Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Evo da se javim sa novim vijestima! Imamo zakazanu operaciju u Mostaru 30.5. Tada je Djecji medunarodni simpozij kirurga i urologa i nas bebinjo ce bit jedan od 10 djece koje ce vjerojano operirati dr. Bracka iz Njemacke uz asisteniju kirurga iz SAD-a.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kaska prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se javim sa novim vijestima! Imamo zakazanu operaciju u Mostaru 30.5. Tada je Djecji medunarodni simpozij kirurga i urologa i nas bebinjo ce bit jedan od 10 djece koje ce vjerojano operirati dr. Bracka iz Njemacke uz asisteniju kirurga iz SAD-a.
    I mi smo trebali prošle godine mislim da je bio 03.05.12. bit u Mostaru na operaciji.
    Al uz drskost vodećeg (da ne imenujem) i zavlačenje ostalih kirurga hoće trebat operacija, neće trebat operacija, pa dođite na kontrolu za 6 mj., pa mi na kongres uzimamo teže slučajeve, a mogli smo i nać nažalost što pišem "vezu" NISMO UPALI NA KONGRES!
    Bili nestrpljivi čekat ovu godinu,a i ružnim prijemom (možda se sve to nešto tako poklopilo) u Mostaru, pa uradili u Beogradu s 100% zadovoljstvom!
    Želim Vam puno sreće i ako ste odlučili treba vjerovat (nisam kopetentan za savjetovat dali su to stručnjaci)neznam šta da vam kažem drugo!
    Puno, puno sreće i da to sve prođe i da osjećate olakšanje kao sad mi.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Kaska, mi bi isto trebali biti operirani u Mostaru 30.05.13. na Međunarodnom simpoziju o hipospadiji..Također nam je preporučen dr. Aivar Bracka , mislim da on dolazi iz Engleske.. navodno dolaze vrhunski svjetski stručnjaci za hipospadiju i urologiju.. imaš ti još kakvih saznanja o tome i odakle ste vi?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pozdrav lotica!! Pisala sam vam na mail detalje!
    Iduci tjedan idemo izvaditi sve nalaze i onda cekamo kraj mjeseca i operaciju! Drzite nam fige!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj kaska prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav lotica!! Pisala sam vam na mail detalje!
    Iduci tjedan idemo izvaditi sve nalaze i onda cekamo kraj mjeseca i operaciju! Drzite nam fige!

Draga Kaska, nemam poruke na pp/mail-u, a ja ne mogu još slati pp zbog premalo postova.. molim vas pišite mi na mail hipospadija@gmail.com
    Zelim vam puno srece , mi nalaze vadimo tjedan dana prije operacije...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •