Evo obavili operaciju i vratili se kod rodbine.Za 7 dana moramo ići vaditi kateter.Ljudi bila sam u velikom strahu jer operacija u Hrvatskoj mi je tako ostala u lošem sječanju pa sam se tako bojala opet sve to proći.Ali ovdje je to sve puno jednostavnije.Tamo mi je djete bilo vezano 7 dana ruke i noge s time da su nas toliko stašili da će djete isčupati kateter da smo noću i danju živjeli u strahu da ako se djete pomakne da će upropastiti cijelu operaciju i da ćemo morati sve ponovo.Nemogu ni ispričati kako nam je to sve bilo traumatično.
U Beogradu je sve tako jednostavno.Operacija obavljena.Djete dobije kateter s kojim se može kretati sjediti.Noramalo prva dva dana moj dečko je više ležao vjerovatno mu je tako pasalo ali se mogao okretati i na bok .Pušteni smo iz bolnice već drugi dan s time da smo dobili upute da moramo močiti sluznicu koju su ugradili iz usne šupljine upočetku svaka tri sata a poslije tri puta dnevno.On sjedi lijepo se igra malo je i hodao pa malo leži ne žali se da ga boli.I sad mi nije jasno zašto tako u bolnicama kod nas tj mi smo bili u Rijeci tako muće djecu.Mi kad smo odlazili doktor nam je rekao da je djeci ta operacije kao da su operirali prst .
U klinici Belmedico imaju tako lijep pristup prema djeci a i prema nama.Roditelji su stalno uz djete jedino ne idu na operaciju s njim.Mama može spavati s djetetom ali nama su dozvolili i tati da spava s nama.Puštali su i druge tate.Dobije se i obrok u sobu predviđen je samo za mamu ali uvijek su nam dali malo više da smo svi imali za pojesti.Uglavnom same pohvale za sve.
I još da vam želim napisati da sam se jako bojala kako će dijete jesti i piti kad mu uzmu usnu sluznicu.Prvi dan moj sin je pio više tekuće i to hladno već drugi dan je pomalo grizao a treći dan se više i ne žali i rekli su nam da je zarastanje jako brzo za tri do četiri dana.
Sada čekamo ponedjeljak da skinemo kateter i da možemo normalno piškiti.
Kod nas je doktor odlučio hipospadiju riješiti u dva puta jer su ožiljci od operacije još previše sviježi od operacije u Hrvatskoj tako da je u ovoj operaciji samo riješio kanal da djete može mokriti bez bolova.