Citiraj Anonimni prvotno napisa Vidi poruku
Hvala na komplimentu i usput se ispričavam što mi je dugo trebalo da odgovorim. No moram priznat da mi se čini kako vam nemogu pomoći jer mi nije poznato ovo specifično pitanje. Vidim da ste napisali da je operacija bila u prošle godine u oktobru i da sada slijedeći mjesec idete na pregled. Jedino pametno što mogu savjetovat je da tada pitate kirurge o tome što misle, kako će to u budućnosti izgledat. Stvarno mi je žao jer vidim da vas muči, ali mislim da nije pametno da ja dijelim medicinske savjete. Vidim da ste napisali kako vas isto zanima sadašnji izgled. Ja ću vam to opisat, ali možda ipak rađe na pp ako stvarno želite ?
Davno bi ti ja poslala pp, ali sam nova na forumu, pa mi nije dozvoljeno. Pitali smo mi pok. prof. Perovic i on je rekao da izgled nikad ne moze biti isti kao kod drugih djecaka jer je kozica koristena za rekonstrukciju. U pravu si - malo jesmo optereceni, ali opet smo prezadovoljni jer je prije izgledalo mnogo gore. Ako imas bilo sta da mi napises, mozes na biljanica@gmail.com, makar dok ne dobijem prava za pp. Jos jednom, hvala puno.