varazdinka1 ne znam od kud ti pravo da i mislis sta sam ja trebala uraditi.....i stalno spominjes bacanje para....jesi li svjesna zeno draga da bi ja za svoje djetete zaduzila se do kraja zivota samo da mu bude bezbolnije i lakse....u Splitu je trebao imati 3 operacije i vezan za krevet 10 dana i upitno je bi li bilo na kraju uspjesno...znam i za dizdarevica da radi u sarajevu isto kao i đinovic u beogradu,da se djete pusti nakon operacije doma.....al on je u mirovini i stariji je i onda sam kontaktirala đinovica.....i boli me briga je li neko ljubazan ili nije samo da se mom djetetu pomogne....
pa taman platila ne znam koliko..al onda je i normalno da su ljubazni..i zar nije bolje da mi je djete u ljubaznom okruzenju i da ga se pomazi i dadne mu se bombon,nego da bude nekom samo kao stroj,da se vice na njega i slicno.....
u klinici nismo imali osjecaja da smo u klinici,imaju svoje majice...mislim da mali nije bio svjestan da je to klinika i da su to doktori jer smo govorili pred njim samo ciko i tete......
mali sad piski normalno ,cuna je fina,gotovo se i ne vide oziljci..postedila sam se velike muke od odlaska na 3 operacije i svega sto to prati....
zahvaljujuci forumu javila sam se đinovicu i nitko me nije vrbovao.....
da si i ti prije iznjela svoje iskustvo mozda bi otisla i do varazdina.......
ja sam za sad prezadovoljna sa svime jer znam da ga nisu "masakrirali" vise puta,da je bio u finom okruzenju,da nije bio dojam da je u klinici i da sam ucinila sve da se ne osjeca kao da je medju doktorima.......
ja cu za sad samo pozitivno govoriti o đinovicu bez obzira sto je privatnik i sto sam platila,platila bi i vise kad vidim kako je sve dobro proslo....
a vec sam rekla vrijeme ce pokazati koliko je sve bilo uspjesno.........al sad u ovom vremenu i trenutku ja smatram da sam ucinila najbolje za svoje djete,postedila ga dodatne muke i traume.......
i ja ni iko ovdje ne vrbuje nikog...ja sam sama odlucila di cu.....
ja cu hvaliti đinovica ti svog,drugi đorđevica i onda nek se mame odluce di ce.....al vjerujem da nijedna nece odabrati viseputne operacije i lezanje u krevetu od 10 dana vezan za krevet.....
svaka ce odabrati najbolje za djete makar to kostalo milion eura......
ti ako ces pljuvati po đinovicu ili nekom durgom slobodno..on je nama za sad pomogao....ne znam za druge doktore....
niti sam htjela u split na 3 operacije
ovdje smo da iznesemo svoja iskustva operacije,a ne da govorimo sta je ko trebao ili nije trebao uraditi.....