Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2144

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

tiko sad sam skroz zbunjena....znaci kad je kateter iz pise onda ujedno on i ucini to da se ne suzi mokracni mjehur,a ovako bi imao cjev u pisi i kateter iz trbusne supljine....imam iskustva kako je kad kateter ide iz trbusne supljine al to iz pise mi se cini gore.....piso je zavijen a cijev je tu??ne znam koliko ti je zgodno to ovdje opisati,al zanima me kako to sve funkcionira...ne moze sam piskiti???tu je ipak rana,zamotan je? ...skroz sam zbunjena,a mozda ispada smijesno sta ne znam.....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ivanaivana prvotno napisa Vidi poruku
    tiko sad sam skroz zbunjena....znaci kad je kateter iz pise onda ujedno on i ucini to da se ne suzi mokracni mjehur,a ovako bi imao cjev u pisi i kateter iz trbusne supljine....imam iskustva kako je kad kateter ide iz trbusne supljine al to iz pise mi se cini gore.....piso je zavijen a cijev je tu??ne znam koliko ti je zgodno to ovdje opisati,al zanima me kako to sve funkcionira...ne moze sam piskiti???tu je ipak rana,zamotan je? ...skroz sam zbunjena,a mozda ispada smijesno sta ne znam.....
    ivanaivana kateter je cijevčica koja ide u našem slučaju iz piše. On piški kroz tu cijevčicu tj kateter.Piša je 'zaljepljena' kao flasterom iz kojeg kateter viri i mi moramo fiziološku otopinu kapati pored te cijevčice i tako vlažiti napravljeni kanal jer je napravljen od tkiva iz usne šupljine (u ustima je uvijek vlažno od sline).Kateterom Tiko piški u vrečicu iako možemo skinuti vrečicu i staviti čepić pa kad treba ići na WC samo skinemo čepić i on opet kroz cijevčicu piški u WC školjku.
    Ne znam što bih ti još rekla....mi smo oba puta u ZGu imali kateter iz piše tako da ne znamo kako je to imati ga iz trbuha. Danas je Tiko i uredno obavio i veliku nuždu pa smo i po tom pitanju sad mirni.Bilo me strah da ću mu morati dati čepić al eto dečko je i to uredno obavio!
    I dalje ga ništa ne boli, jučer smo kratko i vani prošetali. Zvali su nas iz BG pitati kako smo doputovali, kako je dečko, je l ga što boli itd.
    ivanaivana ak te još nešto konkretno zanima samo pitaj.....nije mi bed ništa odgovoriti jer znam da to drugima samo može pomoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •