Citiraj sandra.p.k prvotno napisa Vidi poruku
Eto, i moje iskustvo. Moj sin sada ima 19 mj, operiran je frije 5 mj u Austriji-Innsbruck. To je Uroloska Univerzitetska Klinika. Sjajan tim doktora. Imao je 3 stupanj hipospadije sa zakrivljenjem penisa. Obavili su sve operacije u 1. Trajala je cca 4 sata. U sok-sobi smo ga docekali , tata , seka i ja. U bolnici je proveo 12 dna. Ni na sekundu nije bio vezan. Vozili smo se po bolnici u kolicima, igrali u igraonici, izlatzili u setnju oko bolnice. 24 sata sam bila uz njega.Suprug, baka , seka ....imali su pravo biti sa nama od ujutro u 9 do 20 h navecer. Nikakvih trauma, ni za njega niti za mene-nas. Nije zaplakao ni na sec. Osoblje je sjajno, a dr. Oswald je doista topla osoba i odlican lijecnik. Doista svima Vama zelim da sve prodje sto bezbolnije. I da vam se vrati osmijeh na lice. Ako itko zeli znati vise pojedinosti o nasem slucaju slobodno pitajte.
Nitko se još nije javio da je tamo operiran pa me zanima kolika je cijena takve operacije i dali majka plaća smještaj.Super da postoje takva mjesta.