buba mara tako mi je drago što ste se riješili hipospadije. Doktor Đinović mi se javio jednom i sad čekam da odgovori i na mail sa slikama, pretpostavljam da će prek vikenda, tako je bar bio slučaj sa prvim javljanjem. Meatotomija je kod nas napravljena jer se otvor na piši kroz koju moj micek piški suzio toliko da mu je mlaz bio jako tanak i jako ga je bolilo. Na toj operaciji stavili su mu kateter kojeg je imao 5 dana i sad kad su mu ga izvadili mlaz je ok. Opet ga je bolilo kod piškenja al evo sad već 3 dana ga ne boli. Doktor u ZGu nije za operaciju dok micek ne uđe u pubertet i sam odluči sviđa li mu se piša ili ne, ja to ne mogu prihvatiti jer će tad imati veće traume nego sad dok je još mali. To treba riješiti što prije jednom zauvijek. Nama je navodno ožiljak povukao rupicu prema dolje i dalje ovisi o tom ožiljku hoće li biti 'jak' i opet suziti otvor za piškenje....ako ga suzi kao i sad onda opet moramo na meatotomiju. Upozoreni smo da bi se to moglo dogoditi još 2-3 puta. Ne želim ni pomisliti da će još toliko puta morati pod punu anesteziju i sve ostalo.
Imam sreće što moj micek za sad sve to nekako i dobro podnosi. Puno nam je pomoglo što smo za prve operacije bili u apartmanu pa traume i nisu tako strašne. Ne voli 'tete' jer su mu one uvijek nešto radile al doktora voli što mi je olakšavajuće, inače više ne bi ni u bolnicu zakoračio.
Buba mara nisam te najbolje razumjela kad si rekla da u vašem slučaju dr.Đinović je morao 'ponovo otvoriti hypospadiju i tako smo mogli čekati bez bolova da prođe 6 mjeseci da se tkivo(ožiljci) smekšaju da se može napraviti nova operacija.'
Vi ste u BGu imali 2 operacije u razmaku 6mj ili?
Buba mara hvala ti puno na lijepim riječima i riječima ohrabrenja....naravno da ću javiti što mi je doktor odgovorio.....taj mail isčekujem kao moj micek Sv. Nikolu i deda Mraza haha....