-
Bili smo na pregledu kod dr Đinovića i super je čovijek .Da vam se predstavim ja sam buba mara u posijeti kod sestre pa sam na njenom profilu.
Vitekova mamuška neznam dali si dobila Bel medico onaj broj je ispravan ali evo ti još jedan 00381 65 309 1000 .Moj mali je bio operiran od hipospadije prije 2 mjeseca i ostala mu je fistula i teško je i bolno mokrio.Bili smo 2 puta kod Kirurga i nije ništa poduzeo.Moj muž je laički predložio kateter jer bolno i teško mokri u jako malom mlazu ali njihov odgovor je bio da se ništa nesmije dirati dok ne prođe 6 mjeseci i ako prestane mokriti da dođemo na bužiranje.Eto i otišli smo u Beograd i kad je dr Đinović vidio izgled i kad smo rekli kako piški odmah je dijete pregledao na ultrazvuk da vidi dali je došlo do oštećenja kanala(srećom dobro je) i rekao je da je to urgentno za riješiti i stavio mu je kateter
i dao ljekove da se smiri upala i onda će mu za mjesec dana proširiti kanal.Možda taj kateter zvuči grozno ali moram vam reći da je plakanje djeteta kod svakog mokrenja bila gora nego ova cijevčica koja ide iz trbušne šupljine koja ga ne boli.Eto našeg iskustva pa roditelji pomognite svojoj djeci i odite odmah tamo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma