vienna prvotno napisa
Evo da se i ja ubacim sa nekoliko riječi. Moja je djevojčica imala isto ekstrofiju mokraćnog mjehur sa hipospadijom i operirana jednom u zagrebu odmah po porodu, a drugu operaciju je napravio prof. Perović u 10. mjesecu prošle godine. Prezadovoljni smo svime što se učinilo, a najzadovoljniji pristupom doktora i med. osoblja prema nama. Nakon tako teške operacije, ostali smo u bolnici sedam dana ukupno, sa dva dana pripreme. Svo vrijeme sam bila sa mojim malim anđelom u istom krevetu i ne mogu vam opisati kakvo je to olakšanje bilo za nju. U usporedbi sa onom prvom operacijom u Zagrebu, ovo je prošlo kao pjesma. Jako nam je žao što nas je ove godine napustio prof. Perović, ali je dr.Đinović definitivno najvjernija kopija Perovića, kod njega se nastavljamo kontrolirati, i imali smo jedan manji zahvat upravo prošli tjedan, koji je on vrhunski obavio. Apsolutno sve preporuke i pohvale kako za pok. profesora tako i za dr.Đinovića...
Bilo je i vrijeme da se za takve doktore pročuje i svakako preporučujem samo njih vitekovoj mamuški i svima drugima koji trebaju pomoć takve vrste...