-
ANS puno vam hvala na mailu.....poslat ću i tamo mail jer ovdje čekam već tjedan dana i svaki dan mi je kao godina dug....znam da je doktor sigurno u gužvi al eto....ne mogu si pomoći. Moj micek je bio 10 dana u bolnici, rađena je operacija kojom je u jednom zahvatu trebalo sve biti gotovo. 10 dana je imao kateter iz piše i bio je vezan. Moram napomenuti da (čitam ovdje na forumu da mnogi zaziru od tog vezanja) to nije ništa loše jer na taj način manje su šanse da dijete izvuče kateter ili infuziju koju dobiva. Njima jesu vezane nogice i ruke (ja sam svome preko dana vezala lijevu ruku na koju je primao antibiotike i terapiju) al na način da si ne mogu npr s drugom rukom ili nogom isčupati kanilu ili kateter, dakle to nije krvničko vezanje ruku i nogu da ih ne mogu nimalo pomicati. Kako smo mi bili cijelo vrijeme u apartmanu ja sam ga pazila al kad smo navečer išli spavati vezala sam mu i desnu ruku, zbog svoje i njegove sigurnosti, ako me razumijete. On se nije bunio jer je razumio zašto to radim. I sad nakon meatotomije opet su mu zavezali noge a ruke sam ja čuvala da kanilu ne izvuče. Sad smo doma i čekamo da izvadimo kateter iz piše i da vidimo je li meatotomija uspjela. Trebamo mazati Beloderm kremom oko rupice da se opet ne bi suzila. Zanima me ima li netko iskustva sa meatotomijom i tom kremom ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma