evo tek sam sad vidjela da si se javila, naravno da su i njoj približavali kosti i to oba puta(2 operacije je imala), ali dr. Perović, pokojni, koji je je još uspio operirati je rekao da kod takvih anomalija nikada nije moguće trajno približiti kosti, da se one od težine tijela opet rašire, ali svakako da je bolje da ih barem približe koliko toliko, ali mogu ti reći da su se njoj nakon ovih 8 mjeseci opet malo raširile, to se može napipati, ali to kao nije neki problem, to je tako....
ona ti je katetere imala oko 2 mjeseca, neznam ti više točno, odnosno najduže je imala kateter u kokici, preko kojeg su joj napravili uretru, ova druga dva su vrlo brzo izvadili.
problema sa inkontinencijom imamo, to je u znatnoj mjeri poboljšano u usporedbi sa onom prvom operacijom, ali ona još uvijek ne kontrolira svjesno piškenje...
, i ja sam mislila da će u tom pogledu doći do nekog pomaka, ali dr. Đinović kaže da za to treba vremena, dok joj ojačaju trbušni mišići, i uglavnom da je to dugotrajan proces jer nažalost u takve djece su stvari jako izdeformirane, tako da nikad to ne bude baš ko da ništa nie bilo, ali godinama može na jako dobro izaći. isto tako pitala sam ga dali će tokom života trebati možda još koja operacija, rekao mi je ako i bude trebala to će biti čisto estetska operacija, ako bude potrebna.ništa drži mi se i samo misli Hvala Bogu da si ih našla dok ti je dijete tako malo, da sve zaboravi dok bude veliki dečko.. i ja sam neprestano zahvalna zbog toga... čuvajte mi se oboje...i voljela bi da ostanemo u kontaktu zbog istih problema s kojima živimo mi i naša djeca, a koji su jako, jako rijetki... ajde tipkamo se i sretno, i mi ćemo misliti na vas 25.6. i vjerujte mi da ste u najboljim rukama....