-
uh, pokusala sam procitati od pocetka sve redom, ali puno je toga o ovoj temi... ja sam tek sad zabrinuta... sta ste sve morali proci...
moj sin ima 2,8 mj. i dijagnosticirana mu je hypospadio glandis. nista o vome nisam znala, osim sto sam primijetila, negdje sa godinu dana (usvojili smo ga sa 10mj.), da ima dvije rupice. ja bih se cak zaklela da je ova druga nastala kasnije, da je nije bilo, jer sam bas obracala paznju.
svakako smo planirali raditi obrezivanje, pa sam mislila da ce se to tada korigirati dodatno, usput. kada smo prije par dana otisli na pregled dj. hirurgu ovdje u sarajevu, saznali smo dijagnozu. doktor je rekao da je dobro prosao, jer je to najblaza varijanta, druga rupica svega par mm od prave (gornja djeluje zacepljeno, na donju piski) i rekao kako cemo u bolnici biti dva dana, stavice kateter (cini mi se isto dva dana). zahvat se zove meatotomia distali... (ne mogu tacno procitati). ne moramo zuriti, tako da nismo jos zakazali operaciju.
nadam se da cu moci biti i ja uz njega u bolnici, drugacije nema ni sanse(!), strasno je zivahan, vezan je za mene, nije isao u obdaniste, odvajao se i sl.
nisam se nesto bila uplasila, ali citajuci vasa iskustva, jesam. vidim nije jednostavan zahvat, pa ni kod manjih anomalija.
ja imam vise pohvala za ovog mog hirurga, nadam se da ce sve proci dobro (a umirem u sebi
).
ima li neko iskustva sa ovim manjim korekcijama? kako tece postupak?
svima vama u postupcima i nakon njih zelim da sve prodje u najboljem redu. harbri nasi limaci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma