Stranica 6 od 43 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2144

Tema: hipospadija

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
    buba mara hvala ti na iscrpnom izvještaju...pretpostavljam da ću imati još pitanja pa ću te zvati hej, nije mi baš jasno zar ga oni poslije operacije obuku u doljnji dio pidžame? Zar nema onu tzv. garažu (željeznu konstrukciju) iznad nogu, piše i trbuha da mu pokrivač ne sjeda na pišu? Jeste i vi došli dan prije operacije ili na sam dan? Koliko je otprilike trajala operacija?
    I Sibi ti je sve napisala.Stvarno se tamo igraju s djecom i nisu u bijelim mantilima tako da moj sin kao da nije imao osjećaj da je u bolnici.Čak i sobe izgledaju kao da si u hotelu.Poslije operacije ne stavljaju onu željeznu ogradu i dijete se može i okrenuti ako to samo želi .Mi smo trčali po sestru jer se moj sin okrenuo na bok.A ona je rekla da se smije okrenuti.
    Samo ti pitaj što te zanima.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sibi i Buba mara puuuunoooo vam hvala na iscrpnim izvještajima i riječima ohrabrenja! I dalje imam grč u želucu i trbuhu od svega, al to je valjda normalno. Moj sin je toliko isplašen od bolnica i doktora pogotovo sestri tako da sad kad na TVu vidi bolnicu ili nešto slično odmah od straha pobjegne van iz sobe ne smijemo spomenuti krv jer odmah misli da on mora ići vaditi krv. Ovih dana krećemo sa vađenjem nalaza i sve me strah početi jer teško je njemu 4,5godišnjaku koji sve razumije i zna, prodati neku 'laku' priču. Nama je doktor rekao da smo 1 dan u bolnici i onda možemo nazad doma, pretpostavljam da će tako i biti pa ne mislim rezervirati apartman. Ako se i nešto promijeni valjda ćemo moći na licu mjesta iznajmiti apartman.
    Jeste li vi same nosile neki sirup protiv bolova ili čepiće ili su vam tamo dali? Ak se sjetite još nečeg što mislite da bih trebala znati a nisam vas pitala molim vas pišite mi
    hvala još jednom puuuunooooo puuuuunoooo

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiko to je privatna klinika pa je svaka soba apartman.Nama je samo jednom sin rekao da ga boli (to je onda kad smo ga presvlačili)pa smo mi sestru pitali za bolove i odmah je dobio .

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

buba mara znam za bolnicu tj privatnu kliniku da su sobe apartmani....mislila sam o iznajmljivanju apartmana u kojem je bila Sibi dok su boravili u BG zbog kontrola. Ak će nam kontrola ipak biti unutar 4-5 dana vjerojatno ćemo ostati.
    Nama u ZGu nisu dali ništa protiv bolova dok mi nismo tražili jer je digao cijelu bolnicu na noge svojim plačem kad je prvi put nakon skidanja katetera piškio.

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

tico,ja sam nosila čepiće za svaki slučaj,mada ako ti zatreba,tj.ako dijete ima temp.,daju ti oni tamo sve potrebno;ako ti bude šta trebalo,imaš blizu klinike i apoteku. Nemoj se zamarat previše(razumijem da ti je teško i da si u iščekivanju kako će sve proći), vidjet ćeš,sve će proći u redu. Njihove sestre ne nose bijele kute već samo majice s natpisom klinike,klinika izgleda kao hotel,a ne bolnica. Što se tiče apartmana gdje smo mi bili,mi smo gospođi rekli da ćemo ostati duže nego što jesmo, jer nas je pozvao prijatelj kod sebe pa smo išli ranije iz apartmana. Ona je imala razumjevanja jer smo joj rekli da mali ima operaciju pa je rekla da ostanemo kolko nama paše. Hoću ti reći,možeš se bez problema dogovoriti s njom(pa i kad dođeš tamo) koliko mislite ostati. Samo si računaj da što si manje u tom stanu,veća je cijena po danu. Ipak,vrlo je blizu klinike da si začas tamo pješice.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sibi hvala ti još jednom na svemu.....ja sam decidirano pitala doktora za boravak tamo tako da si možemo iznajmiti apartman i uostalom uzeti GO i on mi je odgovorio 1 dan u bolnici s tim da možemo doći dan ranije i da nakon toga možemo putovati nazad za ZG. Isto je rekao kontrola će biti za cca 5-6 dana. I nama to sve odgovara i nije nam problem vratiti se tamo na kontrolu i isti dan ići doma. Djeluje da ćemo biti puno na putu al to je cca 4h puta...malog Tika ćemo polegnuti u autu....napraviti mu krevet i sve će biti ok. Mislim da će se prije doma oporaviti nego bilo gdje drugdje.
    Vidjela sam na forumu da ljudi spominju 2 različite klinike gdje idu na kontrolu.....jeste li vi išli samo tamo gdje je bila operacija ili?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Prvi puta smo išli samo na jednu kliniku.Isto tako smo nakon 5 dana došli na previjanje.Kod druge operacije smo dolazili svaka tri dana na previjanje pa bi išli u ambulantu dr Đinovića koja je dosta blizu(u istom kvartu).

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kontrole su bile i u Bel medic-u i u ambulanti dr.Đinovića koja je par ulica dalje,kako se dogovorite s doktorom.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i mom je Davidu dijagnostirana hipospadija.u Splitu su nam rekli da dodjemo kad malom bude 3 god. i da ce biti 2-3 operacije plus skidanje kozice.
    citajuci po forumima odlucila sam se javiti dr.djinovicu u beograd i citala sam njegovu biografiju da je specijalizirao hipospadiju u torontu.Davidu su sad 2.5 god.poslala sam mail danas skupa sa slikama i evo odgovorio je nakon 3 sata)
    rekao je da ce po slikamo koliko vidi trebati jedna operacija i ako se slazemo da se obavi 16.7...
    pa me sad malo čudi kako rade te operacije ljeti s obzirom da su tada krvne zile najrasirenije i rana mozda sporije zarasta....
    javljala sam se nekim ljudima privatnom porukom na forum.hr al jos nema odgovora..zeljela bi razgovarati telefonski s nekima od vas koji ste to prosli kod dr.djinovica

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
    i mom je Davidu dijagnostirana hipospadija.u Splitu su nam rekli da dodjemo kad malom bude 3 god. i da ce biti 2-3 operacije plus skidanje kozice.
    citajuci po forumima odlucila sam se javiti dr.djinovicu u beograd i citala sam njegovu biografiju da je specijalizirao hipospadiju u torontu.Davidu su sad 2.5 god.poslala sam mail danas skupa sa slikama i evo odgovorio je nakon 3 sata)
    rekao je da ce po slikamo koliko vidi trebati jedna operacija i ako se slazemo da se obavi 16.7...
    pa me sad malo čudi kako rade te operacije ljeti s obzirom da su tada krvne zile najrasirenije i rana mozda sporije zarasta....
    javljala sam se nekim ljudima privatnom porukom na forum.hr al jos nema odgovora..zeljela bi razgovarati telefonski s nekima od vas koji ste to prosli kod dr.djinovica
    Nemoraš se brinuti što je operacija ljeti jer dr Đinović zna što radi.Ako si čitala forum onda si vidjela da je moj sin neuspješno operiran u Rijeci a onda smo se obratili dr Đinoviću i morali smo na dvije operacije jer je morao popravljati greške.Nemoj se dvoumiti odi u Beograd i sebe i dijete ćeš poštediti muke koju smo mi prošli.A što se tiče privatne poruke nemožeš ih primati i slati dok si nova na forumu.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko vama je operacija 15.4? od sveg srca zelim da sve prodje u najboljem redu i da budete imali samo pozitivna iskustva kao i drugi do sada koji su bili u beogradu.
    nadam se da cete iznjeti svoje dojmove od tamo.meni je vec muka od svega sto nas ceka ,a mogu mislii kako je vama jer se zaista priblizilo....
    razmisljam o tome da nikome ne govorimo di cemo,samo da kazemo da cemo na ljetovanje u beograd....nekako mi je to previse intimno,a ljudi se cesto nasladjuju tudjom mukom.....a ovako ovo podjeliti s vama jer ohrabujuce i znas da nisi sam u tome.....mislim da tko to ne prodje ne moze to razumjeti.....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

buba mara,je li vas sin prije operacije u beogradu sam piskio ili u pelene?
    moj david je 10mj.bez pelena i strah me da nakon operacije opet ne bude problema,a trebat ce i u vrtic.maloj djeci stave pelene zbog velike nuzde,a njega ce to zbuniti sve....kako je to bilo s vasim djecakom i koliko nakon operacije je poceo normalno mokriti?sad je sve o.k?
    ja ne zelim da moje prijateljice i rodbina znaju,svi bi zavirivali i postavljali milion pitanja...cak mislim biti u beogradu sve dok ne skinu kateter,cisto da izbjegnem nezgodne situacije kojih bi znam bilo kad bi dosli doma....
    spremna sam dignuti kredit za to,bit tamo mj.dana dok se sve ne rjesi i kateteri i kontrola i sve....
    i kako mu objasniti kad se probudit zamotanog pise?da tako mora biti pa ce onda piskiti s noga kao tata????? prepametan je da bi mu prodavala suplju pricu ..u 10mj ce mu 3 godine i sve razumije....

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ivanaivana i moj sin nije imao pelene jer je doktor rekao da ćemo napraviti operaciju kad skine pelene dok u Beogradu to rade već bebama.Nije se vratio u pelene.Djeca su "čudna"bića oni sve nekako prihvate bolje nego se mi nadamo.Kad smo bili na operaciji u Rijeci za hypospadiju djecu drže vezane (ruke i noge)od 7 do 10 dana.Nevjerovatno da su sva dijeca bila mirna a čuješ od roditelja da su inače jako živi.Ja znam da je najvažnije da ne radite nikakve drame da on nevidi strah kod vas pa će i on sve dobro prihvatiti.Mi smo se puno igrali s njim a tata je bio zadužen za izmišljanje priča a obično su to bile o vatrogascima i mislim da u tome svemu da je uživao u velikoj pažnji koju je imao.Stalno smo se izmjenjivali.Imao je tri operacije a nema traume.I mi smo mu rekli da će piškiti kao tata i sada uživa kad piški vani da piški što dalje.Znam da vam nije lako ali probajte mu to ne pokazati.Sretni ste što ste se odmah odlučili za Beograd i riješit ćete to odjedanput i tamo su stvarno dobri s djecom i ne vezuju ih.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

buba mara koliko dana nakon skidanja katetera i zavoja se smije djete kupati?
    je li ketty operirala djete?ne vidim na forumu da se javljala u zadnje vrijeme da cujem i njena iskustva....
    hvala vam puno na informacijama.....brinem se kao i svaka majka ,al opet stavljam sve u Bozje ruke,a ovaj put i u ruke doktora...
    nadam se da nasi djecaci kad udju u pubertet i kad se pocnu razvijati nece imati problema...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ivanaivana nebrinite moj sin je imao puno veći problem i dr đinović nam je pomogao tj nakon dvije neuspješne operacije u zg dr. đinović nam je jednom operacijom rješio sve sad samo povremeno idemo na kontrole a što se tiče djece tamo ih nevežu kao tu i vi budete uz njega tako da to sve lakše podnesu a osoblje klinike belmedik zaslužuje sve pohvale zato odite i nebrinite.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Odmah kad se skine zavoj može se kupati.Mi smo ga do tada znali prebrisati vlažnom gazom a kosu smo mu oprali tako da smo ga nagnuli nad kadu.I mi smo kao i vi tajili od okoline za Hypospadiju.Živimo u maloj sredini koji da su čuli za to tko zna što bi napričali.Ovdje se od muhe napravi slon.Koliko znam ketty još nije bila na operaciji.Sibi je prošle godine bila u ljetnim mjesecima.
    U Beogradu sam sada bila prvi puta i ostao mi je jako drag bez obzira na operaciju.Tamo su pomogli da riješimo naš problem a svi su bili tako ljubazni.Vjerujte mi najgore je išćekivanje operacije a oporavak je jako brz .

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo mi počeli raditi nalaze za našu skorašnju operaciju.Frka nas je al znamo da će i to proći i sve biti super.Tiko još ne zna za operaciju al zna da idemo na daleki put na pregled piše.Neću mu ništa prije govoriti jer se svega vezanog uz pišu i bolnicu jako boji.
    Ivanaivana nemojte napraviti našu grešku i mučiti dijete sa nekoliko operacija ovdje već odite u Beograd i odjednom sve riješite. Kamo sreće da smo mi znali za Beograd prije naših operacija. Ako vam ne odgovara dobiveni termin recite doktoru da ga pomakne kad vama odgovara.
    Naša operacija je 13.4. i nadamo se povratku doma već idući dan.Kad se vratimo javim vam kako je bilo.
    Je l netko možda zna kad je najbolje vrijeme doktora zvati na mobitel? Ja razmišljam napraviti sve nalaze i scanirati ih i mailati doktoru na uvid pa ga onda i tel. nazvati. Ima netko neko drugo iskustvo uoči odlaska na operaciju?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

meni je sinoc doktor đinović javio da je operacija 19.7 i da se javim tjedan dana prije.da uradimo nalak krvi,krvnu grupu,analizu urina ,PT i PTT...
    Tiko je li vi isto radite ove nalaze?je li se rade obicni standardni nalazi krvi i mokrace?i sto se podrazumjeva pod ovim PT i PTT?
    mozda ispadam smjesna pa ne znam ,al david je zdravo djete i nikad nisam isla s njim doktoru osim kad smo dobivali one standradne vakcine...

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiko mi smo doktora uvijek zvali u 9 sati jer nam je jednom rekao da je tada najčešće kod kompjutera i čita mail-ove.Nalaze mu ne moraš slati jer nalazi zanimaju anesteziologa.Ti samo čuvaj malog Tika da bude zdrav.Dali morate biti u Beogradu dan ranije?
    Mislimo na vas i mislit ćemo 13 i slati pozitivnu energiju.Ali znamo da ste u dobrim rukama i da će sve dobro proći.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ivanaivana, nama je doktor naveo iste nalaze kao i vama da napravimo i još na kraju pregled pedijatra. PT i PTT smo radili zajedno sa krvnom grupom u Petrovoj 3,Zg (Zavod za transfuzijsku medicinu). Kad vade krv za određivanje krvne grupe odmah rade i te PT i PTT pretrage (naši su to drugačije nazvali al to je to). Danas smo vadili krv i dali urin a kako smo rekli da nam to treba za operaciju u inozemstvu onda su rekli posebno to još poštambiljati i potpisati (ne kužim po čemu će raditi drugačije nego inače! Inače vadila mu je samo iz vene krv i rekla da će sve analize napraviti iz vene - prije smo uvijek morali i iz prsta vaditi).
    Bubamara, šta bih ja bez tebe hvala ti puuunoooo puuunoooo. Probat ću ga sutra zvati oko 9h. Sad nam se već 10tak dana nije javio na mail pa se pomalo već brinem. Ne znam ni što bih ga pitala, imam osjećaj da sve znam a opet zanima me kako će sve to izgledati.
    Ja ću njemu ipak ujutro scanirati i poslati nalaze jer je Tiko prehlađen i šmrca pa tko zna što će on reći, može li takav na zahvat ili ne. Toliko smo ga čuvali da je na kraju prošmrcao .
    Hvala na pozitivnoj energiji i što mislite na nas. Javimo se čim budemo u prilici

sibi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ivanaivana,mi smo tjedan dana prije operacije vadili krv,urin,krvnu grupu,ali mu je pedijatrica u Bel medic-u ipak izvadila krv prije operacije iz prstića,oko 8h ujutro,jer je rekla da im trebaju najsvježiji nalazi krvi. Ovi PT i PTT testovi vezani su uz vrijeme grušanja krvi ili tako nešto sl. To je bitno raditi prije operacije.
    tiko,samo hrabro, mislite pozitivno,sve će biti ok!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bok cure , evo mene , mi još nismo bili na operaciji u beogradu , nego se tek spremamo dolje na pregled .
    da li ste vi išli dolje ili ste se naručili preko maila , neznam zašto je meni rekao da dođemo dolje na pregled pa da se dogovorimo za operaciju .poslala sam mu i nalaze i slike i badava , neznam kaj sada .
    mi smo u vinogradskoj imali već tri operacije .

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko ne znam zasto toliko dugo cekate mail...ja sam u ovih tjedan dana kontaktirala s njim sve preko maila..uvecer bi poslala i vec ujutro dobila bi odgovor...
    poslala sam mu slike i skenirala iz zdravstvene tamo di pise da ima hipospadiju glandis.....
    rekao je da ne moramo dolaziti prije na pregled da ce sve urediti u jednoj operaciji....
    iako davidu rupica nije blizu vrha vec tocno na sredini pise.....
    ketty mozda ipak zeli da dodjete jer ste imali 3 neuspjesne operacije u vinogradskoj,ne znam drugo objasnjenje..

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ketty- prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure , evo mene , mi još nismo bili na operaciji u beogradu , nego se tek spremamo dolje na pregled .
    da li ste vi išli dolje ili ste se naručili preko maila , neznam zašto je meni rekao da dođemo dolje na pregled pa da se dogovorimo za operaciju .poslala sam mu i nalaze i slike i badava , neznam kaj sada .
    mi smo u vinogradskoj imali već tri operacije .
    Draga Ketty Beograd je 4 sata udaljen od Zagreba i imaš autoput do tamo.I mi smo išli na prvi pregled tamo.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav svima !!!
    Nova sam na ovom forumu, ali ova je tema radi koje sam tu. Vidim da ima dosta mama čiji dečki imaju problema sa hypospadijom. I moj mali ju ima, i to nekakav srednji oblik. Za sada je bio samo na pregledu u Klaićevoj i do 6. mj. bi trebao imati 1. operaciju, a 3. nakon 2. rođendana. Nekako sam cijelo vrijeme skeptična i drago mi je da sam naišla na ove postove. I prije sam razmišljala da ga odvedem u Bg. Ali sam čitala da je S.Perović umro , tako da ne znam kome bi se obratila tamo. Pliz , ako mi neko može pomoći sa kontaktima. Ne znam da li da se radi toga obratim nekom posebno, ili je dovoljno samo kontaktirati ? I ako mi neko može javiti broj ili mail ili nešto.
    Hvala unaprijed ! I pozdrav svim malcima , bit će oni ok.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ketty Beograd je 4 sata udaljen od Zagreba i imaš autoput do tamo.I mi smo išli na prvi pregled tamo.
    Pozdrav svima !!!
    Nova sam na ovom forumu i Hypospadija je razlog zašto sam tu. Imam bebu od 9,5 mj. i ima srednji oblik hypospadije. Nismo bili na operaciji, ali smo bili na pregledu u Klaićevoj gdje je dogovorena 1. operacija do 6. mjeseca. Moj mali bi ih trebao 3 za sada. Nekako sam skeptična prema svemu. I prije sam svašta čitala o tim operacijama. I moj je mali već malo paranoičan kada vidi bijelu kutu. Kako sam čula da je dr.S.Perović umro, a ne znam ko ga mijenja, molila bi mame koje to znaju da mi jave neki kontakt kome s mogu javiti u Bg. za pregled. Ima li koji dr. koji je nastavio raditi sa hypospadijom ili oni to svi rade u toj klinici, pa je svejedno kome se javiti. Molila bi i da mi neko pošalje neki e-mail , broj ili sl. od kuda da uopće krenem. Hvala unaprijed. Pozdrav svim malcima, bit će oni ok.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bok alope..ja sam prije tjedan dana poslala mail na adresu belmedic@belmedic.com i naslovila za dr.Đinović....taj doktor sada radi umjesto Perovica u toj poliklinici Bel medic u beogradu....
    ako sii procitala na forumu mnoge mamu su njemu isle....nakon par dana dobila sam mail da mu posaljem slike i dokumentaciju....tako da nas je narucio 19.7....
    mi smo trebali ici u split al smo odustali kad smo culi kako u nas svi nestrucno rade..procitaj svacije iskustvo na ovom forumu i bit ce ti sve jasno....
    moj savjet je da odmah ides u beograd ,da ne dopustis da ti djete ovdje obavlja po par neuspjelih operacija...nama su bili rekli u splitu da ce trebati 3 operacije...
    a kad je Đinovic vidio slike rekao je da treba samo jedna.....njima je to tamo nista ,kakve sve operacije rade....
    procitaj sve na forumu i posalji mail

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Halo svima i odmah veliko hvala na potpori i riječima ohrabrenja! Javio nam se doktor i odgodio operaciju. Novi termin je 18.04. jer anesteziologa nema 13.04. kad smo mi bili na programu.
    Ivanaivana dočekali smo odgovor doktora tako da je sad opet sve ok
    Ketty vjerojatno morate na pregled u BG zbog 3 neuspjele operacije pa doktor želi biti potpuno siguran što će i kako dalje. Kao što je Buba mara rekla 4h vožnje nije puno....mi planiramo na kontrolu ići i vratiti se u 1 danu.
    Alope mi smo isto iz Zagreba i imali smo 2 neuspjele operacije u Klaićevoj. Naš doktor je btw zadovoljan ishodom naše operacije pa ako dijete kad uđe u pubertet sa 15-16g ne bude zadovoljno izgledom svog spolovila neka dođemo pa će on vidjeti što će dalje raditi. Tako nam je zadnjih nekoliko puta ponovio jer sam se uporno vraćala nezadovoljna ishodom operacije i sa novim pitanjima. Naravno da smo u međuvremenu tražili i drugo mišljenje u drugoj bolnici u Zg al to je bilo još negativnije jer je ocjenjivalo rad suparnika iz druge bolnice. Sve u svemu, očajna naletila sam na ovaj forum i dobila mail doktora Đinovića koji je odmah rekao da naravno da se odmah može sve napraviti kako treba a ne nikako čekati tako dugo. Isto kad je vidio slike rekao je da će biti potrebne 2 operacije da bi se ispravilo učinjeno i da trebamo pričekati da prođe 6mj od zadnje operacije. Od tada smo u redovnom kontaktu mailom. Evo to je naša priča do sad....
    U Bg idemo sa punom vjerom da ćemo napokon riješiti hipospadiju.
    Alope imaš u prijašnjim postovima mail adresu doktora đinovića...pronađi ju i direktno mu se javi i ne moj se zezati sa Zg .....ne moj da ti dijete mora proći sve te torture kao naši klinci. Moj je sad toliko isplašen da mu još nismo rekli zašto stvarno idemo na 'daleki put'.
    Buba mara hvala ti na brizi, čujemo se

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Alope evo ti doktorov mail : djinovic@gmail.com i javi mu se što prije. Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ma znate sta,samo kad se sjetim pregleda u splitu muka mi dodje.....pregled je trajao 20 SEKUNDI....doktor je rekao "to je hipospadija,morat ce na 3 operacije,pa skidanje kozice.nije to nista strasno,dodjite kad malom bude 3 god.,neka udje sljedeci...." Sad mi je zao sto sam cekala do sad,a sad mu je 2.5 god,al mi je drago pa sam odmah odlucila u beograd...HVALA VAM SVIMA OD SRACA NA SVIM INFORMACIJAMA.znam da ce sve biti dobro i da je operacija hipospadije nista naspram svih drugih operacija koje izvodi dr.Đinovic.....suosjecam sa svim majkama koje su se namucile s dicom i onda opet moraju u beograd...i ja sam mogla biti na vasem mjestu da se ne zakazah u dr.Đinovica.....
    alope javi se kad ti doktor odgovori na mail....tvoje djete ima idealno god.za operaciju jer oni u beogradu rade to djeci od 6-18 mj..samo u nas u hr cekaju 3 god....
    je da mi je djete sad bez pelena,al ionako bi imao katetere i sve...a postedila bi ga psihicke traume...al znam da ce tamo biti sve o.k iako je sad vec veliki i sve zna...
    HVALA SVIMA....Tiko mogu misliti koja je opet neizvjesnost radi odgadjanja,al sve ce ovo proci....sjetim vas se i vasih deckica u molitvi

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo samo da zazelim srecu svima sa problemom hipospadije. Ne znam dali ste naletjeli na moje postove,ali i mi smo bili sa istim problemom.HB sad imamo 4,5 god i nikakvih problema.Operisani u Sarajevu sa dvije godine i sve je završeno u jednom aktu.

Uglavnom iz gornjih postova se vidi da sve moze biti zavrseno sa jednom operacijom ako nije nista ranije dirano,tako da dobro razmislite gdje ce te to raditi.

U svakom slucaju sretno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ivanaivana vi ste imali sreće i naišli na ovaj forum prije operacije, ja nije da nisam tražila al toliko je foruma na istu temu al full različitih i mi smo naišli na jedan i odustali od svega kad smo pročitali o neuspjesima i deformacijama poslije operacija (nitko nije spominjao Zg al ipak), al nas je doktor na redovnoj godišnjoj kontroli 'zaskočio' i odmah dogovorio operaciju, svašta lijepoga napričao,naveo veliku uspješnost operacije u 1 zahvatu (kasnije skužili da se oni još tome uče), pedijatrica potvrdila dobra iskustva sa tim doktorom (pričala nam o slučaju mame sa 3 sina i sva trojica kod njega uspješno operirani)....
    Tek nakon operacije sam tražeći dalje po internetu naišla na ovaj forum. Šta reći? Bolje ikad nego nikad a bila sam spremna potegnuti i preko bare jer sam od početka čitala kako već sa 4mj bebe idu na operaciju. Mi smo sa 2mj krenuli na prvi pregled i već sam tad pitala za operaciju al nam je isti doktor rekao da tako male operiraju samo u Americi a u Europi tek kad skinu pelene i to ti je tih 3god. Ne znam što još reći....imate sreće što odmah idete u Bg i što ćete sve odjednom riješiti.....nama je doktor u Zg najavio još 3-4 meatotomije! To je operacija proširivanja suženog mokraćnog kanala. Doktor u Bg je bio protiv toga kad sam mu to rekla i rekao je da ako do toga dođe odmah se javimo i odmah idemo u proceduru za operaciju. Nasreću nije došlo do toga pa idemo redovno prema dogovoru dalje.
    Ivanaivana ak vam ne odgovara termin operacije dogovorite se za termin poslije ljeta...par mjeseci neće vam ništa značiti a može vam 'pokvariti' ljetovanje jedino ako imate nekih problema kod mokrenja.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

btw Ivanaivana ja imam jednog klinca a pod onim '...ne moj da ti dijete mora proći sve te torture kao naši klinci...' mislila sam na djecu ostalih mama na ovom forumu operiranih po nekoliko puta.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko,pa ne pase mi bas ovaj termin 19.7 ,al muz mi je pomorac i bit ce 7i8 mjesec doma....a onda bi morali odgodti i cekati do Bozica,a tad me strah da se ne prehladi..radije cu sad zrtvovati i more i ljeto,nego da u zimu idem...a i david ce mi 1.9 u vrtic i zelim da do tad sve zaboravi .... a od 15.6 do 15.7 se mozemo iskupati ))blizu smo mora...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala svima !!!
    Evo, ja poslala e-mail, pa ćemo vidjeti dalje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ivanaivana ma imat ćete vremena i okupati se još i poslije operacije....bit će ljeta a oporavit će se do vrtića....mi smo dosta vrtića izgubili jer smo išli na drugu operaciju u 11mjesecu.
    Sad se nadamo još do ljeta malo ići u vrtić. No, vidjet ćemo kak će sve ispasti

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Kao i Tiko i nas je doktor u Rijeci nagovorio s time što je rekao da su jako uspješni a bili smo spremni otići drugdje.Dvoumili smo se oko Sarajeva i Beograda.U Sarajevu radi prof Dizdarević po metodi prof Perovića iz Beograda.Princ koja se javila na forumu je tamo uspješno operirala svoga sina.Kad nam operacija u Rijeci nije uspjela kirurg je rekao da je to zahjtevna operacija koja uvijek ne uspjeva.U Beogradu još nisam čula da nije operacija uspjela a kad dođete tamo vidjet ćete ljude iz Velike britanije iz Arapskih zemalja,Njemačke tamo doktori,sestre govore Engleski.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Javio nam doktor da operacija ne može biti prije 14h zbog anesteziologa. Pitala sam da ipak dođemo večer uoči operacije jer se bojim da Tiko ne bude previše umoran od puta prije operacije ako dođemo na sam dan operacije. Rekao nam je da ćemo morat opet tamo raditi krvnu sliku. Buba mara kad je bila vaša operacija? Isto tako kasno u danu? Tiko praktički taj dan neće smjeti ni jesti ni piti cijeli dan? Nemam pojma kako ćemo izdržati taj dan svu tu neizvjesnost i isčekivanje?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Javio nam doktor da operacija ne može biti prije 14h zbog anesteziologa. Pitala sam da ipak dođemo večer uoči operacije jer se bojim da Tiko ne bude previše umoran od puta prije operacije ako dođemo na sam dan operacije. Rekao nam je da ćemo morat opet tamo raditi krvnu sliku. Buba mara kad je bila vaša operacija? Isto tako kasno u danu? Tiko praktički taj dan neće smjeti ni jesti ni piti cijeli dan? Nemam pojma kako ćemo izdržati taj dan svu tu neizvjesnost i isčekivanje?
    Isto tako je bilo i nama.Ali nama je dotor dozvolio lagani doručak.Računaj 6 sati nesmije jesti i piti. Ujutro prije puta smo mu dali lagani doručak i onda smo putovali iz Slavonije(Nova gradiška) kad smo došli na kliniku mislim da smo morali doći sat vremena prije.Na klinici pa smo mu stalno govorili da će sad teta donjeti piti(moj sin je trazio vise piti)a onda bimo ga s nečim zaigrali da zaboravi.Uzmi igračke ili ono s čim se voli igrati.Moj muž je stalno smišljao neke priče o vatrogascima(to ga zanima).Morat ćete biti maštoviti ali dvoje ste pa se mjenjajte.Ako nemorate bolje vam je doći taj dan kad je već u 2 sata.Imate li navigaciju u autu?Ako nemate objasnit ću vam put.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ja još uvijek čekam odgovor na mail. I stvarno sam nestrpljiva. Koliko je trebalo da vi dobijete odgovor ? I pitam se da li je moguće napraviti takvu operaciju na 9 mjsečnoj bebi . Ili ćemo morati čekati da prođe neko vrijeme ? I zaista mi je drago što nisam nastavila sa Zg. Nama su tamo rekli da 1. moraju proširiti postojeću rupicu za pišinje, onda mu moraju ugraditi nekakvu plastiku, pa tek na 3.-oj operaciji pomaknuti rupicu na mjesto gdje bi trebala biti. Meni je to sve odmah bilo malo nelogično. Ne želim komentirati ničiju stručnost, ali sam stvarno bila skeptična. I sada mi je drago da to nismo već krenuli obavljati.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja isto poslala mail doktoru da nas naruči na pregled , a sada čekamo !!!!!

