buba mara prvotno napisa
Evo da se javim sa dobrim vijestima.Mi smo riješili Hypospadiju.Operacija je super prošla.Oporavak jako brz.Sedam dana nakon operacije skoro se nije ni vidjelo da je bila operacija.Kateter je skinut za 10 dana i moj maleni je piškio bez ikakvih problema.Stvarno naši doktori još moraju puno učiti.Mišić moga dečka sada izgleda kao da nije imao nikakvu operaciju.U klinici Belmedic nam je bilo jako dobro.Osim napetosti dok je trajala operacija sve je bilo super.Odnos ljudi je jako dobar.Pozdravljamo i našu "opasnu"sestricu(Beograd)i zahvaljujemo na čepiću.Eto ljudi još nemogu vjerovati da je ta Hypospadija iza nas.Da smo odmah otišli kod doktora Đinovića to bi bilo brzo riješeno i nebi imali toliko trauma.Ajde lako za nas ali dijete je svo prestrašeno od doktora i operacija.Imao je 5 operacija što se u Beogradu moglo odjednom napraviti.
Tiko moga dečka je isto bolilo nakon operacije kod nas s time da je imao i fistulu.Naši lječnici su htjeli bužirati neznam dali je to isto što i meatotomija.Ali kako mi nisu djelovali sigurno mi smo išli kod dr Đinovića da nam kaže što dalje.Moj sin je znao izbjegavati piškiti pa i kakati jer ga je jako bolilo i ja sam se jako bojala da nebi dobio bakterije.Kad smo došli kod dr Đinovića on je rekao da je preuzak mokraćni kanal i da zato boli i mišić mu je sav bio crven od upale.On je bio protiv bužiranja jer da je to nasilna metoda.Kod mog sina kanal je bio toliko uzak da ni najtanji kateter nije mogao ući.Kako nije mogao odmah napraviti operaciju ponovo je otvorio hypospadiju i tako smo mogli čekati bez bolova da prođe 6 mjeseci da se tkivo(ožiljci) smekšaju da se može napraviti nova operacija.Ni naši doktori nisu htjeli prije napraviti novu operaciju ali oni bi ostavili djete da pati 6 mjeseci.Što se tiče kreme mi mažemo Bivacyn 7 dana i mast protiv ožiljaka.Evo to ti je naše iskustvo.
Tiko javi nam što ti je doktor odgovorio.Puno sreće i da što prije sve riješite!