Lijepi pozdrav svima ovdje, baš mi je drago vidjeti da se negdje izmjenjuju iskustva ovako otvoreno. Mi smo bili na operaciji kod prof.dr Batinice u Zaboku po preporuci 2 mame koje znamo još sa Rebra. Mi smo ga tražili i saznali da tamo radi a na internetu nismo mogli naći informacije pa sam zvala. Uglavnom bilo je dobro, moj sin se malo teže budio iz anestezije, bio je nemiran, ali su mi rekli da ga ne boli nego da je to reakcija na anestetik. Kad se razbudio bilo mu je čudno, nije se žalio na bolove samo je bio malo zbunjen kakava mu je to cijev iz piše, ali on se inače baš dobro podnosi kad ga bub i ništa se ne žali. iskreno nisam ni sanjala da bi ga mogli vezati jer nisam čula još da to rade, ali ja sam bila u sobi s njim cijelo vrijeme pa možda zato nije trebalo. Sestre su bile stvarno ok, doktorice isto, drugi doktor nas je obišao i previo, i sve u svemu nemam baš prigovora osim hrane koju mali baš nije htio jesti, žganci u mlijeku , ali to je bolnička hrana svuda valjda .
Sad je muž bio s njim na kontroli i prof kaže da je odlično ispalo i zeza maloga da šta mu zdrav dolazi i neka se rađe kupa na moru... Evo ne znam tu nikoga ali stvarno vam želim sretno da uspije kud god idete!!