evo, nama je prošlo 2 mjeseca od operacije i ja još nisam uspila uvatit svoga maloga kako piški. kad ga skinem, on se uopće ne popiški, a i strah me da se ne prehladi ako je predugo gol.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
    željkice i tebi također, ne brini se. mislim da mi svi to malo previše analiziramo pa od mušice radimo slona.
    evo, nama je prošlo 2 mjeseca od operacije i ja još nisam uspila uvatit svoga maloga kako piški. kad ga skinem, on se uopće ne popiški, a i strah me da se ne prehladi ako je predugo gol.
    tratina ako ti pomaže naše iskustvo s piškenjem, a to je da ga stavimo u kupatilo kraj kade i odvoda-slivnika i kažemo mu ajde piški u rupice, a on nam se svaki put namjesti i šica u rupice nešto mu to zanimljivo, pa probaj!

dolores 1 pozdrav stvarno si upućena 100% baš imaš energije mi što se više upućujemo dodatno se i nasekiramo, pa odustanemo!

Tinchy nemoj se sekirat znam da je lako reć al ipak nemoj se sekirat ma mora bit sve ok na kraju!

Takođe i svima ostalih puno sreće!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Tratina prvotno napisa Vidi poruku
    kako znate da je sve ok ako niste vidjeli kako piški? kod nas recimo sve izgleda super al malo kapa negdje odozdola

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj chicco2 prvotno napisa Vidi poruku
    kako znate da je sve ok ako niste vidjeli kako piški? kod nas recimo sve izgleda super al malo kapa negdje odozdola
    Prošlo nam je evo 2 mjeseca od operacije. Bili smo na pregledu kod Dr. Djinovića prije mjesec dana. On je onda sve pogledao i rekao da je sve super. Provjerio je veličinu i prohodnost kanalića i kaže da je sve 5. Nema nikakvih vidljivih fistula. Kod nas je bila hypospadia glandis pa ja mislim da se i fistula ne može desiti negdje ispod prvobitne rupice, a nama je prva rupica bila skoro pa na pravom mjestu samo malo nagnuta prema dole.Mene samo brine jel mlaz lepezast ili dobar. To je ono šta nikako da vidimo...
    Inače, nakon operacije nam je doktor rekao da je malac imao zakrivljenje (ja to uopče nisam primjetila). Zakrivljenje je bilo dole u korjenu piše tako da mu je u erekciji išao ravno naprijed a ne prema gore. Sad u erekciji stoji prema gore.
    I jako me brine to šta nikako da ga uhvatimo kako piški... Još nismo uspjeli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •