Evo mi stigli doma.Bili na pregledu u Beogradu i opet su mene i muža oduševili pristupom prema djeci.Mom sinu su morali izvaditi dva katetera i skinuti neke puntiće a to su obavila dva doktora u igri tako da moj sin nije ni shvatio kad su mu izvukli kateter iz trbušne šupljine.Stvarno imaju pristup prema djeci.Opet moram napisati da mi je jako žao što nismo odmah otišli tamo.Tamo operacija hipospadije je sitnica .Kod nas u Rijeci vežu 7 dana dijete a možete misliti kako se je dignuti nakon 7 dana.Moj sin se je rušio.A sad vidim da to stvarno nije potrebno.Dr Đinović je rekao da je to djeci kao kad operiraju prst.
Sad moramo mazati mišića antibiotskom masti pa becutan masti i onda masti protiv ožiljaka.Kad ožiljci smekane a to je doktor rekao najbolje za 5 do 6 mjeseci ide završna operacija.
Dr Đinović nam je dao Mail pa bi ga željela ovdje napisati za sve roditelje koji mogu svoje dijete odvesti tamo jer sam prošla Operaciju sa sinom u Hrvatskoj i da nisam otišla u Beograd još bi mi piškio u bolovima.Po našim doktorima on je to trebao trpiti do devetog mjeseca i svako malo ići na bužiranja što je dr Đinović rekao da nije dobro jer nasilno šire kanal a on se opet za neko vrijeme suzi.
Mail dr Đinovića
djinovic@gmail.com