Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

[QUOTE=vienna;1662596]Evo da se i ja javim, čekala sam isto tako da vidim kako je prošlo sve, i baš mi je drago da je sve dobro završilo, puno pozdrava mami i Leu i želim mu brz oporavak...

Molim te, vienna, zamolila me dalmatinka30 koja je u bg, a i sve druge koji imaju sličnih iskustava, jesi li tvoja djevojčica imala nakon operacija problem sa stolicom, odnosno s kakanjem. Naime, Leu je kakanje puno bolno i puno plače.
    Današnja novost: izvadili su mu oba katetera, sutra ide na kontrolu, pa bi polako mogli prema kući, ili bar do zg. Tu su njegovi kumovi koji su im puno, puno, pomogli šta se tiče smještaja, dobrog savjeta i dobre riječi.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Leo sutra ide kući!!!! Kažu da je sve u redu.
    Bogu hvala.
    Jedva čekam da mi sve lijepo ispripovijedaju, sigurno su se napatili i on i roditelji mu, ali daj Bože, da ima smisla.
    Svi su hrabri i mislim da će imati kvalitetnu rehabilitaciju jer je to jedno posebno dijete ali i mama i tata su posebni. Ima neki prkos u sebi da čovjeku jednostavno nešto u njemu ne da da ga žali ili nešto slično.
    Ovo sigurno nije kraj priče s doktorima, bit će tu vjerojatno još borbe, ali...nešto su ipak korisno uradili i to je veliki korak naprijed.
    Opet pohvaljujem internet, mogućnost brze informacije, taj kanal koji omogućuje dobrim i hrabrim ljudima da te svoje kvalitete razmjenjuju i ulijevaju drugima, kao što ste, ovdje, vi, drage rode (i nerode).
    Priča s Beogradom je počela od emisije "Hrvatska uživo" kad je bila reportaža Roberta Zubera o djevojčici Iris Opačić iz Bjelovara o kojoj je daljnje informacije davala na facebooku jedna njihova obiteljska prijateljica. Nadam se da je i Iris bolje.
    Tad smo čuli za Savu Perovića, pa dogovorili pregled, pa se uputili u Bg, pa je počela tinjati neka nada....Onda umre doktor....Ali opet postoje njegovi kolege, veliko hvala dr Đinoviću i svim asistentima i osoblju bolnice, barem preko sms-a cujem da su super.
    Svima vama koji ste u brizi ili strepnji za svoje dijete, želim hrabrost, dobru volju i pomoć od Boga, jer jedno drugo ljubi. Bit će sve u redu.
    Javit će se dalmatinka30, sigurno.
    Puno hvala na svakoj riječi svakome od vas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •