Citiraj vienna prvotno napisa Vidi poruku
evo mene opet, moja mala je prošla dvije godine, mi idemo na kontrolu sad u 9. mjesecu, mislim da ćemo isto ići u tu baš njihovu ordinaciju, već smo par puta naručivani baš tu...
mi ti stalno radimo kontrole urina i uvijek nešto ima od bakterija, tako da nam je to zasad najveći problem, što je stalno na nekoj terapiji, da to ne bi krenulo negdje dalje prema bubrezima, ali valjda će i tomu jednom doći kraj, nama je sada u 10. mjesecu godinu dana od operacije. još uz to vjerovatno od silnih antibiotika često kaki i ima prilično mekanu stolicu tako da se brzo i zacrveni, i to mi je trenutno najveća fizička borba, kako to riješiti. ali eto valjda će i to jednom prestati....veliki pozdrav i vama http://forum.roda.hr/images/smilies/wink.gif
nadam se da će sve biti ok ...mi još nismo kontrolirali urin, on još jako žali i ne voli da ga mažem doli kremom za ožiljke, ne voli ni da bude gol tako da ne znam kako bi mu uopće stavila onu kesicu za morkaću, jako je osjetljiv na sve što se treba raditi ako se otvara pelena, čak se ne voli kupati u moru jer dok je bio mali nisam ga puno bučkala u kadi jer je sve bilo otvoreno pa da ipak ta sapunica ne uđe....valjda će uskoro biti i to zaboravljeno....znaći njih dvoje su isto godište i leo ima 2 godine i 5 mj......sretno na kontroli javi se kako je prošlo....inaće što se tiće crvenila guze ja sam njemu pošto je godinu dana bio na profilaksi, jer su tako rekli dr u zg davala prolife i guzu mazala, nemoj se smijati, masću za dekubitus koja se pravi u apoteci, jedino mi je ta krema pomogla da se riješim crvenila i to sam mazala dobrih 2 ili 3 mj.........uglavnom čujemo se i još jednom sretno....pusa i pozdrav....