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ketty- prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto poslala mail doktoru da nas naruči na pregled , a sada čekamo !!!!!
    Javi nam što ti je odgovorio.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hej ketty, aj pliz javi kada ti odgovori. Meni još uvijek nije odgovorio.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja zaista ne znam jesam li imala toliko srece ili sta je u pitanju,jer vidim da neki cekaju po 10 dana na odgovor,a meni je odgovorio dan nakon sto sam mu poslala mail..al ja sam prvi mail slala na belmedic@belmedic.com,naslovljeno na dr.đinovic..nisam slala njemu na onaj njegov....al mi je on odmah odgovorio, rekao datum operacije,sta treba od nalaza i da potvrdim tjedan dana prije dogovorenog datuma operacije.....
    nadam se da ce se i vama uskoro javiti..mozda je doktor nekud na putovanju ili nekom seminaru....mislim da je vidio mail da bi vam sigurno odmah odgovorio...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj buba mara prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako je bilo i nama.Ali nama je dotor dozvolio lagani doručak.Računaj 6 sati nesmije jesti i piti. Ujutro prije puta smo mu dali lagani doručak i onda smo putovali iz Slavonije(Nova gradiška) kad smo došli na kliniku mislim da smo morali doći sat vremena prije.Na klinici pa smo mu stalno govorili da će sad teta donjeti piti(moj sin je trazio vise piti)a onda bimo ga s nečim zaigrali da zaboravi.Uzmi igračke ili ono s čim se voli igrati.Moj muž je stalno smišljao neke priče o vatrogascima(to ga zanima).Morat ćete biti maštoviti ali dvoje ste pa se mjenjajte.Ako nemorate bolje vam je doći taj dan kad je već u 2 sata.Imate li navigaciju u autu?Ako nemate objasnit ću vam put.
    Šta reći, u subotu je Tiko imao temperaturu al ga je sirup 'sredio' pa se nadam da će ovaj tjedan ostati zdrav. Inače odlučili smo ipak ići na sam dan operacije. Sutra-prekosutra ću probati tel. kontaktirati doktora za još neke detalje. Navigaciju imamo Buba mara al ipak još ću te zvrcnuti prije puta, hvala

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Opet ja sa pitanjem Buba mara, Sibi na kojoj lokaciji ste bili operirani? Vidim da Bel-Medika ima Opću bolnicu i Polikliniku al doktor u svom potpisu u mailovima navodi totalno treću adresu i fiksni telefon je full drugačiji?!?!? Sad sam skroz zbunjena! Počela me lagano panika hvatati....što više o svemu opet čitam to mi je veća muka

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Opet ja sa pitanjem Buba mara, Sibi na kojoj lokaciji ste bili operirani? Vidim da Bel-Medika ima Opću bolnicu i Polikliniku al doktor u svom potpisu u mailovima navodi totalno treću adresu i fiksni telefon je full drugačiji?!?!? Sad sam skroz zbunjena! Počela me lagano panika hvatati....što više o svemu opet čitam to mi je veća muka
    Mi smo bili u Koste Jovanoića 87.Ali kad smo bili tamo jedni su nam bili rekli da su bili na prvoj operaciji na drugoj kliniki i isti je princip sve je to privatno.Nemojte se ništa bojati uz dijete ćete biti sigurno a drugo jutro mi smo već išli van.Slobodno me nazovi kad si u krizi da ti dam malo poticaja.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

još ništa , nema još odgovora )))-:

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Uh što bi mi bez tebe Buba mara hvala ti puno puno! Sutra idemo kod pedijatrice na završni pregled pa onda mogu zvati doktora. Ne znam više ni što ću ga sve pitati, ima li neko ekstra važno pitanje da mi ga savjetuješ pitati ga Buba mara?
    Ketty....javit će se on ne brini, znam da ti je svaki dan dugačak dok čekaš al vidjet ćeš javit će se on U krajnjoj liniji možeš ga probat i telefonski nazvati i pitati.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo ja danas prvi put razgovarala telef. s doktorom! Čini se jako simpatičan prek telefona Rekao nam je točno kad trebamo doći u Polikliniku u Jovanovićevu ulicu. Kad najkasnije smijemo jesti i piti i kakva će otprilike biti operacija, koliko će trajati. U utorak možemo nazad za Zagreb. Kateter ćemo imati cca 10 dana al o tome ćemo nakon operacije. Moći ćemo biti s njim prek noći.
    Buba mara jesam li trebala još nešto pitati?
    Ketty on ti sad operira, meni se javio za vrijeme operacije (tako mi je rekla sestra kad se javila na telefon....da on sad operirai da se ne može javiti, pa kad sam rekla tko sam i što trebam onda se odmah javio). Ketty ak se još nije javio pošalji mu opet mail ili ga probaj nazvati na mobitel (ak ga nemaš reci pa ću ti ga dati).
    Eto, ne znam što više reći osim da srce užurbano kuca a trbuh se frće na samu pomisao

Stranica 6 od 43 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •